Lue virallinen kuvaus

Inspiroi menneisyytenne auttaa sinua muovaamaan tulevaisuutesi

Yliopiston 50 vuoden akateemisen huippuosaamisen takana olemme jatkaneet kansainvälisen maineen ja kurssitarjontamme kasvattamista. Olemme aina olleet edelläkävijöitä uusien kurssikohteiden kehittämisessä, mikä kuvastaa ja ennakoi työnantajien, opiskelijoiden ja koko yhteiskunnan tarpeita.

Bradford oli ensimmäinen Lontoon ulkopuolella sijaitseva yliopisto tarjoamaan osa-aikaista tutkintoa, ja kursseillemme suunniteltiin vastaamaan muuttuvaa liiketoimintaa, yhteiskuntaa, tieteellistä ja ympäristömaailmaa.

Ensimmäisestä, kansainvälisestä maineesta lähtevästä modernista Business School -kurssista ensimmäinen rauha-opintojen tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoillemme tarkoituksenmukaista, käytännöllistä ja hyödyllistä oppimista.

Tänään työnantajajärjestöt ovat laajentaneet maapalloa. Yhteistyömme vaihtelevat paikallisten työnantajien yhdistyksistä työnantajan sitouttamisaloitteiden kautta ulkomaille kumppanuuksille, mukaan lukien Singaporessa, Bruneissa, Malesiassa, Pakistanissa ja Intiassa.

"Voit olla vakuuttunut siitä, että yliopistosi kehittyy tulevaisuudessa samalla dynamiikalla kuin aikaisemmin on osoitettu." Kouluttamalla miehiä ja naisia, jotka saavat koulutusta ja koulutusta, joka vastaa muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. "

Harold Wilsonentinen pääministeri ja ensimmäinen kansleri

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Visio kestävästä kampusta

University of Bradford olemme sitoutuneet kestävyyteen ja olemme saaneet tunnustuksen kestävästä kampuksestamme, ja olemme yksi maailman johtavista Ecoversity-maista.

Visiomme sisältää neljä päätavoitetta:

Kestävää koulutusta

Kestävämmän tulevaisuuden muotoilu ottamalla oppilaat, henkilökunta, paikallisyhteisöt ja työnantajat mukaan kestävän kehityksen edellyttämiin taitoihin ja tietoihin.

Työskentely terveelliseen ympäristöön

Ympäristönsuojelu minimoimalla resurssien käyttöä ja päästöjä sekä samalla lisäämään ympäröivää ympäristöä.

Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen

Luomalla vihreämpi ja turvallisempi ympäristö, jossa opiskelijat, henkilökunta ja paikallinen yhteisö voivat elää, vuorovaikutuksessa, opiskella ja olla aktiivisia.

Työskentely kohti kukoistavaa taloutta

Tutkimuksen, innovoinnin ja tiedon siirtämisen kehittäminen opiskelijoiden, yliopiston, kaupungin ja alueen menestymisen lisäämiseksi.

tutkimus

University of Bradford on teknologiayliopisto, jolla on yli 50 vuoden huippututkimuskokemus.

Tutkimuksemme on sijoittunut korkeimmalle 50: lle Isossa-Britanniassa (HEFCE, 2014) tutkimuksen laadulle, ja kolme neljäsosaa luokitellaan joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

University of Bradford

Kansainvälisen säätiön opintotodistus on perustutkintoa edeltävä perustamisohjelma, joka on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, joilla ei ole tarvitt ... [+]

Kansainvälisen säätiön todistus on ennen perustutkintopäätösvuoden ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, joilla ei ole vaadittua pätevyyttä rekisteröintiin suoraan tutkintokurssille.

Toisin kuin monet perusvuoden kurssit, tämän ohjelman onnistunut toteutus auttaa sinua edistämään monenlaisia ​​yliopiston perustutkintoja. Voit opiskella opintojaksoja, jotka täyttävät terveyden, hoitotyön, tietojenkäsittelytieteen, median, yhteiskuntatieteiden, yritysten ja lakien kursseja koskevat vaatimukset.

Ohjelman avulla voit kommunikoida ja opiskella tehokkaasti perustutkinnon tasolla. Autamme sinua kehittämään:

kehittynyt englannin kielen taito (sekä yleinen että aihekohtainen englanti)korkeakoulututkinnon taitojaaihepiiriin liittyvää tietoa... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

University of Bradford

Tekninen kansainvälinen säätiön vuosi antaa sinulle taidot, joita tarvitset aloittaaksesi insinöörin tutkinnon, jos sinulla ei ole tällä hetkellä tarvittavaa matematiikka ... [+]

Tekninen kansainvälinen säätiön vuosi antaa sinulle taidot, joita tarvitset aloittaaksesi insinöörin tutkinnon, jos sinulla ei ole tällä hetkellä tarvittavaa matematiikkaa tai tieteellistä pätevyyttä.

Tarvitset IELTS 5,5: n englanniksi ohjelman opiskelemiseksi.

Onnistuneesti päätökseen voit siirtyä seuraavien BEng-kurssien ensimmäiseen vuoteen:

KemiantekniikkaSiviili- ja rakennetekniikkaMekaaninen suunnitteluBiolääketieteen tekniikka

Jos saavutat 70%: n tai korkeamman palkkaluokan, voit myös edetä suoraan neljän tai viiden vuoden integroituihin maisteriohjelmiin (MEng).

Säätiön vuosi antaa sinulle vahvan perustan matematiikan, fysiikan ja materiaalien suunnittelun perusteille. Saat yleiskatsauksen jokaisesta Engineering-alueesta, jolloin voit valita sinulle sopivan kurinalaisuuden.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi