West London English School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

wles

West London Englanti School on yksityinen kielikoulu, jossa maine erinomaisesta standardeja opetuksen ja tarjoaa ympäristön saada ystäviä ja nauttia vilkkaassa Lontoossa.

Koulu sijaitsee Ealing Broadway, lähellä historiallista Ealing Studios, joka on ollut vastuussa useita klassikko elokuvia 1930-luvulta lähtien ja mukana uudempia julkaisuja, kuten 'Notting Hill', 'Shaun of the Dead' ja 'annan sen vuosi'.

Koulu on lähellä monia kauppoja, kahviloita ja useita puistoja. Se on vain lyhyt kävelymatka metroasemalle, josta pääset nähtävyyksiä Lontoon keskustaan ​​vain 30 minuuttia. Se on rento ja viihtyisä paikka opiskelijoille, mutta silti tarpeeksi lähellä jännitystä Lontoon tarjonta.

Englanti kielikursseja akkreditoitu British Councilin ja tarjoamme tällä hetkellä General englanti, Cambridge Englanti Tentti valmistelu, Academic Tutkintokoe valmistelu, Conversation, Englanti ammattilaisille, Business Englanti ja Englanti Kesäkursseja sekä yksityiset Englanti Lessons ja Junior-ohjelma.

Opiskelijapalaute vahvistaa, että oppilaat saavat todellista tyydytystä ja nautintoa opintojaan WLES ja saada koulutuksellisesti, kulttuurisesti ja sosiaalisesti kokemuksesta. Meidän oma opetus joukkue tekee parhaansa auttaakseen sinua toteuttamaan tavoitteita.

WLES tarjoaa lämmin ja ystävällinen ympäristö opinnoissa. Innokas ja palvelualtis henkilökunta tukee aktiivisesti opiskelijoita heidän aikaa koulun avustaminen käytännön tarpeisiin, kuten elävä, rahoitus, terveys-, sosiaali- ja henkilökohtaisista asioista.

wles

Miksi valita meidät?

Luokat rajoitettu enintään 12 opiskelijaa, pystymme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja antaa suuren arvon, jossa opettajat voivat antaa opiskelijoille huomiota he tarvitsevat saavuttaakseen päämääränsä.

Täällä koulun meillä on joitakin kaikkein tukeva ja asiantunteva Englanti opettajat Britanniassa, jotka kaikki ovat täysin päteviä ja on monen vuoden kokemus koulutusalalla. Opettajamme ylpeitä kursseja ja tulee aina sovittaa luokat tarpeisiin ja mieltymyksiin opiskelijoiden, jotta ne voivat oppia ja parantaa nopeasti.

Mikä erottaa West London Englanti School erilleen muista Englanti koulujen Lontoossa on henkilökuntamme; kaikki työntekijämme ovat ystävällisiä, auttavaisia ​​ja helposti lähestyttävissä. Ne voivat auttaa monia näkökohtia opintojen, mistä pankkitilin avaaminen, löytää jonnekin elää, oikeiden tietenkin viisumin hakemisesta sekä muista ongelmista opiskelijamme voivat kohdata opintojen aikana Lontoossa.

West London Englanti School voimme varmistaa, että kaikki meidän opiskelijoilla on paljon kokemusta aikana aikaa Lontoossa ja mahdollistaa sen, että opiskelijat voivat oppia, nauttia ja saavuttaa parhaimmillaan. Tarjoamme opiskelijoille yksinoikeus ja korkeatasoista opetusta tarjoaa erinomaista palvelua ja kustannustehokkuus, ja siksi suosittelemme valitsemaan Länsi-Lontoossa Englanti School.

wles

Opiskelijaelämä

Monille opiskelijoille matkaa Lontooseen opiskelemaan kielikoulu merkitsee suurta muutosta elämäntapa. On erittäin tärkeää siksi, että kielikoulu tarjoaa asiantuntija-apua ja ohjausta koskevat kaikkia näkökohtia opiskelijaelämään.

Jo ennen merentakaisten opiskelijat saapuvat Britanniaan tiimimme työskentelevät ahkerasti asian hyväksi, joilla varmistetaan, että kaikki menee hyvin heidän saapuessaan Britanniassa.

Joukkue ovat hyvin tietoisia siitä, että opiskelijoiden akateemista menestystä kielikoulun riippuu usein niiden mukavuutta ympäristöönsä ja kykyä ratkaista ongelmia ne voivat olla.

Lontoon vahvuus ja menestys tulee sen monimuotoisuutta ja ainutlaatuinen sekoitus kulttuureja. Kaupunki muuttuu jatkuvasti - säilyttäen tunnetta perinne samalla omaksunut uuden.

Opiskelijan elämä Lontoossa ei ole vain opinto - se on noin ystäviä teet ja kuluvaa aikaa tutkia yksi kiehtovimmista kaupungeista maailmassa.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta