The Sheffield College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The Sheffield College meillä on upeat yhteydet kansainvälisiin opiskelijoihin ympäri maailmaa. Englanninkielisiä kurssejamme tarjotaan monenlaisille kyvyille (aloittelijasta edistyneille), ja ne vaihtelevat 4 viikon intensiivisistä istunnoista vuoden mittaisiin opinto-ohjelmiin. Haluatpa parantaa englanninkielistä keskusteluasi tai opiskella IELTS-tutkintoa, jotta voit jatkaa opiskelua, meillä on kurssi tarpeitasi vastaavaksi. Tutorimme ovat täysin koulutettuja ja menossa ylimääräisen kilometrin nähdäksemme sinut onnistumaan kurssillasi.
Sheffield on tunnettu ystävällisestä kaupungista, jossa on runsaasti kulttuuri- ja urheilutoimintaa, ja tämä pätee myös The Sheffield College ! Aina on mukana tekemistä 5-a-side-jalkapallo-otteluista luokkaretkiin kulttuurikeskuksiin kuten Chatsworth, York ja Manchester.
Meistä

Opiskelijat voivat valita oleskelun yhdessä isäntäperheistämme, mikä on hieno tapa täysin uppoutua brittiläiseen elämäntapaan ja harjata englanninkielen taitojasi! Vaihtoehtoisesti voit vuokrata majoitusta lähellä olevasta asuinsalista ainutlaatuisen opiskelijakokemuksen saamiseksi.
Olitpa täällä 12 viikkoa tai 12 kuukautta, olemme varmoja, että rakastat opiskelemaan The Sheffield College .

Katso tervetulovideomme saadaksesi lisätietoja siitä, mitä voimme tarjota täällä The Sheffield College !

Sijainnit

Sheffield

Osoite
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Sheffield

Osoite
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta