University of Edinburgh Winter School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa University of Edinburgh Winter School !

Talvikoulu järjestetään verkossa vuonna 2021. Opiskelu Edinburghin yliopistossa on täydellinen tapa laajentaa akateemista ja kulttuurista horisonttiasi yhdessä maailman 20 parhaan yliopiston kanssa (QS World University Rankings 2020).

Historiaamme

Rikkaan historian, merkittävien alumnien ja arvostettujen tutkijoiden ansiosta meillä on paljon ylpeyttä vuosisatojen ajan maailmankuuluna yliopistona.

Edinburghin yliopisto on vaikuttanut historiaan Nobelin palkinnon saajista ja olympiavoittajista avaruustutkijoihin ja pääministereihin siitä lähtien, kun se avasi portit ensimmäisille opiskelijoilleen vuonna 1583.

Uraauurtavat ajattelijat

Skotlannin 1700-luvun valaistumisen jälkeen yliopisto sijoittui akateemisen maailman ja kriittisen ajattelun eturintamaan.

Edinburghin älymystön ryhmän päättäväisyyden ja sinnikkyyden vuoksi vakiintuneita tosiasioita maailmasta haastettiin rohkeasti ja johdonmukaisesti.

Tämän ryhmän keskellä oli filosofi, ekonomisti ja esseisti David Hume, joka tunnetaan filosofisesta skeptisyydestään ja empiirisyydestään; Joseph Black, kemisti piilevän lämmön ja hiilidioksidin löytämisen takana; ja James Hutton, 'modernin geologian isä'.

142280_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Muotoile menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta

Meillä on Ison-Britannian vanhimmat kirjalliset palkinnot, James Tait Black -palkinnot ja lampaat Dolly, ensimmäinen eläin, joka kloonataan aikuisen somaattisesta solusta.

Siellä myös Edinburghin yliopistossa Sir Arthur Conan Doyle innostui luomaan tunnetun hahmonsa, Sherlock Holmes ja James Young Simpson olivat edelläkävijöitä anestesia-aineille löytämällä kloroformin ominaisuudet.

Viime aikoina teoreettiselle fyysikolle ja emeritusprofessorille Peter Higgsille myönnettiin yhdessä fysiikan Nobel-palkinto Higgs Bosonin ennustuksesta vuonna 1964.

Henkilöstön ja opiskelijoiden monien saavutusten kautta yliopisto on edelleen esittänyt huippututkimusta, inspiroivaa opetusta ja innovatiivista ajattelua keskeisenä eetoksena, joka houkuttelee suurimpia mieliä ympäri maailmaa.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
Paterson's Land, Holyrood Road
Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: