UCL International Summer School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jännittävä uusi mahdollisuus opiskella luottoa Lontoon sydämessä.

Kesällä 2016 meillä on kutsuva opiskelijat uusille International Summer School for Perustutkinto.

Osana UCL tutkimus ulkomailla tarjoaa, kesäkoulu juoksee heinäkuussa ja elokuussa ja se on jaettu kahteen ryhmään, kukin ulottuen kolme viikkoa. Halutessaan osallistua joko lohko, tai molemmat, valitsemalla yksi moduuli per lohko.

Laaja valikoima moduuleita tarjonneet monet osastolla, voit valita kohteen parhaiten sopii akateemisen tai henkilökohtaisia ​​etuja.

Moduulit ovat opettaneet UCL tutkijat on Bloomsbury kampuksen ja sisältää luentoja, seminaareja, ryhmätöitä sekä vierailuja kiinnostuksen ja noin Lontoossa.

Ulkopuolella luokkahuoneessa, tarjoamme omistettu majoitusta kävelyetäisyydellä UCL ja monipuolinen ohjelma sosiaalisia tapahtumia auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta pääkaupungissa.

Tule kolme tai kuusi viikkoa, ja selvittää, miten UCL avulla tajuat potentiaalia!

Aikataulu 2016

Block One: 4.7.-22.7.2016 Block Kaksi: 25/07-12/08/2016

Miksi UCL?

Perustuu Lontoon sydämessä, UCL on yksi maailman johtavia yliopisto. Akateeminen erikoisaloja kattavat pääosan, taiteista ja yhteiskuntatieteiden suunnittelutoimistoille ja fysiikan, ja innovatiivinen keskittyy monitieteinen tutkimus tutkia maailmanlaajuisia kysymyksiä erottaa meidät. Meidän akateemista huippuosaamista, ja paikalla yhdellä maailman dynaamisimmista pääkaupungeista, antaa sinulle vertaansa vailla henkilökohtaista, sosiaalista ja akateemista etuja, jotka parantavat minkä tahansa CV tai ansioluettelo.

Lontoon Global University

UCL on maailmanlaajuinen ja kokonaisvaltainen näkemys. Tällä hetkellä tyytyväisiä opiskelijaa yli 150 eri maasta ja tunnistaa ja juhlia monimuotoisuus ja erilaisten näkökulmien että opiskelijat tuovat. Akateemisen henkilöstön, peräisin noin 100 eri maasta, ovat yhtä monipuolinen.

Global Outlook, globaalit kysymykset

Moduulit tarjolla antavat maku UCL: n eetos ja akateemista osaamista. Tavoitteenamme on tehdä "maailmankansalaisia" kaikkien opiskelijoiden, ja me sinut ajattelemaan vaikuttavia asioita koko maailmassa. Haluamme myös ottaa oppimisen jälkeen luento teatteri, jossa käyntejä, käytännön kokemusta ja uusimpia tutkimustuloksia osaksi monien moduulien. London on ainutlaatuisen rikas arkkitehtuuri, historia, kulttuuri ja kaupankäynti, joka tarjoaa lukemattomia tapaustutkimuksia opiskelijoille kaikissa lajeissa.

QS World University Rankings 2015/16

Arvo Laitos Maa

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

MEILLE

2 Harvardin yliopisto MEILLE

= 3 Cambridgen yliopisto uk

= 3 Stanfordin yliopisto

MEILLE

5

California Institute of Technology (Caltech)

MEILLE

6 Oxfordin yliopisto uk

7

UCL (University College London)

uk

8

Imperial College London

uk

9 ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology Sveitsi

10

University of Chicago

MEILLE

Sijainnit

Lontoo

Osoite
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta