Walsall College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella at Walsall College?

Klo Walsall College, saat hämmästyttävä ja verraton mahdollisuus kokea elämää ja oppimista Isossa-Britanniassa yksi West Midlandsin suurin valtio rahoitti korkeakouluissa. Meidän kampuksella on uusinta, tarjonta: 4 asiantuntija oppimisen kansien lisäksi Learning Resource Centre; kuntosali; Kampaamo ja kauneussalonki; ravintola ja 3 opiskelija kahviloita; ja ilmainen Wi-Fi koko meidän kampuksella. Meidän kokeneet ja pätevät opettajat ovat syntyperäisiä puhujia, joilla ensimmäisen asteen ja on omistettu erinomaiseen kaikille opiskelijoille. Lisäksi meillä on oma kansainvälinen tiimi, joka on valmiina tarjoamaan sinulle tukea ja auttaa jotain tarvitsee myös matkajärjestelyt, viisumit (olemme UK Border Agency Helposti Trusted Sponsorit), rekisteröitymällä lääkäri, poliisi rekisteröinti ja pankkitilin avaamisesta ! Olemme palkittu college!

AOC Beacon Award voittaja Tehokkuutta Teknologian tehokas käyttö täydennyskoulutukseen ja taidot, joten se ei ole yllätys, että meillä on ilmainen langaton internet-yhteys koko kampuksen Matrix Excellence Awards & Black Country laatupalkinnon Työpaikat Koulutus, tiedotus, neuvonta ja ohjaus (Gold Standard) LSI: t Johtava oppijan Voice Awards 2 commendations. Kuuntelemme mitä oppijat haluavat ja tyydyttää heidän tarpeensa.

Tietoja Walsall

Walsall on vilkas ja kulttuurisesti monipuolinen kaupunki sijaitsee lähellä Englannin toiseksi suurin kaupunki, Birmingham Matkustaminen on helppoa ja Walsall on vain 15 minuutin junamatkan Birmingham, joka on Britannian toiseksi suurin kaupunki Birmingham löydät Bull Ring -ostoskeskus, joka on yksi suurimmista kauppakeskuksista Britanniassa ja on valtava valikoima kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita Sen keskeinen sijainti takaa, että liikkuminen Midlands on helppoa, historialliset kaupungit kuten Stratford-upon-Avon ja Warwickin alle tunnin päässä Olemme myös vain noin 1 tunnin päässä Lontoosta ja 1 tunnin päässä Manchester junalla Et tule koskaan olemaan pulaa asioita tehdä, koska on olemassa loputtomasti mahdollisuuksia urheilun, viihteen ja matkailu

Mitä opiskelijat ovat sanoneet meistä

"Tuesta, jota olen saanut Kansainväliseltä joukkue oli erinomainen, ne ovat erittäin ystävällisiä ja auttaneet minua paljon." "Opettajat ovat erittäin kärsivällinen ja auttaa opiskelijaa paljon." "Olen todella iloinen, että olen opiskellut College se auttoi minua tottua Englanti elämäntapa ennen yliopistoon." "Walsall College tarjoaa monipuolista, luovaa ja hyödyllistä Englanti kurssi opiskelijoille."

Asuin IELTS ohjelma

Jos haluat tulla Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja opiskella lyhyt Englanti kieli ohjelma meillä on kurssi sinulle ja koulun tai college. Meillä on parhaillaan käynnissä useita Englanti kieli ohjelmat 8viikko IELTS ohjelmat Pre-istuntojen Englanti valmistautuminen yliopiston tutkimuksessa läpi vuoden. Tarjoamme räätälöityjä asuntojen myynti ryhmien opiskelijoiden kouluissa ja oppilaitoksissa kautta maailman. Meidän Englanti kieli ohjelmat voidaan räätälöidä 4-8 viikkoa riippuen sinun tarvitse. Voimme myös järjestää Tutkintokoe päätyttyä kurssin.

Autamme sinua:

avustamalla kirjeiden tarvitaan ryhmäviisumeissa, järjestäminen ryhmä Airport pickup palvelut, löytää isäntäperheitä aterioiden mukana järjestäminen sosiaalinen matkareitti järjestämällä bussi kulkee tai muuta tukea tarvitset

Ryhmä 36 opiskelijaa Thaimaasta vieraili äskettäin Walsall College 8 viikon opiskelu Englanti Kieli ohjelma. Löysimme majoitus kullekin opiskelijoiden ja opettajien kanssa DBS tarkastetaan paikallisia perheitä, jotka löysivät kokemus elää isäntäperheet arvokas osa niiden kulttuurista ymmärrystä Britannian kulttuuri. Kaikki opiskelijat tulee ottaa IELTS (International Englanti Language Testing System) Englanti tentti kurssin lopussa, koska he valitsivat Cambridge niiden testaus keskus, lopussa tentti vietettiin retkellä.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, IELTS valmistelu Kurssi projektipäällikkö Samufprakarn Neitsyt School Thaimaassa kommentoi; "Kurssi on erittäin hyvä ja valmentaa Ejakulaatiolatenssin testeistä joita ne tarvitsevat voidakseen mennä kiinni yliopistoon. Opiskelijaryhmä tuli tänne viime vuonna ja näimme hyviä tuloksia, joten päätimme tuoda toiseen ryhmään pitkin tänä vuonna. Kampuksella on erittäin vaikuttava täällä, hyvät tilat opiskelijoiden käyttöön. Sekä opiskelun, opiskelijat ovat asuneet mukavia isäntäperheitä ja niille on annettu todellista kokemusta brittiläistä kulttuuria. "

Sijainnit

Walsall

Osoite
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta