SuperSkilz

Esittely

Lue virallinen kuvaus

SuperSkilz: Keitä me olemme?

SuperSkilz on toimittaja online-valmennus. Meidän sertifiointi alueet kattavat: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, EY-neuvosto, EMC2, VMware, Adobe, SAP, ja PMI. Sertifiointi kurssit johtaa työpaikkojen IT Security, IT rikostutkinnan, Security Analysis, tietokannan kehittämiseen, Database Administration, Network Engineering, Graafinen suunnittelu, levinneisyys testaus, Data Centre Management, Project Management, tekninen hallinto, Systems Administration, Microsoft Office erikoisaloja, Tietohallinto , ja enemmän.

Missiomme on melko yksinkertainen ... muuttaa tavallisten ihmisten elämään auttamalla heitä saamaan satunnaisia ​​taitoja, jotka antavat niitä.

Olemme hieman erilainen kuin muut koulutuksen tarjoajat. Emme näe taitoja tavanomaisella tavalla, vaan suurvaltojen, jotka voivat muuttaa elämäänsä paitsi ihmiset, jotka ovat niitä, mutta niiden ympärille.

Meidän silmät, äiti kuka päättäneet parantaa taitojaan saada paremman työpaikan ja antaa hänelle lapsia paremman elämänlaadun on supersankari. Hän on myös supersankari hänen lapset, perhe ja ystävät.

Tällä SuperSkilz tarjoamme tavalliset ihmiset keinot tulla super.

Joten mitä sinä odotat? Hanki joitakin SuperSkilz ... muuttaa elämäsi ... tulla supersankari!

Sijainnit

UK Online

Osoite
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: