Lue virallinen kuvaus

Hauska harjoittaa joka päivä

Olemme innokkaita työskentelemään eri kulttuurien nuorten kanssa. Tavoitteenamme on herättää mielikuvituksensa ja innostaa heitä tulevaisuuteen.

ISSFT syntyi innostuksesta kansainväliseen kouluun ja kandidaatin tutkintoon. Olemme innokkaita työskentelemään eri kulttuurien nuorten kanssa, herättämään heidän mielikuvituksensa ja innoittamaan heitä tulevaisuuteen.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ensiluokkaista opetusta, maailmanluokan palveluita ja monipuolista toimintaohjelmaa, joka perustuu todella inspiroivaan ympäristöön.

Kautta ainutlaatuinen opetussuunnitelma, kannustamme henkistä uteliaisuutta ja tukea oppilaitamme kehittää terveellistä riippumattomuutta ja itsetuntoa.

Sijaintimme

ISSFT sijaitsee Stirlingissä, historiallisessa Skotlannin sydämessä, keskeisellä paikalla 40 minuutin päässä Edinburghin kansainväliseltä lentokentältä.

Edinburghin lentokentällä on säännölliset lennot useimmille kansainvälisille lentoyhtiöille ja se tarjoaa suoran reitin matkustajille, jotka haluavat välttää Lontoon. Kampus sijaitsee Stirlingin yliopiston upealla, metsäalueella Skotlannissa. Sitä kutsutaan säännöllisesti yhdeksi maailman kauneimmista ja hyvin varustetuista kampuksista, ja se on myös tunnustettu Skotlannin yliopistoksi urheilun huippuosaamiseen.

majoitus

Opiskelijamme asuvat maailman nykyaikaisimmissa ja viihtyisimmissä opiskelija-asunnoissa.

Kaikilla opiskelijoilla on oma makuuhuone, johon kuuluu oma wc, suihku ja opiskelupaikka. Koska kurssi on kolme viikkoa, opiskelijat arvostavat omaa tilaa ja puhtaan kylpyhuoneen. Siitä huolimatta he ovat vain huoneissaan nukkumassa, sillä kesäkoulun aikataulu pitää heidät kiireisinä koko päivän.

Kaikki huoneet ovat kylpyhuoneellisia ja siivotaan viikoittain. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan.

Yliopistossa opiskelijat nauttivat myös:

 • Ilmainen Wi-Fi-yhteys
 • Superior Pastoral Care, 24 tuntia vuorokaudessa
 • Kolme tuoreita aterioita päivässä
 • Huoneet siivotaan joka viikko (tuoreet liinavaatteet ja pyyhkeet)
 • Pesulapalvelu sisälsi istunnon puolivälissä
 • 24h-kampuksen turvallisuus (myös asuinhuoneissa)
 • Ystävällinen ja rento yhteisöllinen elämä
 • Kaunis metsäalue Skotlannin historiallisessa sydämessä

Tiimimme

ISSFT: ssä otamme aikaa palkata työntekijöitä, jotka ovat intohimoisia heidän työalaansa.

Henkilöstömme ovat yleensä hyvin matkustaneet ja niillä on laaja, maailmanlaajuinen näkymä. Nautimme perusteellisesti teini-ikäisten kanssa työskentelyä ja oppimista eri kulttuureistaan. Kokemuksemme on kykymme kuunnella sekä opettaa.

Kaikki opetushenkilöstö ovat erittäin päteviä ja sitoutuneita ammattilaisia, joiden yhteisenä tavoitteena on antaa opiskelijoille todellisia elämäntaitoja, joita he voivat hakea akateemiseen ja henkilökohtaiseen elämäänsä pitkään kesäkoulun päättymisen jälkeen.

Ammattipätevyyteen kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • CELTA / TEFL: n päteviä englantilaisia opettajia
 • PGA: n pätevät golfarit
 • LTA: n ammattitaitoiset tennivalmentajat
 • Maisterit / tohtorintutkinnon suorittaneet
 • Teollisuuden ammattilaiset, joilla on intohimo opetukseen
 • Kokemuksemme on kykymme kuunnella sekä opettaa.

Tyypillinen päivä

Joka päivä on erilainen, täynnä oppimista, hauskaa ja seikkailua eikä se ole koskaan tylsää.

Aamulla opiskelijat opiskelevat valittua akateemista aihetta. Akateemisia aiheita ovat englannin kieli, maailmanlaajuinen yrittäjyys, opiskelijan taidot, ympäristötiede ja laki.

Iltapäivällä opiskelijat osallistuvat valittuun valittavaansa, joka on yleensä urheilullinen tai luova toiminta, jota he haluavat kehittää kesäkuukausina. Valittavat aiheet ovat golf, tennis, teatteri, valokuvaus, luova koodaus ja urheilujohtajuus

Viikonloppuna opiskelijat saavat retkiä Skotlannin maamerkkeihin. Kun palaat kampukselle, voit myös harrastaa urheilu- ja taideteoksia, kuten ratsastusta, vesiurheilua, elokuvan tekemistä, tanssia ja taistelulajeja.

Viikonpäivä

08:00

Viikonloppu

8:30

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

The International Summer School for Teens

Englanti kielen opiskelijat työskentelevät pienissä ryhmissä rakentaa luottamusta kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen, puhumiseen, kuunteluun, lukemiseen, kirjoittamiseen ... [+]

matkareitti

Aloittelija englannin kielen opiskelijat työskentelevät pienissä ryhmissä luottamuksen luomiseksi englannin kielen kaikkiin näkökohtiin.

Englanti kielen opiskelijat työskentelevät pienissä ryhmissä rakentaa luottamusta kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen, puhumiseen, kuunteluun, lukemiseen, kirjoittamiseen ja englanninkieliseen keskusteluun.

Tietoja tästä luokasta

Englanti kielen opiskelijat työskentelevät pienissä ryhmissä rakentaa luottamusta kielioppiin, sanastoon, ääntämiseen, puhumiseen, kuunteluun, lukemiseen, kirjoittamiseen ja englanninkieliseen keskusteluun. Koko englanninkielinen upottaminen on ISSFT-kesäkokemuksen ytimessä.

Työskentely pienissä ryhmissä, luokat kattavat:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tämä luokka on suunnattu kehittyneille englanninkielisille opiskelijoille, jotka haluavat täydentää kirjoitustaitojaan esseitä ja kouluraportteja varten. Kurssi kaivaa my ... [+]

Tietoja tästä luokasta

Tämä luokka on suunnattu kehittyneille englanninkielisille opiskelijoille, jotka haluavat täydentää kirjoitustaitojaan esseitä ja kouluraportteja varten. Kurssi kaivaa myös runoutta ja englanninkielistä kirjallisuutta. Oppitunnit sisältävät lauseen rakenteen, sanaston ja kieliopillisen tarkkuuden. Opiskelija oppii viestimään ideoitaan kirjallisesti englanniksi luotettavasti ja tarkasti.

Työskentely pienissä ryhmissä, luokat kattavat:

Essee ja raportin kirjoittaminenYhteenveto tekstistäEsityskyvytMuistiinpanojen tekemistäViittaukset / kirjastotyötGrammatinen tarkkuusKirjoitustyyli

Kaikkien luokkien oppimistulokset ovat, että opiskelijat kasvavat luottamuksellisesti ja kehittävät yleisiä kommunikointitaitojaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Ainutlaatuinen golf-leirimme paljastaa kaikki teini-ikäiset Skotlannin mielenkiintoisimmille ja tunnetuimmille kursseille, samalla kun tarjoamme asiantuntijaopetusta yksi ... [+]

matkareitti

Golf Summer School on suunniteltu antamaan kaikille opiskelijoillemme tasosta tai kyvystä riippumatta ainutlaatuinen kokemus Skotlannissa, "Golf of Golf".

Ainutlaatuinen golfleiri paljastaa kaikki teini-ikäiset Skotlannin mielenkiintoisimmille ja tunnetuimmille kursseille, mutta tarjoavat myös erikoisopetusta yksilöllisen pelin parantamiseksi (ja tarvittaessa haitta).

Tämä valinnainen luokka kattaa:

36 tuntia golfopetusta PGA-pätevästä golfkoulustamme, joka on tunnettu golf-valmennuksen erikoisammattilainen.Aloittelijoille tarjoamme täydellisen esittelyn golfiin, jossa opastamme sinut läpi pelin kaikilla osa-alueilla hauskassa, ystävällisessä ja inspiroivassa ympäristössä. PGA-valmentajat opettavat sinulle perusasiat; alkaen asetettu swing, haketus-ja bunkkeri laukausta, että merkitys etiketti ja pelisäännöt.Intermediate – edistyneille pelaajille erikoisvalmentajamme arvioivat nykyistä tasoa ja työskentelevät kanssasi yksilöllisesti parantaaksesi nykyistä peliäsi tavoitteena vähentää haittaasi. Oppitutkimukset kattavat parannuksen, lyhyen pelin, etäohjauksen ja henkisen keskittymisen.Mestaruuskurssit 2019 opiskelijalle ovat Gleneagles PGA Ryder Cupin kurssi, ja Kingsbarns Links kurssi St. Andrewsissa *Opiskelijat voidaan syöttää St. Andrews Old Course -äänestykseen *Klubin asennus on saatavilla myös pyynnöstä *Edistyneille pelaajille tarjoamme mahdollisuuden pelata joitakin maailman parhaista golfkentistä. Tähän mennessä opiskelijat ovat soittaneet St Andrews Links -kursseja, Dundonald Links (Ladies European Tour 2015), Royal Troon (vuoden 2016 Open-isäntä), Gleneagles (vuoden 2014 Ryder Cupin ja 2019 Solheim Cupin isäntä) sekä kuuluisa Vanha Kurssi St Andrewsissa.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tämä luokka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat sujuvammin ja luottamuksellisemmin puhua englantia. Opiskelijat kehittävät esitysosaamistaan ja työskentelevät m ... [+]

matkareitti

Tämä luokka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat sujuvammin ja luottamuksellisemmin puhua englantia. Opiskelijat kehittävät esitysosaamistaan ja työskentelevät myös testausstrategioissa tuleville englanninkielisille kokeille. Opiskelijat voivat myös ottaa IELTS-tentin (vain 16 vuotta), kun he ovat kesäkoulussa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Admission Teamiin.

Työskentely pienissä ryhmissä, luokat kattavat:

Lukeminen ja ymmärtäminenTekstin yhteenveto ja synteesiKirjoittaminen selkeästi ja johdonmukaisestiTietojen ja ideoiden esittelyViestintä äidinkielenäänIELTS-testi

Kaikkien luokkien oppimistulokset ovat, että opiskelijat kasvavat luottamuksellisesti ja kehittävät yleisiä kommunikointitaitojaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tämä on erinomainen kurssi, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden vaikuttaa oikeudelliseen prosessiin ja talouteen ja siihen, miten ne vaikuttavat yhteiskuntaan. ... [+]

matkareitti

Opiskelijoille, jotka alkavat miettiä yliopistojen ja tulevaisuuden uraa.

Opiskelija perehtyy erilaisiin laeihin ja erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. He oppivat keskustelemaan luottamuksellisesti hauskassa ja innostavassa ympäristössä.

Opi puhumaan luottamuksellisesti

Luokka kattaa:

Mock-oikeudenkäynti kehittää keskustelutaitojaOpiskele ihmisoikeuksia ja valvontaa koskevaa lainsäädäntöäOpi esittämään luottamustaOikeustieteen perusteet ja niiden todellinen soveltaminenAihealueet, kuten eri tyyppiset oikeudet, valtion interventio, kansainvälinen kauppa ja politiikkaKoulukokoinen Yhdistyneiden Kansakuntien malli (MUN)Oppimistulokset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tämä luokka valmistelee opiskelijoita tulevaa uraa kehittämällä liikeidean ja tutkimalla kaikkia liiketoiminnan näkökohtia. ... [+]

matkareitti

Global Entrepreneurship -luokka sopii erinomaisesti mihin tahansa yrittäjään.

Se sopii kuitenkin myös opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita keskustelusta, globaaleista kysymyksistä, ongelmanratkaisusta ja johtamisesta.

Dragon's Den kohtaa kesäkoulun

Kurssi on rakennettu "Dragon's Den" -tyyliin, jossa opiskelijat kehittävät liikeidean ja oppivat mainonnasta, liiketoimintasuunnitelmista, kilpailuetuista, asiakkaiden väestöstä, yrittäjähenkeä, eettisiä kysymyksiä, rahoitusta, verkostoitumista, digitaalista markkinointia, tuotekehitystä ja sosiaalista vastuulla.

Et opi kävelemään noudattamalla sääntöjä. Opit tekemällä ja putoamalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tämä luokka on suunniteltu antamaan opiskelijoille taidot ja luottamus, jota tarvitaan akateemiseen menestykseen kesän jälkeen. ... [+]

matkareitti

Opiskelumahdollisuuksemme on tarkoitettu erityisesti opiskelijoille, jotka aloittavat kansainvälisen tutkinnon (IB) tutkintotodistuksen / GSCE-tentit kesän jälkeen.

Oppitunnit käsittävät ajankäytön, työmäärän suunnittelun, essee-kirjoittamisen, luottamuksellisesti esitettävien aiheiden, muistiinpanojen ja tenttivalmistelun.

Erityisesti viittaamalla IB: hen opiskelijat keskustelevat IB: n laajennetun esseen, CAS: n ja tiedon teorian vaatimuksista. Tämä luokka on suunniteltu antamaan opiskelijoille akateemisen menestyksen edellyttämät taidot ja luottamus. Se on myös erittäin suositeltavaa opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä englannin kielen taitojensa parissa akateemisessa yhteydessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Rakenna luottamusta ja joustavuutta ja kehittää taitoja, joita tarvitaan, jotta voit olla hyvä johtaja ja joukkueen pelaaja. ... [+]

Johtajuusosaamisen kehittäminen

Urheilujohdon valinnainen antaa sinulle luottamusta ja joustavuutta tiiminrakentamisen, tiimityöskentelyn ja yksilöllisen huippuosaamisen kehittämisen avulla.

Tämä luokka on suunniteltu kehittämään itseluottamusta ja positiivista johtajuutta urheilun ja aktiivisten harrastusten avulla. Pääsy lukuisiin sisä- ja ulkoilualueisiin sekä henkeäsalpaavaan maaseutuun, tämä luokka tarjoaa laajan valikoiman urheilumahdollisuuksia kaikille tasoille ja kyvyille. Opiskelija kehittää urheilun johtamistaitojaan tiimityön, tavoitteiden asettamisen ja tehokkaan viestinnän avulla. Tämä luokka sopii hyvin urheilua rakastaville opiskelijoille tai niille, jotka haluavat vain kokeilla jotain uutta. Se on myös erittäin hyödyllistä Edinburghin Duke-palkinnon osanottajille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Teatteriluokka antaa opiskelijoille perusteellisen käsityksen luovasta prosessista. ... [+]

matkareitti

Teatteriluokka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua kaikkiin luovan prosessin osa-alueisiin.

Opiskelijat työskentelevät ryhmänä oppimaan ja kehittämään ammattitaitoisen teatterituotannon luomiseen, suunnitteluun, tuottamiseen ja tähdistämiseen tarvittavia taitoja. Teatteriluokka on haastava, voimakas ja erittäin palkitseva valinnainen.

Harjoitukset, joissa tutkitaan toimintatapojaKehitetään puheennustukseen liittyviä taitojaTutki tarinankerronnan merkityksen merkitystäYmmärrä luova prosessi kirjoittamalla ja tuottamalla teosHeijastavat sekä luovan prosessin aikana että sen jälkeenImprovisointityöpajaSuorita Macrobertin taidekeskuksessa, joka on johtava monitaiteellinen paikka Stirlingin yliopiston pääkampuksella.ElokuvatyöpajaLuo teatterituotanto koulun johdanto-osan loppuun... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tenniskurssi kehittää kuntoa, strategiaa ... [+]

matkareitti

Meidän tenniskurssi kehittää kuntoa ja strategiaa samalla kun opetamme urheilun hienompia elementtejä.

Meillä on pääsy kuuteen sisätilaan ja kahteen ulkoterassioikeuteen, jotka muodostavat Skotlannin tenniskeskuksen. Nämä ovat samat tuomioistuimet, joissa maailmanmestari, Andy Murray (tällä hetkellä sijoittunut maailman numero 1) oppi soittamaan.

Valmentajat ovat LTA-päteviä ja keskittyvät nopeuteen, koordinointiin, strategiaan ja yleiseen tekniikkaan. Tämä luokka on avoin kaikille tasoille tuleville opiskelijoille, ja kuten kaikessa, mitä teemme ISSFT: ssä, korostetaan oppimista tiimityön ja hauskanpidon kautta.

36 tuntia tennisopetustaToista ulkona savikentissä ja tuomioistuinten sisälläErinomainen kuntoiluun ja joustavuuteenParanna pelisi Padelin ja muiden mailaurheilun avullaTyöskentely pienissä ryhmissä teknisen kyvyn, henkisen keskittymisen ja koordinoinnin kehittämiseksiErityisiä oppitunteja ovat: Groundstroke, net play, footwork, palvelu (litteä, viipale, topspin), paluupalvelut (etu, yhden käden selkä, kaksikäden selkänoja), strategia, tennispesifinen kunto, tasapaino, nopeus, backhand, lähestyminen laukaus ja yläpuolinen laukaus.Loistava tapa saada uusia ystäviä... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Johdantokurssi tietojenkäsittelytieteistä, teknologiasta ja pelaamisesta kiinnostuneille opiskelijoille. Opiskelija oppii teorian, kielen ja animaation perusteet. Niissä ... [+]

matkareitti

Tämä on johdanto keskitason luokalle opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tietokoneohjelmoinnista, teknologiasta ja pelaamisesta.

Opiskelija oppii koodauksen, teorian, kielen ja animaation perusteet, mukaan lukien suunnittelu, kirjoittaminen ja ohjelmointikoodi, käyttäen CSS: ää, Pythonia ja HTML: ää ja muita. He työskentelevät hankkeissa, jotka vaihtelevat virtuaalitodellisuudesta, robotiikasta, pelisuunnittelusta sovelluskehitykseen, ymmärtämään STEM-järjestelmää ja tulevia uramahdollisuuksia. Tämä luokka kehittää ongelmanratkaisua, tiimityötä ja viestintätaitoja.

Opi ohjelmointilogiikan, kielen ja animaation perusteetOpi koodittamaan CSS, Python ja HTMLTee tietokoneohjelmisto ja ohjelmoi seOtetaan virtuaalitodellisuus ja robotiikka, tutustu niiden ohjelmointiinOpittuja taitoja voidaan soveltaa muihin perusohjelmointikieliin.Työ mini-projekteissa, mukaan lukien pelin suunnittelu ja sovelluskehitysLaitteet - Opiskelijoita kannustetaan tuomaan omaa kierrosta, jotta he voivat ottaa kotiinsa heidän kanssaan. Kannettavat tietokoneet voidaan toimittaa tarvittaessa ja riittävästi ilmoitusta etukäteen.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Tutki uusia tapoja ja tekniikoita, kun kehität kiinnostusta ja tietoa valokuvauksesta. ... [+]

matkareitti

Valokuvausvalikoima on erinomainen esittely valokuvauksen jännittävään maailmaan.

Valokuvausvalikoima on erinomainen esittely valokuvauksen jännittävään maailmaan ja on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat parantaa valokuvaustaitojaan. Tämän käytännön ja hauskan valinnan aikana saat 36 tuntia opetusta. Opi käyttämään kameraa ja ottamaan uskomattomia valokuvia. Tutki uusia tapoja ja tekniikoita, kun kehität kiinnostusta ja tietoa valokuvauksesta. Käytännön tehtävät, jotka suoritat matkan varrella, muodostavat perustan mini-portfolioillesi, jos valitset kiinnostuksenne edelleen.

Miten yhdistää manuaalisen tilan elementit luomaan herättävän kuvan: suljinnopeus, aukko ja kuvan koostumusMiten valita oikea vaihde ja kehittää tehokas työnkulkuMiten tunnistaa ja hyödyntää kaunista luonnonvaloaTyöskentele miniprojekteissa ja kehittää miniportfoliota... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
The International Summer School for Teens

Opiskelijat kattavat monenlaisia aiheita biologiasta ekologiaan ilmastonmuutokseen ja elintarviketurvaan. ... [+]

matkareitti

Ympäristötiede ja -suojelu on käytännön luokka, joka on täynnä kenttätutkimuksia ja kokeiluja.

Lue, miten muutos vaikuttaa ympäristöön, oppia, mitä se merkitsee elämälle, ja tutustu siihen, miten se vaikuttaa myönteisesti. Kun astumme ennennäkemättömään muutokseen ihmiskunnan historiassa, suojelun ja planeetan tulevaisuuden tutkimus ei ole koskaan ollut tärkeämpää. Kurssin tavoitteena on esitellä opiskelijoille tärkeimpiä kysymyksiä, jotka vaikuttavat maailman nykyiseen biologiseen monimuotoisuuteen. Opiskelijat kattavat monenlaisia aiheita biologiasta ekologiaan ilmastonmuutokseen ja elintarviketurvaan. Osana kursseja opiskelijat kehittävät laboratorion taitojaan ja toteuttavat lopullisen projektin, joka keskittyy kenttätyöhön. Kurssi sisältää matkan Blair Drummond Safari Parkiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Request Info
Englanti
20 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE