Flight Academy - Accademia del Volo

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Flight Academy Cepu Flight Academy Cepu tekee lentokoulutusta ja Lentokoulutus. Koulu tarjoaa kattavan perustan kaikille niille, jotka haluavat kääntyä heidän intohimonsa lennolla kauppa, joka takaa korkeimman tason ammattitaitoa ja turvallisuuden ansiosta henkilöstö pätevyys.

Kursseista tulla lentäjien Kurssit Akatemian Flight Cepu avulla saat lisenssin ATPL (lentokapteeni), CPL (ansiolentäjän) ja PPL (Private Pilot), antama ENAC, tarpeen jatkaa lentäjäksi tai edes viljellä intohimo lennon yksityinen lentäjä hänen vapaa-ajallaan.

Mercado vaatii ajurit Koska ohjaimissa ilma ei ole vain yksi palkitsevaa kokemuksia voi olla elämässä, mutta myös jännittävä mahdollisuus työskennellä. Uusimpien tutkimusten mukaan, itse asiassa, on arvioitu, että seuraavien kahden vuosikymmenen aikana, mikä johtuu lentoliikenteen, yritykset lisäävät työvoiman kysyntä lentoa. Lue täältä tuoreimmat uutiset kysyntään lentäjien maailmassa.

Miten päästä kouluun Pääset School sinun täytyy tehdä tarkistamisen, ja tutkitaan sitten oikeuslääkärin klo instituutin oikeuslääketieteen laitos ilmavoimien.

Sijainnit

perugia

Osoite
perugia, Umbria, Italia