Cademix Institute of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Cademix Institute of Technology ; johtava ja henkilökohtainen koulutus-, tutkimus- ja innovaatioinstituutti Euroopan sydämessä. Missiomme on tehdä huipputeknistä tietämystä kaikkien saataville. Cademixin painopiste on tietokoneavusteisessa suunnittelussa, suunnittelussa, valmistuksessa ja sekamediassa. Seurauksena on, että Cademix tarjoaa laajan valikoiman monitieteisiä koulutus- ja urakehitysohjelmia luonnontieteiden, tekniikan, johtamisen, yrittäjyyden ja digitaalisen taiteen aloilla.

Cademixin on tarkoitus täyttää aukko akatemian ja teollisuuden välillä. Siksi se kattaa tietyt tekniikat ja kulttuurin mukauttamisen, jota Euroopassa tarvitaan. Cademix-urankiihdytysohjelmat toimivat samanaikaisesti ammatillisten ja sertifioitujen ohjelmien kanssa. Lisäksi sen tavoitteena on päivittää ja nopeuttaa tutkinnon suorittaneiden ja jatko-opiskelijoiden taitoa kohti kysynnällisimpiä ja hyvin palkattuja tehtäviä teollisuudessa.

Cademix selitti 2 minuutin videossa

Cademix on tutkimuskehitys- ja innovaatioinstituutti, joka tarjoaa avoimen ja täydellisen innovaatiosyklin tietokoneavusteisten teknologioiden alalla. Joten mikä on avoin ja täysi innovaatiosykli? Tässä on hyvä määritelmä: Tutkimus on rahan muuntaminen osaamiseksi. Innovaatio on kuitenkin tiedon muuntaminen rahaksi.

Se alkaa koulutuksesta, urakehityksestä, resurssiinvestoinneista ja jatkuu R: hen

Innovaatio on syklin toinen puoli, ja se on osuvampi yhteiskunnalle. Se alkaa innovaatiolla, joka perustuu saatavissa olevaan tietoon. Sitten se menee tuotekehitys- ja suunnittelupalveluihin, joita seuraa markkinointi ja myynti. Kun myynti on tehty, jakso on valmis ja järjestelmä on taloudellisesti kestävä.

Ne määrittelevät tärkeimmät liiketoiminta-alueemme. Koulutusosastomme ja tutkimusryhmämme tarjoavat yksilöllisiä Pathways , joita teollisuus tarvitsee. He tekevät yhteistyötä urakehityskeskuksemme kanssa, joka tarjoaa teknisiä urankiihdytysohjelmia.

Fysiikan, tieto- ja viestintätekniikan ja tekniikan laitokset tarjoavat asiantuntemusta korkean teknologian aloilta, mukaan lukien tietokoneiden simulointi, 3D-tulostus, AI, IoT, Machine Learning ja Industry 4.0. Digitaalisen taiteen laitos käsittelee tietokoneavusteista suunnittelua, videotuotantoa, digitaalista taidetta ja multimediaa koskevia aiheita. Ja johtamisen innovaatioiden ja yrittäjyyden osasto kattaa johtamisen, teknologian johtamisen, tiimin ja liiketoiminnan kehittämisen kentät.

Innovaation puolella meillä on Engineering Service Consulting ja digitaaliset markkinointipalvelut, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä Animaatiostudioidemme kanssa ja tarjoavat täydellisen putkiston videotuotantoon. Vaikka jokainen sektori on kriittinen koko syklille, ne tarjoavat b2b- ja b2c-palveluita ja ovat myös avoimia kansainvälisille kumppanuuksille. Kaiken kaikkiaan katamme suurimman osan tietokoneavusteiseen suunnitteluun, suunnitteluun, valmistukseen ja sekoitettuun multimediaan liittyvistä aloista.

Sijainnit

Wien

Osoite
Donau-City-Straße,1
1220 Wien, Wien, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin