Lue virallinen kuvaus

Abbey School - Ciao Italia syntyi monikulttuurinen kokemus ja ammattitaito henkilöstön Abbey Koulu, joka on edustanut erinomainen keskus kielten opetuksessa Torinossa vuodesta 1996.

Koulu, joka on erikoistunut opetus Italian kielen ja kulttuurin ulkomaalaisille, takaa opiskelijoille mahdollisimman korkeat kieltenopiskelun. Laitos on jäsenenä ASILS, AIL ja Eduitalia, ja on myös tunnustanut CSN Lund-Ruotsi. Lisäksi koulu on myös keskus tarjonnan Bildungsurlaub kursseja, ja koska 2012 se on ollut käynnissä Master opettaa italiaa vieraana kielenä ja toisena kielenä.

Koulun päätös työskennellä vain pieniä ryhmiä varmistaa, että kunkin osallistujan on mahdollisuus kehittää ja parantaa hänen / hänen kielitaitonsa. Pääsy kunkin kurssin vuoksi tarvitaan pääsykoe voidakseen muodostaa luokkia sopiva taso kaikille osallistujille.

Oppitunnit ovat uskottu päteviä ja dynaaminen äidinkielenään puhuvia opettajia, jotka kautta suora menetelmä ja käytön monenlaisia ​​opetusmateriaali (kirjat, lehdet, CD-levyt, videomateriaali, musiikki, jne), auttaa oppilaitaan parantaa kommunikatiivisen ja kulttuurisia taitoja. Lukuisia vapaa järjestämään toimintaan koulussa, yhteistyössä ammattilaisten alueelta, avulla opiskelija voi päästä kosketuksiin paikallisten ihmisten ja tutustua kulttuurin ja taiteen rikkaus kaupungin ja maakunnan. Abbey kortit tarjoavat lisäksi etuoikeuksia niiden omistajille, jotta he voivat nauttia erilaisista alennettuun palvelut (ravintoloista liikuntasalit) tarjoamia osallistuvat yritykset.

Responsive kasvavaan kysyntään kursseja Aasian opiskelijoita, abbeySCHOOL CiaoItaly on laatinut ohjelmia perustuu opetusmenetelmiä, joissa otetaan huomioon lausuntatavan ja syntaktinen monimuotoisuutta ei-eurooppalaisilla kielillä. Jotta opiskelijat, koulu tarjoaa myös henkilökunta, joka tuntee joitakin tärkeimpiä Aasian kieliä.

Opiskelijoille, jotka ovat rakkaus ruokaa, erityisiä ohjelmia löytö Piemonten keittiön ja kulinaarisia erikoisuuksia voidaan järjestää.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Abbey School - Ciao Italy

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat oppia italian kielen hauska ja dynaaminen ympäristö. Vuonna 80 tuntia on mahdollista hankkia kielitaito asianmukaist ... [+]

Opi italiaa Torinossa

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat oppia italian kielen hauska ja dynaaminen ympäristö. Vuonna 80 tuntia on mahdollista hankkia kielitaito asianmukaista tasoa tutkitaan, mukaan lukien: kielioppi-, kehittäminen sanastoa, oppiminen ja parantaminen ääntämistä, keskustelu, ymmärtäminen, lukeminen ja kirjoittaminen.

Pääsy kurssi on varattu kautta vapaa pääsy testi, jotta voidaan arvioida opiskelijan lähtötaso tietoa ja näin ollen muodostaa luokkia koostuu opiskelijoiden samalla tasolla.

Oppitunnit pidetään joka päivä, maanantaista perjantaihin, ja muodostavat yhteensä 20 tuntia viikossa. Välitarkastuslennon annetaan puolivälissä kurssin jälkeen lopullinen testi lopussa, jolle kielen taso todistus annetaan. ... [-]

Italia Torino
Avoin ilmoittautuminen
Italialainen
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi