University of Leicester Global Study Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Global Study Center (GSC), joka Pathways tervetulleeksi ensimmäisen opiskelijaryhmän syyskuussa 2019, tarjoaa räätälöityjä Pathways laajaan valikoimaan perustutkinto-ohjelmia sekä todellisen Leicesterin yliopiston opiskelijakokemuksen.

Pathway opetussuunnitelma, joka on kehitetty yliopiston ja tiukkojen laatustandardien mukaisesti, on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka jäävät alle suoran pääsyn kriteereihin (englanti tai akateeminen).

Keskus, joka sijaitsee kävelymatkan päässä Leicesterin yliopiston kampuksesta, edistää kehitystä, vaalii luottamusta ja tukee jokaisen opiskelijan integroitumista opiskelijaelämään Isossa-Britanniassa.

Olipa kyse opiskelijasta, vanhemmista tai koulutusneuvojista, keskuksen joukkue on sitoutunut tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot tietoisen päätöksen tekemiseksi.

Hyödyt siitä

  • Yksi CAS-kirje koko tutkimuksen ajan
  • Paikalla olevat akateemiset ja opiskelijoiden tukipalvelut
  • Pääsy yliopiston tiloihin, mukaan lukien kirjasto, opiskelutilat, tietokoneohjelmat ja ylioppilaskunta
  • Siirtymätuki perustutkimuksesta valittuun tutkintoon
  • Majoitusohjeet ja tuki
  • Syyskuun ja tammikuun saanti
  • Englannin kielen lisäkoulutus tarvittaessa yliopiston englannin kielen opetusyksikön kautta128969_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg Brooke Cagle / Unsplash

Leicesterin kaupunki

Noin 450 000 asukkaan Leicester on Yhdistyneen kuningaskunnan kymmenenneksi suurin kaupunki. Se on kulttuurisesti monimuotoinen kaupunki, jota edustavat monet kansakunnat. Itse asiassa yksi tie Leicesterissä on virallisesti Yhdistyneen kuningaskunnan monimuotoisin katu, jolla on 22 kansallisuutta kauppojensa ja kahviloidensa keskuudessa!

Leicesterin historia ulottui 2000 vuotta ja siihen kuuluu kuuluisa englantilainen hallitsija kuningas Richard III, jonka hauta oli kadonnut 400 vuodeksi, kunnes Leicesterin yliopiston arkeologit löysivät sen vuonna 2012. Voit käydä kuningas Richardin haudalla Leicesterin katedraalissa.

Ison-Britannian keskusta on vain muutaman mailin päässä Leicesteristä, joten kaupungista on helppo päästä - ja loistava lähtökohta tutkimaan Britanniaa tai Eurooppaa.

Lähistöllä on kaksi kansainvälistä lentokenttää, East Midlandsin lentokenttä ja Birminghamin lentokenttä, samoin kuin suorat rautatie- / linja-autoyhteydet kaikkiin kolmeen Lontoon lentokentälle: Heathrow, Gatwick ja Stansted. Juna Leicesteristä Lontooseen yhdistyy Eurostariin, joka kulkee meren alla Ranskaan, joten vain yhdellä junavaihdolla voisit olla Pariisissa lounasaikaan.

Sijainnit

Leicester

Osoite
Leicester Global Study Centre,
St George's Tower

LE1 1SW Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin