The Sheffield College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

The Sheffield College meillä on upeat yhteydet kansainvälisiin opiskelijoihin ympäri maailmaa. Englanninkielisiä kurssejamme tarjotaan erilaisille kyvyille (aloittelijasta edistyneeseen) ja vaihtelevat 4 viikon intensiivisistä istunnoista vuoden mittaisiin opinto-ohjelmiin. Haluatko parantaa englanninkielistä keskusteluasi tai opiskella IELTS-tutkintoa varten, jotta voit jatkaa jatko-opintoja, meillä on tarpeisiisi sopiva kurssi. Opettajamme ovat täysin koulutettuja ja menevät ylimääräiselle mailille nähdäksesi onnistumisesi kurssillasi. 143970_IMG_0731.JPG

Sheffield on tunnettu ystävällisestä kaupungista, jossa on runsaasti kulttuuri- ja urheiluaktiviteetteja, ja tämä pätee myös The Sheffield College ! Aina on mukana tekemistä 5-a-side-jalkapallo-otteluista luokkaretkille kulttuurikeskuksiin kuten Chatsworth, York ja Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Meistä

Opiskelijat voivat valita oleskelun yhdessä isäntäperheistämme, mikä on hieno tapa täysin uppoutua brittiläiseen elämäntapaan ja harjata englanninkielen taitojasi! Vaihtoehtoisesti voit vuokrata majoitusta lähellä olevasta asuinsalista ainutlaatuisen opiskelijakokemuksen saamiseksi.

Olitpa täällä 12 viikkoa tai 12 kuukautta, olemme varmoja, että rakastat opiskelemaan The Sheffield College .

Katso tervetulovideostamme lisätietoja siitä, mitä voimme tarjota täällä

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Sijainnit

Sheffield

Osoite
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Sheffield

Osoite
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin