Lue virallinen kuvaus

College of Arts, Humanities and Social Sciences on suurin kolmesta korkeakoulusta Edinburghin yliopistossa. Siinä on 12 koulua, 23 650 opiskelijaa ja 3600 henkilökuntaa.

Sen kokoinen etu on erittäin laaja valikoima aiheita ja erikoistutkimuksia, joista voit valita. Yli 300 jatko-opiskelijaa ja 200 opetettu jatko-ohjelmaa.

60419_Picture1.png

Humanististen ja yhteiskuntatieteiden korkeakoulussa olemme ylpeitä tutkimustemme leveydestä ja REF2014: n korkeista arvosanoista.

Olemme rakentaneet tämän voiman kansainvälisten tutkijoiden houkuttelemiseksi, ja nyt meillä on monia merkittäviä tutkimuskeskuksia, jotka toimivat kouluissamme.

Kansainvälinen säätiöohjelma on kokopäiväinen, yhden vuoden ohjelma. Se on suunniteltu valmistautumaan korkeakoulututkintoon Edinburghin yliopiston taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden alalla.

Lue lisää opiskelusta kansainvälisestä säätiöohjelmasta opiskelijoilta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Perustan luova vuosi

University of Edinburgh

Kansainvälinen säätiöohjelma on kokopäiväinen, yhden vuoden ohjelma. Se on suunniteltu valmistautumaan korkeakoulututkintoon Edinburghin yliopiston taiteen, humanististen ... [+]

Kansainvälinen säätiöohjelma on kokopäiväinen, yhden vuoden ohjelma. Se on suunniteltu valmistautumaan korkeakoulututkintoon Edinburghin yliopiston taiteen, humanististen ja yhteiskuntatieteiden alalla.

Kaikki kansainvälisen säätiön kurssit on suunniteltu varmistamaan, että olet oppinut parhaiten oppimiskokemuksesi. Kurssin edistyessä heidän akateemiset ja yksilölliset opinto- ja arviointivaatimukset tulevat vähitellen lähemmäksi niitä, joita koet ensimmäisen asteen tutkintotavanne.

"IFP valmistautuu akateemisesti ja yhteiskunnallisesti yliopistoon ja luo samalla mukavan yhteisön, joka edistää monipuolista oppimista. Pidän silti läheisessä yhteydessä ystävien kanssa, joita tein ajoittaessani tällä kurssilla. Kurssilla ehdottomasti valmistauduttiin tiukkoihin tutkijoihin ja vastuualueisiin, jotka tulivat itsenäiseen elämään. Se tarjosi säätiön, jolla voisin luottavaisesti aloittaa ensimmäisen vuoden, parannellut viestintätaitoja, joita olen käyttänyt koko yliopisto-urani ajan, ja sain sen ymmärtää, miten parhaiten täydentämään akateemista potentiaalia yliopiston tarjoamassa oppimisympäristössä. Edinburghin katujen kulkeminen yksinkertaisesti riittää tekemään yhden hymyn, ja se tarjoaa siten erinomaisen opiskelijakokemuksen. " Japanista valmistunut IFP: n opintojakso: 2013 Opiskelu: MA International Relations... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

International Foundation Programme Video

University of Edinburgh, International Foundation Programme (programme content)