The International Summer School for Teens

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hauska harjoittaa joka päivä

Olemme innokkaita työskentelemään eri kulttuurien nuorten kanssa. Tavoitteenamme on herättää mielikuvituksensa ja innostaa heitä tulevaisuuteen.

ISSFT syntyi innostuksesta kansainväliseen kouluun ja kandidaatin tutkintoon. Olemme innokkaita työskentelemään eri kulttuurien nuorten kanssa, herättämään heidän mielikuvituksensa ja innoittamaan heitä tulevaisuuteen.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensiluokkaista opetusta, maailmanluokan palveluita ja monipuolista toimintaohjelmaa, joka perustuu todella inspiroivaan ympäristöön.

Kautta ainutlaatuinen opetussuunnitelma, kannustamme henkistä uteliaisuutta ja tukea oppilaitamme kehittää terveellistä riippumattomuutta ja itsetuntoa.

Sijaintimme

ISSFT sijaitsee Stirlingissä, historiallisessa Skotlannin sydämessä, keskeisellä paikalla 40 minuutin päässä Edinburghin kansainväliseltä lentokentältä.

Edinburghin lentokentällä on säännölliset lennot useimmille kansainvälisille lentoyhtiöille ja se tarjoaa suoran reitin matkustajille, jotka haluavat välttää Lontoon. Kampus sijaitsee Stirlingin yliopiston upealla, metsäalueella Skotlannissa. Sitä kutsutaan säännöllisesti yhdeksi maailman kauneimmista ja hyvin varustetuista kampuksista, ja se on myös tunnustettu Skotlannin yliopistoksi urheilun huippuosaamiseen.

majoitus

Opiskelijamme asuvat maailman nykyaikaisimmissa ja viihtyisimmissä opiskelija-asunnoissa.

Kaikilla opiskelijoilla on oma makuuhuone, johon kuuluu oma wc, suihku ja opiskelupaikka. Koska kurssi on kolme viikkoa, opiskelijat arvostavat omaa tilaa ja puhtaan kylpyhuoneen. Siitä huolimatta he ovat vain huoneissaan nukkumassa, sillä kesäkoulun aikataulu pitää heidät kiireisinä koko päivän.

Kaikki huoneet ovat kylpyhuoneellisia ja siivotaan viikoittain. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Yliopistossa opiskelijat nauttivat myös:

 • Ilmainen Wi-Fi-yhteys
 • Superior Pastoral Care, 24 tuntia vuorokaudessa
 • Kolme tuoreita aterioita päivässä
 • Huoneet siivotaan joka viikko (tuoreet liinavaatteet ja pyyhkeet)
 • Pesulapalvelu sisälsi istunnon puolivälissä
 • 24h-kampuksen turvallisuus (myös asuinhuoneissa)
 • Ystävällinen ja rento yhteisöllinen elämä
 • Kaunis metsäalue Skotlannin historiallisessa sydämessä

Tiimimme

ISSFT: ssä otamme aikaa palkata työntekijöitä, jotka ovat intohimoisia heidän työalaansa.

Henkilöstömme ovat yleensä hyvin matkustaneet ja niillä on laaja, maailmanlaajuinen näkymä. Nautimme perusteellisesti teini-ikäisten kanssa työskentelyä ja oppimista eri kulttuureistaan. Kokemuksemme on kykymme kuunnella sekä opettaa.

Kaikki opetushenkilöstö ovat erittäin päteviä ja sitoutuneita ammattilaisia, joiden yhteisenä tavoitteena on antaa opiskelijoille todellisia elämäntaitoja, joita he voivat hakea akateemiseen ja henkilökohtaiseen elämäänsä pitkään kesäkoulun päättymisen jälkeen.

Ammattipätevyyteen kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • CELTA / TEFL: n päteviä englantilaisia opettajia
 • PGA: n pätevät golfarit
 • LTA: n ammattitaitoiset tennivalmentajat
 • Maisterit / tohtorintutkinnon suorittaneet
 • Teollisuuden ammattilaiset, joilla on intohimo opetukseen
 • Kokemuksemme on kykymme kuunnella sekä opettaa.

Tyypillinen päivä

Joka päivä on erilainen, täynnä oppimista, hauskaa ja seikkailua eikä se ole koskaan tylsää.

Aamulla opiskelijat opiskelevat valittua akateemista aihetta. Akateemisia aiheita ovat englannin kieli, maailmanlaajuinen yrittäjyys, opiskelijan taidot, ympäristötiede ja laki.

Iltapäivällä opiskelijat osallistuvat valittuun valittavaansa, joka on yleensä urheilullinen tai luova toiminta, jota he haluavat kehittää kesäkuukausina. Valittavat aiheet ovat golf, tennis, teatteri, valokuvaus, luova koodaus ja urheilujohtajuus

Viikonloppuna opiskelijat saavat retkiä Skotlannin maamerkkeihin. Kun palaat kampukselle, voit myös harrastaa urheilu- ja taideteoksia, kuten ratsastusta, vesiurheilua, elokuvan tekemistä, tanssia ja taistelulajeja.

Viikonpäivä

08:00

Viikonloppu

8:30

Sijainnit

Stirling

Osoite
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta