University of Northampton International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

UNIC tarjoaa auttavan käden kansainvälisille opiskelijoille, joiden nykyiset arvosanat eivät täytä yliopiston tutkintovaatimuksia tai joilla on tutkinto, jota ei tunnusteta yliopistossa.

Autamme tarjoamalla akateemisen ponnahduslautan Northamptonin yliopistolle, tarjoamalla säätiö-, ensimmäisen vuoden ja ensi-maisteriohjelmia monille aiheille.

Peruskurssimme johtavat kandidaatin tutkinnon suorittamiseen ja ovat 2 lukukautta, kun taas esikurssit ovat vain yhden lukukauden ja johtavat master-kurssille.

Lisäksi, jos hakemuksesi onnistuu, sinulle annetaan yksi yhdistetty CAS, yhdellä viisumilla, joka kattaa sinut UNIC- ja UON-tutkimuksen ajan.

Tietoja UNIC: sta

Mitä

Unic on Northamptonin yliopisto Associate College tarjoaa koulutus Pathways on monenlaisia Northamptonin yliopisto astetta. UNIC tarjoaa sinulle jännittävän, arvokkaan ja dynaamisen koulutuskokemuksen ympäristössä, joka kannustaa sinua saavuttamaan huippuosaamisen opinnoissasi.

UNIC on osa globaalia Navitas-konsernia, joka on kansainvälisesti tunnustettu koulutuksen tarjoaja ja jolla on tietoa ja resursseja yli 120 korkeakoulussa ja kampuksella ympäri maailmaa. Täällä UNIC: ssa pidämme huolella huolta siitä, että kokemuksesi Northamptonin yliopistossa on korkeimmalle tasolle valmistautuaksesi tulevaisuuden uraasi maailmantaloudessa. Valitsemalla UNIC- Pathway olet valmis saavuttamaan akateemisen menestyksen ja nauttimaan unohtumattomasta oppimiskokemuksesta.

Missä

UNIC sijaitsee Northamptonin yliopiston Avenue-kampuksella, lähellä Northamptonin keskustaa ja aivan Englannin sydämessä, vain tunnin junamatkan päässä Lontoon keskustasta ja Birminghamista.

UNIC tarjoaa erinomaiset palvelut, kuten Student Hub, Learning Technology Suite ja luokkahuoneet, jotka kaikki on tarkoituksella varustettu opetukseen ja oppimiseen.

Opiskelijan kokemus

UNIC: lla on oma opiskelijapalveluiden tiimi, joka sijaitsee yliopistossa. Niiden kysymysten tai kysymysten käsittelyn lisäksi, että he järjestävät myös säännöllisiä sosiaalisia tapahtumia, kuten elokuva-iltoja, jalkapallo-turnauksia ja tietokilpailuja. UNIC-opiskelijana sinulla on myös täysi pääsy kaikkiin Northamptonin yliopiston tapahtumiin ja palveluihin. Northamptonin yliopiston ylioppilaskuntayhdistys on yksi vain kolmesta maan ammattiliitosta, joissa kaikki klubit, urheilu- ja seurajärjestöt ovat ILMAINEN liittyäkseen kaikille opiskelijoille.

Milloin voin aloittaa

UNIC: lla on kolme annosta vuodessa - tammikuussa, toukokuussa tai syyskuussa.

Kuka

Northamptonin yliopistossa on 15 000 opiskelijaa ja 1 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 100 maasta. Pelkästään UNIC on ilmoittautunut opiskelijoiksi yli 30 eri maasta viime vuoden aikana.

Miksi

  1. Sijainti - vain tunnin päässä Lontoon keskustasta junalla ja lähellä Oxfordin, Cambridgen ja Birminghamin kaupunkeja, Northampton on täydellinen paikka asua, opiskella ja tutkia.
  2. Erinomaisuus - Northamptonin yliopisto sai 'kullan' hallituksen opetus- ja osaamiskehyksessä (TEF).
  3. Joustavuus - UNIC tarjoaa Pathways yli 90 erilaiselle Northamptonin yliopiston tutkinto-ohjelmalle, mikä tarkoittaa, että voit valita sinulle parhaimman Pathway .

Sijainnit

Northampton

Osoite
Saint Georges Avenue
NN2 6JD Northampton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville
Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville
Perustan luova vuosi