Lue virallinen kuvaus

Vietä kesänne osaksi maailmanluokan yliopistoa!

Kun liityt kansainväliseen kesäkouluun 2019, varaat paikan, jotta voit tulla kansainvälisesti tunnustetun maailmanluokan tutkimuksen, yritystoiminnan ja oppimisen keskukseen. Neljä viikkoa, 15. heinäkuuta - 9. elokuuta 2019, tapaat monia opiskelijoita ja henkilökuntaa, jotka tekevät Southamptonin yliopistosta yhden maailman 100 parhaan yliopiston joukosta.

Sekoittamalla oppilaita ja henkilökuntaa eri puolilta maailmaa luokkahuoneessa, kun käytät enemmän nykyaikaisia ​​kampusmahdollisuuksiamme tai kun olet rentoutumassa mukavassa asuinhuoneessasi, voit ystäviä ja saada kokemuksia kotiin, jotka ovat ainutlaatuisia .

Voit tutustua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja sen kulttuuriin ja kulttuuriperintöön - sekä jännittävässä oppimisessa luokkahuoneessa että tiellä monissa matkoissa ja retkillä.

Tulet kotiin mielellämme muistoja kulttuurista kokemuksesta, joka perustuu yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan huippuvuosien sadan vuoden perinne.

"Nautin rentouttavasta ilmapiiristä, elämäntavasta ja brittiläisistä", Jasmine - Edellinen kesäkoululainen106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Paikalliset tiedot

Southampton on Hampshirein seremoniallisen läänin suurin kaupunki Englannin etelärannikolla.

Olemme sijaitsee 75 kilometrin päässä Lontoosta; 19 mailin päässä Portsmouthista ja 12 kilometrin päässä Winchesterista. Olemme vain muutaman minuutin päässä New Forest National Park, joka on 219 neliökilometriä kauniita puistoja ja metsää. Suuri osa Lounais-Hampshirestä on kaunista maaseutua, joka ulottuu Kaakkois-Wiltshiren suuntaan ja Dorsetin itäpuolelle. Olemme myös hyvin lähellä Stonehengeä, joka on yksi maailman ihmeistä ja tunnetuin esihistoriallinen muistomerkki Euroopassa.

Southamptonilla on noin 220 000 asukasta ja se on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan vihreimmistä ja miellyttävästä suurkaupunkialueesta. Southamptonilla on oma lentokenttä ja nopeat rautatieyhteydet Lontooseen ja muuhun Iso-Britanniaan. Sijaitsemme etelärannikolla olemme Carnival UK: n kotona ja maailman suurimmat risteilyalukset vierailevat säännöllisesti.

Southampton on myös Southampton Football Clubin kotipaikka, joka kilpailee Premier League ja Hampshire County Cricket Clubin koti Ageas Bowl.

West Quay -ostoskeskus sijaitsee Southamptonin kaupungin sydämessä, se on 800 000 neliömetrin vähittäiskaupan tilaa, jossa on 150 kauppaa, kuten John Lewis, Marks ja Spencer, Apple ja Hollister.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

University of Southampton International Summer School

Kun liityt kansainväliseen kesäkouluun 2019, opit jopa kuusi jännittävää aihetta neljän viikon aikana, jotka olet kanssamme. Kukin aihe on Southamptonin yliopiston kansai ... [+]

Liity meihin kesällä brittiläistä kulttuuria ja tutustu maailman johtavaan tutkimukseen.

Kun liityt kansainväliseen kesäkouluun 2019, opit jopa kuusi jännittävää aihetta neljän viikon aikana, jotka olet kanssamme. Kukin aihe on Southamptonin yliopiston kansainvälisesti tunnustetun akateemisen henkilöstön jäsen, joka toimii yhteistyössä monien innostuneiden jatko-opiskelijoiden kanssa. Kolmen mielenkiintoisen ja vuorovaikutteisen luokkahuoneen aikana he esittelevät teille valintansa aiheen ja selittävät, miksi se on heille tärkeää ja tarjoaa sinulle käsityksen maailmanluokan tutkimusympäristöstä.

Löydät jokaisen aiheen olevan ystävällinen ja mielenkiintoinen kokemus: tavallisesti opiskelet ryhmissä, joissa on noin 15-20 oppilasta, joiden avulla voit luoda hyviä työsuhteita ja saada tilaisuuden osallistua ja keskustella luokassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Southampton
Request Info
Englanti
Full-time
4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi