Lue virallinen kuvaus

ARSUTORIA School - Excellence vuodesta 1947

ARSUTORIA Koulu on järjestänyt kenkiä ja laukkuja suunnittelu ja kaavoitus kursseja vuodesta 1947, kursseja maailmanlaajuisesti tunnustettu paras niistä tulee muotisuunnittelijat, pystyy yhdistämään suunnittelu lahjakkuus on tekninen tietämys kenkiä ja laukkuja malleja.

ARSUTORIA on maailman johtava koulu muoti koulutusta, keskittyi kenkiä ja laukkuja kaavoitukseen ja suunnitteluun. Ainutlaatuisuus ARSUTORIA kurssien annetaan sen opettajat, pitkälle erikoistuneita ammattilaisia ​​suunnittelijoita ja mallimestarit, joilla on vuosien kokemus jalkineiden ja sen ARSUTORIA menetelmä, joiden avulla opiskelijat voivat oppia helposti ja nopeasti parhaat tekniikat ymmärtää kenkiä ja laukkuja malleja ja prototyyppejä.

ARSUTORIA instituutti kuuluu myös asuntola opiskelijoille ja näyte huone: ainoa suunnittelu koulu Milanon keskustassa, Italian muodin pääkaupunki, pystyy toteuttamaan kenkä protoypes kokonaan itse.

HISTORIA

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria Koulu on järjestänyt kursseja alan kenkiä ja laukkuja vuodesta 1947. Tuolloin kurssia järjestettiin ainoastaan ​​Italiassa ja niiden tarkoituksena oli kouluttaa jalkineiden mallimestarit tehtaiden sijaitsee alueella Milanossa. Vuonna 1965 koulu muutti luokat rakennukseen, jossa vielä organisoida kursseja.

Adriano Lunati syntyi 27. Huhtikuu 1924 Castel San Pietro di Camino Piemontessa. Hänen suutarin Isä päätti tehdä hänelle opiskella Salesian koulussa, jossa hän valmistui diplomi oppimisen jalkineteollisuutta kauppaa. Lopussa toisen maailmansodan hän työskenteli yhdessä jalkineiden tehtaiden Casale kuin leikkuri, kunnes vuonna 1948, hän tapasi Giuseppe Muggiani perustaja Ars Sutoria toimituksen kanssa sekä koulun ja muutti Milan opettajana. Sen jälkeen hän koulutti sukupolvien ja sukupolvien nyt renowed mallimestarit ja 53 vuotta hän suunnitteli ja loi lukematon määrä kenkiä.

kurssitarjonta

Kurssit Milanossa

Luokat Milanossa ovat edelleen tärkein toiminta.

Profiili ja tausta opiskelijat ovat muuttuneet vuosien varrella: pidämme koulutusta mallimestarit ja tekniset kehittäjät mutta nyt merkitysarvo osa opiskelijat ovat taustan ja harvat heistä - usein toisen tai kolmannen sukupolven yrittäjät - on liiketalouden astetta .

Syitä valita meidän kurssit ovat:

 • Meillä on vielä keskittyä teknisen kehityksen kenkiä ja laukkuja, jotka on keskeinen tausta niille, jotka työskentelevät tällä alalla
 • Kurssit ovat lyhytaikaisia ​​(enintään 15 viikkoa), kokoaikainen intensiivinen
 • Ympäristö on kansainvälinen ja puhuttu kieli on englanti
 • Opiskelijat eivät tarvitse erityistä taustaa osallistua opetukseen, vaikka kurssit ovat mestareita tasolla
 • Tällä hetkellä meillä on tulevien opiskelijoiden Italia, Yhdysvallat, Saksa, Espanja, Hong Kongissa ja Kiinassa, Intiassa ...

Kansainvälinen Kurssit

Vuonna viimeisten 5 vuoden aikana olemme kehittäneet koulutusta luokkia eri maissa, yleensä tukea paikallisia instituutioita. Tällä järjestämme luokat:

 • Bostonissa ja New Yorkissa valtioiden
 • Leon Meksikossa
 • KIINA
 • Intia
 • Thaimaa
 • Japani
 • Singapore
 • Kolumbia

In house koulutus

Näinä Viimeisten viiden vuoden aikana olemme myös järjestää talossa luokissa kansainvälisesti tunnetut yritykset, kuten Bata, Nine West, Brown Shoe, Timberland, Deckersin Nike, New Balance, Aldo, LVMH. Talossa luokat ovat täysin räätälöityjä ja ne on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Arsutoria School

Päätavoitteena Pussin mallistosuunnittelun neljän viikon kurssi on upottaa prosessiin osallistuvilla luovan kehittämisen kokoelma laukkuja. Kurssi on suunnattu opiskelijo ... [+]

Päätavoitteena Laukku mallistosuunnittelun neljän viikon kurssin on upottaa prosessiin osallistuvilla luovan kehittämisen kokoelma laukkuja. Kurssi on suunnattu opiskelijoille valmistui muodin kouluissa, jotta ammattilaiset jo työskentelevät alalla pussit (sekä pussiin merkkejä tai jälleenmyyjät) ja profiilit erilaisista taustoista, jotka aikovat tutkia mahdollisuutta jatkaa uraansa pussiin teollisuudessa.

Ensimmäinen osa kurssin on omistettu käsi luonnosteluun ja digitaalinen piirtäminen, jotta opiskelijalle perusvälineet suunnitella ja käsilaukku kokoelma. Se on tärkeämpää kuin koskaan kehittää kokoelmia, jotka ovat sekä taloudellisesti kannattavia ja tehokkaita tuotannon kannalta. Uusi kokoelma on menestys, jos uudet muotivirtaukset tulkitaan, tulkittava ja sovittaa spesifisten kilpailutilanne ja silmällä liiketoiminnan tehokkuutta (investoinnit tilat, tuotantokustannukset). Nuorille suunnittelijoille, jotka päättävät käynnistää oman linjan, teknikot ja kuvio-päättäjät, jotka tuntevat tarvetta ymmärtää paremmin markkinoiden dynamiikka, tai tuotepäälliköt strukturoiduista yritysten kanssa perinteen Kurssin tarkoituksena on ymmärtää käsilaukku ja kehitys- prosessi kautta tunnistaminen tarkka kohderyhmä, johdonmukaisuus tuotteen tarjonnan ja jakelukanava, oikea hinta paikannus ja sopiva valinta tuotantoprosessien ja materiaalien hankintaa.... [-]

Italia Milan
Request Info
Englanti,Italialainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi