Waltham International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Näkemys

Parantaa ja kehittää ihmisten elämää koko yhteisössä ja monimuotoisista kulttuureista tarjoamalla kohtuuhintaista ja avointa ammatillista koulutusta osallistavassa ympäristössä.

Tehtävä

Jotta voidaan tunnustaa korkealaatuisen koulutuksen tarjoajana, jolla on erinomainen menestysaste verrattuna kansallisiin vertailuarvoihin ja muihin vastaaviin laitoksiin, ja pyrittävä:

  • Kehittää yhdistettyä oppimismahdollisuutta jatko- ja korkea-asteen koulutukseen
  • Laajenna korkea-asteen koulutusta
  • Parannetaan jatkuvasti laadunvarmistusprosesseja ja ylläpidetään akateemisia standardeja tarkastus- ja tarkastuselinten kehysten mukaisesti ja organisaatioiden odotusten mukaisesti
  • Tutkimaan ja kehitetään aktiivisesti sähköistä ja interaktiivista opetusta, oppimista ja arviointia koskevia strategioita ja resursseja, jotka edistävät digitaalista lukutaitoa ja parantavat tai parantavat opiskelijan kokemusta.
  • Osaava taitoturvaorganisaation (SFA) tarjoaja tarjota kehittyneitä oppilaslainoja.

Miksi WIC

Perustettu vuonna 2010, Waltham International College on vaihtoehtoinen tarjoaja jatko-ja korkea-asteen koulutusohjelmien perustuu Barking, East London. Huhtikuussa 2015 WIC muutti tilansa ja muutti Birminghamista Barkingiin, Essexiin. WIC on nyt 7. kerroksessa, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Korkeakoulu tarjoaa laajan valikoiman ohjelmia lähtötasosta tasolle 7 Business Management, Health and Social Care, Child Care ja Beauty. Korkeakoulu tarjoaa myös täysin rahoitettuja ohjelmia (kattaa aikuiskoulutusbudjetti) ja oppisopimuskoulutusohjelmat. Yhdistämme oppilaiden kyvyt henkilökohtaisilla visioilla ja pyrkimyksillään tukemaan heitä tulossa omien menestystensä tekijöiksi.

Korkeakoulu on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia koulutuspalveluita kaikille oppijoilleen taustasta riippumatta käyttämällä innovatiivisia opetus- ja oppimismenetelmiä, jotka tarjoavat heille valmiudet saavuttaa nykyaikaisessa maailmantaloudessa.

Sijaintimme

Waltham International College sijaitsee Barkingin sydämessä. Barking on esikaupunki Englannissa ja muodostaa osan Lontoon Borough of London Barking ja Dagenham. Se on 8,8 mailia (14,2 km) itään Charing Crossistä ja on yksi Lontoon suunnitelmaan kuuluvista 35 suuresta keskuksesta. Se oli historiallisesti Essexin läänissä kalastus ja maalaistalous, ja muodostui muinainen seurakunta. Sen taloudellista historiaa leimaa siirtyminen markkinoiden puutarhanhoitoon ja teolliseen kehitykseen etelässä Thames-joen vieressä. Osana Lontoon esikaupunkeja 1900-luvulla Barking laajeni merkittävästi ja kasvoi väestössä, lähinnä Lontoon lääninhallituksen kehittämisen seurauksena Becontreeen 1920-luvulla, ja siitä tuli kunnallinen kaupunginosa vuonna 1931 ja osa Greater London vuonna 1965.

Waltham International College sijaitsee 7. kerroksessa sijaitsevassa Crown Housessa, josta pääsee maanalainen, maanalainen, C2C-rautatieverkko ja laaja valikoima busseja. Korkeakoulu on 1 minuutin kävelymatkan päässä Barking-maanalaisesta, maanpäällisestä ja linja-autoasemasta. Barking-asema sijaitsee Piirin, Hammersmithin ja C2C-linjan alueella, ja siellä on säännöllisiä ja nopeita palveluja Lontoon keskustasta ja Barkingin itäpuolelta.

College on hyvät yhteydet ympäröivään Lontoon kaupunginosaan monilla bussilinjoilla, jotka kulkevat Ilfordin läpi. Bussipysäkit ovat lähellä yliopistoa. Erityisesti on hyödyllisiä palveluita 287 366, EL1, 169 ja 238.

Sijainnit

haukkuminen

Osoite
haukkuminen, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta