Lue virallinen kuvaus

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diploma in Hospitality

Diploma in Hospitality


Vieraan kielen hankinta
Johtamistaidot
Käytännön harjoittelu


Koulutuksen keston aikana

Opiskelu vieraanvaraisuus ja matkailu Itävallassa

Kansainvälinen matkailun hallinto ( ITM ) tarjoaa ainutlaatuisen opinto-ohjelman, joka on luotu erityisesti opiskelijoille, jotka suunnittelevat kansainvälistä uransa hotellin ja matkailun johtamisen alalla.

ITM oli Itävallassa ensimmäinen korkeakoulu, joka esitteli englannin opetuskielenä. Korkeakoulu on akkreditoitu ja hyväksynyt Itävallan opetusministeriö. Valmistuneet saavat Itävallan hallituksen hyväksymän tutkintotodistuksen. Ohjelma on opetettu englanniksi, ja opiskelijoilla on mahdollisuus oppia kahta muuta kieltä, jotka auttavat heitä luottamaan työskentelyyn maailmanlaajuisesti.

ITM toimii kunnianhimoisten henkilöiden kanssa. Heidän kohderyhmänsä on motivoitunut ja omistautunut erikoistumaan vieraanvaraisuuteen ja palvelualaan. Tarjoamalla tarjottua opinto-ohjelmaa opiskelijoilla on laaja tietämys paitsi teorioista myös käytännön tasolla. Harjoittelu on olennainen osa kehitystä tällä yhä kasvavalla alalla. Siksi he valitsivat toimivan hotellin kampukseksi - opiskelijoilla on mahdollisuus tuntea olonsa mukavaksi ja tuntea tulevan työympäristönsä.

Kahden vuoden korkeakoulu-ohjelma on käytettävissä rajoitetusti ja huolellisesti valitulle opiskelijamäärälle, jotta taataan korkeatasoinen ja yksilöllinen harjoittelu käytännön ja teoreettisten opintojen aikana. Näin varmistetaan, että opettajat voivat sovittaa ja mukauttaa oppituntejaan yksilöllisten opiskelijoiden mieltymysten mukaan. ITM toivottaa tulevat johtajat tervetulleiksi ja pyrkii antamaan heille koulutuksen ja tarvittavat taidot halutun tavoitteen saavuttamiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Saksan kieli
  • Ranskalainen
  • Espanjalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

ITM College and University Studies

ITM ohjelma on pysynyt uskollisena menneisyytensä menestykselle keskittymällä vahvaan käytännön altistumiseen ja kokemukseen yhdistettynä teoreettiseen tietämykseen. Tämä ... [+]

College-ohjelma

Sinun Stepping Stone

ITM ohjelma on pysynyt uskollisena menneisyytensä menestykselle keskittymällä vahvaan käytännön altistumiseen ja kokemukseen yhdistettynä teoreettiseen tietämykseen. Tämä tekee opiskelijoistamme valmis työskentelemään ensimmäisenä päivänä. Alumnimme vannovat käytännönläheistä lähestymistapaa, joka tukee heidän pääsyään ja kasvua ammatteihinsa.

Lyhytaikainen tulo HLW / HLT / HLF: lle ammattilaisille

Olet pätevä EU: n vieraanvaraisuus / matkailukoulutodistuksella. Sinulla on A2 tai B1 saksaksi, ranskaksi tai espanjaksi.

Voimme tarjota sinulle kevyemmän opintorakenteen pääsemällä kehittyneeseen kielten opiskeluun, joten opiskelet 2. vuoden opiskelijoilla ja saat etua ylittäessäsi nykyisen tilanne.... [-]

Itävalta Bad Vöslau
Request Info
Englanti,Saksan kieli,Ranskalainen,Espanjalainen
Full-time
2 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Lower Austria, Itävalta