Abbey School - Ciao Italy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Abbey School - Ciao Italia syntyi monikulttuurinen kokemus ja ammattitaito henkilöstön Abbey Koulu, joka on edustanut erinomainen keskus kielten opetuksessa Torinossa vuodesta 1996.

Koulu, joka on erikoistunut opetus Italian kielen ja kulttuurin ulkomaalaisille, takaa opiskelijoille mahdollisimman korkeat kieltenopiskelun. Laitos on jäsenenä ASILS, AIL ja Eduitalia, ja on myös tunnustanut CSN Lund-Ruotsi. Lisäksi koulu on myös keskus tarjonnan Bildungsurlaub kursseja, ja koska 2012 se on ollut käynnissä Master opettaa italiaa vieraana kielenä ja toisena kielenä.

Koulun päätös työskennellä vain pieniä ryhmiä varmistaa, että kunkin osallistujan on mahdollisuus kehittää ja parantaa hänen / hänen kielitaitonsa. Pääsy kunkin kurssin vuoksi tarvitaan pääsykoe voidakseen muodostaa luokkia sopiva taso kaikille osallistujille.

Oppitunnit ovat uskottu päteviä ja dynaaminen äidinkielenään puhuvia opettajia, jotka kautta suora menetelmä ja käytön monenlaisia ​​opetusmateriaali (kirjat, lehdet, CD-levyt, videomateriaali, musiikki, jne), auttaa oppilaitaan parantaa kommunikatiivisen ja kulttuurisia taitoja. Lukuisia vapaa järjestämään toimintaan koulussa, yhteistyössä ammattilaisten alueelta, avulla opiskelija voi päästä kosketuksiin paikallisten ihmisten ja tutustua kulttuurin ja taiteen rikkaus kaupungin ja maakunnan. Abbey kortit tarjoavat lisäksi etuoikeuksia niiden omistajille, jotta he voivat nauttia erilaisista alennettuun palvelut (ravintoloista liikuntasalit) tarjoamia osallistuvat yritykset.

Responsive kasvavaan kysyntään kursseja Aasian opiskelijoita, abbeySCHOOL CiaoItaly on laatinut ohjelmia perustuu opetusmenetelmiä, joissa otetaan huomioon lausuntatavan ja syntaktinen monimuotoisuutta ei-eurooppalaisilla kielillä. Jotta opiskelijat, koulu tarjoaa myös henkilökunta, joka tuntee joitakin tärkeimpiä Aasian kieliä.

Opiskelijoille, jotka ovat rakkaus ruokaa, erityisiä ohjelmia löytö Piemonten keittiön ja kulinaarisia erikoisuuksia voidaan järjestää.

Sijainnit

Torino

Osoite
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Torino, Piemonte, Italia