Tourism School Bad Gleichenberg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Suora, nopea tapa unelmiesi työpaikka - matkailuopisto Itävallassa

Matkailu koulutus Itävallassa on kansainvälinen erittäin suuri painoarvo. Matkailun koulut Bad Gleichenberg yksi maailman paras koulutus keskuksia matkailua. 4-lukukauden matkailuopisto on myös puhtaasti Englanti.

College of Vapaa-ajan Studies kouluttaa tutkinnon ja nuoret sitoutuneita ihmisiä, jotka olivat oikeutettuja neljän lukukauden matkailuun asiantuntijoille.

Erityisesti tulokset Tourism College tai Puhtaasti Englanti-kielen College of Vapaa-ajan teollisuus kanssa kompaktin muodon harjoittelun (tehokkaasti on 1,5 vuotta), joka on räätälöity kansainvälisille markkinoille.

Vuonna koulutuksen sisällön sovellettuna hotelli, tapahtuma ja projektinhallinta, kielet, markkinointi, vastaanotto, matkatoimisto, kirjanpito, liike, terveys hallinta, johtaminen, henkilöstöjohtaminen, kestävä matkailu, E-Marketing, Kirjastotietokannat Management kuuluvat intensiivisen harjoittelun keittiö, baari, palvelu ja ruoka aikataulusta.

Erityisesti monet lisäkoulutusta juhla johtaja, baarimikko, viini ja olut-nuori sommelier, kahvia ja teetä ystäville, tai portinvartija koulutusta yksinoikeudella yhteistyössä Les Clefs d'Or, sekä energia johtaja matkailun tarjota todellisia etuja uran alku ,

Lisäksi koulunkäynti suuri painotetaan käytännön koulutusta. In-house ja ulkoisiin tapahtumiin, kuten Ski kisat Schladming ja Sotši, Night Race Schladming, tai Wienin Opera Ball, arvokasta kokemusta kerätään. Koulutuksen lisäksi jatko-opiskelijoille kesäkuukausina useita viikkoja turisti laitoksissa.

Seuraavat kaivot voidaan valita: Tourism Management Kielet

Värikäs rinnakkaiseloa kampuksella Nykyisin elävä ja oppiminen 300 opiskelijaa 25 kansojen yhdessä kampuksella. Opiskelijat Matkailu Korkeakoulut voivat avata ajaa opiskelija-asuntola yhden ja kahden hengen huoneita vuokrataan. Yleiset alueet edistävät vuorovaikutusta opiskelijoiden ja monikulttuurista rinnakkaiseloa. Täysihoito tarkoittaa buffet sisältyy lukukausimaksua kätevästi lyhyt polku opetuksen tai monia ilmaisia ​​asioita kampuksella kuten kuntosaleja, kirjasto, polkupyöriä, rullaluistimet, urheiluhalli jne elämää kampuksella erityisen houkuttelevia.

Paths valmistumisen jälkeen:

tullessa Top matkailu ammateissa ja uran eri ammateissa: Suoritettuaan padot ovat joka maailmanlaajuinen ura auki. Onko kansainvälisen hotellialalla, gastronomia, lentoyhtiöiden tai risteily, matkanjärjestäjien lomakohteet ja seurat, tapahtumien hallinta mutta myös palvelualalla - valmistuneiden Matkailu ryhmät ovat himoitun työntekijää maailmanlaajuisesti.

Lisätutkimuksia: Kumppanuudet kansainvälisten yliopistojen ja korkeakoulujen mahdollistavat jo saada kandidaatin tutkinto 2 lukukautta ja Master 5 lukukautta. Myös Oman yrityksen tai Hankinta perheyritys yksi on valmis menemään läpi ravintola-alan pätevyyskokeen ja yrittäjyyteen tutkimus.

Matkailun College on osa Matkailun koulujen Bad Gleichenberg. Koska nämä ajetaan kuten yksityisiä kouluja, sovellukset ovat mahdollisia milloin tahansa. Lukukausi Start on 11. Syyskuussa.

Tämä tarjoaa koulutusta:

Kompakti Training Job takuu Sound Johdon koulutus korkean käytännön merkitystä kansainvälisen tunnustettu aste vaihtoehto pitkän aikavälin tutkimuksia Optimaalinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä tuloa kansainvälisen uran kansainvälinen alumniverkostossa of toimiluvasta yrittäjät tutkimus ja neljä ammateissa kuten

Tutkinto lisäarvoa:

Diploma: Tourist virkailija / Tourist Kaufmann yrittäjyyteen tutkimus ja Gastgewerbliche muodollinen oppisopimuskoulutuksen 4: ravintolapäällikkö, kokki, hotelli-ja ravintola-avustaja, matkatoimisto avustaja yliopiston sisäänkäynti, opiskelujakson tunnustamista

Sijainnit

Bad Gleichenberg

Tourismusschulen Bad Gleichenberg

Osoite
Kaiser-Franz-Josef-Straße 18
8344 Bad Gleichenberg

8344 Bad Gleichenberg, Steiermark, Itävalta
Puhelin
+43 3159 2209