Givat Haviva

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tehtävä

Yhteisen yhteiskunnan keskus pyrkii rakentamaan osallisuutta edistävän ja yhteiskunnallisesti yhtenäisen yhteiskunnan Israelissa tuomalla yhteisiä yhteisöjä kollektiiviseen toimintaan kestävän ja menestyvän israelilaisen demokratian edistämiseksi, joka perustuu keskinäiseen vastuuseen, kansalaisten tasa-arvoon ja yhteiseen näkemykseen tulevaisuudesta.

Profiili

Givat Haviva on voittoa tavoittelematon järjestö, joka perustettiin vuonna 1949 Israelin Kibbutz-liiton kansallisena koulutuskeskuksena. Se on sitoutunut edistämään keskinäistä vastuuta, kansalaisten tasa-arvoa ja Israelin jaettujen ryhmien välistä yhteistyötä perustana yhteisen tulevaisuuden rakentamiselle ja yhteiselle yhteiskunnalle - kriittiset elementit kestävästä ja menestyvästä Israelin demokratiasta. Tätä tarkoitusta varten Givat Havivan yhteinen yhteiskuntaliikunta toimii katalysaattorina eriytettyjen yhteisöjen aktivoimisessa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja vuorovaikutuksen, tuen ja vaikutusvallan lisäämiseksi. Tämä toteutetaan helpottamalla yhteisön ulkopuolisia hankkeita. johtava koulutus ja valmiuksien kehittäminen; seminaarien, työpajojen ja konferenssien koollekutsumista muuttavien konkreettisten ideoiden kehittämiseksi; ja kääntää nämä ideat toimintaan. Givat Haviva on alansa johtaja UNESCO: n rauhaa edistävän palkinnon saajaksi pitkäaikaisessa työssäan juutalais-arabialaisen vuoropuhelun ja sovinnon edistämisessä.

Julkinen sitoutuminen

Keskus kehittää alustoja laajojen yleisöjen osallistumiseksi yhteisiin yhteiskunnallisiin toimiinsa. Vuotuinen konferenssi tuo monenlaisia ​​sidosryhmiä keskustelemaan avainasioista, jakamaan kokemuksia ja muodostamaan yhteisiä toimia. Lisäksi keskus osallistuu julkiseen toimintaan vastaamalla nykyiseen kehitykseen, joka liittyy juutalais-arabien suhteisiin Israelissa solidaarisuuden, tietoisuuden lisäämisen ja tiedotusvälineiden kautta.

Meidän Heritage

Givat Haviva on Israelin veteraani instituutio, joka edistää juutalaisten ja arabien välistä sovintoa. Givat Haviva on toiminut perustajana Hashomer Hatzairin ja Kibbutzin liikkeen oppilaitoksena. Yad Yaari on Hashomer HaTzairin ja Kibbutzin liikkeen tutkimuskeskus.

Kampus

Givat Havivaa erottaa sen fyysinen kampus, joka toimii yhteiskunnan keskuksena eri instituutioille, mukaan lukien Yad Yaarin tutkimus- ja dokumentointikeskus, Moreshet Holocaust & Research Center, avoin yliopisto ja erilaiset kansalaisjärjestöt.

Sijainnit

Haifa

Osoite
Haifa, Haifan piiri, Israel

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: