Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa inlingua Salzburg

Opittava puhumaan saksaa yksi kauneimmista kaupungeista maailmassa, on yksi suurimmista ja kokeneimmista kielikoulu organisaatioita maailmanlaajuisesti. Löytää kauneutta Salzburgin, kulttuurisesti stimuloiva ilmapiiri ja viehätys ympäröivälle maaseudulle, ja samalla tilaisuutta oppia vierasta kieltä tai parantaa kielitaitoa yhdessä tiedät jo kulttuurisesti stimuloiva ilmapiiri.

inlingua

Salzburg - Variety & Flair

Sijaitsee Euroopan sydämessä ja sinne pääsee helposti kaikkiin liikennevälineisiin, Salzburg tarjoaa monimuotoisuutta vastasi harvat muut kaupungit maailmassa.

Tunnetaan ympäri maailmaa keskus taiteen ja kulttuurin, Wolfgang Amadeus Mozartin kotikaupunkinsa on paljon enemmän tarjottavaa kuin vain sen festivaaleilla kesällä ja pääsiäisen, teatteriesityksiä ja museonäyttelyitä.

Olitpa taiteen tuntija tai gourmet, musiikin ystävä tai loma-maker haluavat rentoutua, eli daydreamer tai yökyöpeli, et yksinkertaisesti rakastavat Salzburgin ja lajike se tarjoaa kävijöille.

Mene rauhassa kävellä kapeilla kaduilla ja kujilla tämän barokki kaupunki. Lukemattomat kaupat sinut tehdä ostoksia, ja terassit maailmankuulun kahviloissa voit nauttia näkymistä kaunista arkkitehtuuria hyvin säilynyt, historiallisesta keskustasta ja taukoa nähtävyyksien herkullisen palan kakkua.

Kaupunki ja sen ympäristö

Miksi ei käydä Salzburgin linnoitus, suurin, täysin säilynyt linnoitus Keski-Euroopassa tai Hellbrunnin linna ja sen maailmankuulu suihkulähteitä? Tai ehkä romanttinen Mirabell Gardens heidän upeat näkymät tai Mozartin synnyinpaikka on Getreidegasse ...? Salzburg on myös paljon tarjottavaa luonnon ystäville tai niille, jotka etsivät mahdollisuuden rentoutua ja ja urheilla.

Takana kaupungin porttien yksi kauneimmista luonnon maisemissa Keski-Euroopassa etenee ennen silmiesi. Alpit ovat vain muutaman kilometrin päässä Salzburgin; siinäpä ihanteelliset olosuhteet patikointiin ja hiihtoon. Lukuisat järvet (joista monet ovat juomaveden laatu) kuin Wolfgangsee ja Fuschlsee ovat hyviä paikkoja rauhoittua kesällä.

Urheilun Paradise

Urheilu ovat todella tärkeitä Salzburgissa. Olipa golfia, ratsastusta, tennistä, varjoliito, uinti, purjehdus tai purjelautailu, vuorikiipeilyä, hiihto, lumilautailu tai maastopyöräilyyn - Salzburg ja lähiympäristössä tarjoavat jokaiselle jotakin.

Majoitus

Homestay paikallisen hostfamily

Vakiinnuttaa oppimisen ja nauttia itävaltalaisia ​​kulttuurista ja kotielämän. At inlingua Salzburg oman loma perheet kohtelee sinua täysjäsenenä kotitalouden.

Syöt yhdessä ja jakaa yhteiset oleskelutilat. Vaihtoehtoisesti Salzburg tarjoaa laajan valikoiman hotelleja ja bed & breakfast eri standardeja. Olemme mielellämme auttaa valinnassa ja varaus majoitus. Mieltymykset majoituksen ja

Transfer Service

mistä / rautatieasemalle tai lentokentälle Salzburg tai Münchenissä on syytä tehdä hyvissä ajoin.

Saksan kieli

Extra Palvelut

inlingua on ilo tarjota langattoman pääsyn internetiin kaikille opiskelijoille ilmaiseksi. Kaikki mitä tarvitset, jotta on kannettavan tietokoneen, tabletin, I-pad tai älypuhelin.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Saksan kieli

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

inlingua Salzburg

Tämä yksi suosituimmista ryhmäkursseja! Opi saksaa hyvin pienissä ryhmissä (3-6 opiskelijoita, kesä-, heinä-, 3-8 8 opiskelijat), nopea, olla tehokas! Ei ole aikaa hukatt ... [+]

Tämä yksi suosituimmista ryhmäkursseja! Opi saksaa hyvin pienissä ryhmissä (3-6 opiskelijoita, kesä-, heinä-, 3-8 8 opiskelijat), nopea, olla tehokas! Ei ole aikaa hukattavana, aktiivinen puhuminen on avain! Oman materiaalin (kirjoja, CD, IOL - inlingua Online Learning, ...) tiedät aina, missä olet, mitä pystyvät ja kuinka nopeasti edetessä. Meidän kurssikirjat ja harjoituksia kehitetään mukaisesti CEFL tason järjestelmä, joten kun olet esim kirjan 1.1. tiedät olet saavuttanut tason A1!

[-]
Itävalta Salzburg
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Saksan kieli
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua Salzburg

Jatkoaikaa puhua! Päälle standardin SD tietysti sinulla on ylimääräistä oppitunnin tuntia päivässä tarkistaa, toista ja syventää saksan kielen taitoaan. Kuten kaikki ryhm ... [+]

Jatkoaikaa puhua! Päälle standardin SD tietysti sinulla on ylimääräistä oppitunnin tuntia päivässä tarkistaa, toista ja syventää saksan kielen taitoaan. Kuten kaikki ryhmäkursseja - menetelmämme on ainutlaatuinen. Opettajamme porataan motivoida voit puhua - puhuminen on oppimista! Oman materiaalin (kirjoja, CD, IOL - inlingua Online Learning, ...) tiedät aina, missä olet, mitä pystyvät ja kuinka nopeasti edetessä. Meidän kurssikirjat ja harjoituksia kehitetään mukaisesti CEFL tason järjestelmä, joten kun olet esim kirjan 1.2. tiedät olet saavuttanut tason A2!

[-]
Itävalta Salzburg
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Saksan kieli
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
inlingua Salzburg

Yhdistä standardi SD ryhmäkurssi ylellisyyttä henkilökohtaisen koulutuksen. Sai uuden työn? Pakko siirtää Itävaltaan? ... [+]

Yhdistä standardi SD ryhmäkurssi ylellisyyttä henkilökohtaisen koulutuksen. Sai uuden työn? Pakko siirtää Itävaltaan? Haluat elvyttää ammattilainen Saksan tai et vain on hyvin erityinen intressi ja haluat parantaa Saksan siellä? Sitten SD PLUS sopii sinulle! Voit osallistua yleiseen saksalainen ryhmä tietenkin, ja sen jälkeen on päivittäinen tapaaminen opettajasi jossa voit keskittyä tiettyihin aiheisiin otit itse.

[-]
Itävalta Salzburg
Avoin ilmoittautuminen
Englanti,Saksan kieli
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi