The Design Ecademy - Online Design Courses

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Design Ecademy on innovatiivisen sisustusarkkitehdin Maria Flynnin värejä, joka on erikoistunut väreihin

Maria on vuosien varrella koonnut joukon ihmisiä, joilla on ammatillista kokemusta erilaisista muotoilualoista, korkea-asteen koulutuksesta, kirjoittamisesta ja jopa liiketoimintajärjestelmistä. Niiden kurssit ovat olleet saatavilla vuodesta 2001 ja siitä lähtien tuhannet opiskelijat eri puolilta maailmaa ovat onnistuneet näissä kursseissa.

Kansainvälisesti tunnustetut kelpoisuusvaatimukset

Jokainen kurssimme on akkreditoitu Pearson Edexcel; suurin Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditointielin ja yksi maailman suurimmista akateemisista akkreditointielimistä. Nämä pätevyydet tunnetaan hyvin. PLUS, kaikilla kursseillamme on siirrettäviä yliopisto-opintopisteitä, joilla kelpoisuutesi matkustaa kanssasi - missä sinä menet maailmassa!

Kurssit, jotka suunnittelijat ovat luoneet suunnittelijoille

Akateeminen akkreditointi on välttämätöntä teollisuuden tunnustukselle, mutta pitkän aikavälin menestyksen avain (ehkä vieläkin enemmän) ovat todelliset taidot ja tietämys, jotka saavutat millä tahansa kurssilla. Kurssimme arvioidaan ja päivitetään vuosittain varmistaaksemme, että opit mitä tarvitset onnistuneeseen työskentelyyn nykypäivän suunnitteluteollisuudessa.

Suunnittelun ja e-oppimisen asiantuntijat!

Olemme erikoistuneet Suunnitteluun ja toimitamme kaikki kurssiemme E-oppimisen kautta - tämä on meidän painopisteemme. Tämä on tärkeää, koska opetusmenetelmä

Ainutlaatuinen rakennusaikainen lähestymistapa

Jos haluat edetä myöhemmässä vaiheessa, voit yksinkertaisesti "add-on" perustukselle, jonka olet saavuttanut aloittamatta alusta. Olemme työskennelleet kovasti kehittääksemme kurssirakenteita niin, että kukin kurssi voi luonnollisesti edetä seuraavaan. Tämä antaa maksimaalisen joustavuuden aikuisopiskelijoille, ja se takaa sen, että aikaa ja vaivaa, jonka annat palkitaan, saa todellisen pätevyyden - ei pelkästään "luotto" -arvoa!

Ei vaadita aiempaa kokemusta tai pätevyyttä

Akateemiset pätevyydet ja / tai todennettavissa oleva alan kokemus ovat yleensä pakollisia ilmoittautua tämän tason kurssiin. Kuitenkaan edeltäviä pätevyyttä tai kokemusta ei vaadita rekisteröitymään kursseillemme, vaan vain kykyä lukea

Takaamme myös, mitä opit!

Takaamme, että kun olet suorittanut tämän kurssin, sinulla on ammattitaito ja tietämys, jota tarvitset toimialalla ammatillisella tasolla, kuten olemme kuvanneet esitteestämme. Jos et saa käyttämääsi käytännön taitoja ja tietoja, niin hyvitämme kurssimaksut kokonaisuudessaan ja pidät silti palkintosi. Poistamme riskin, jotta voit ilmoittautua luottavaisin mielin!

Tehtävämme on yksinkertainen ...

Haluamme antaa kaikille intohimoa suunnittelulle, mahdollisuuden oppia taitoja ja saada akkreditointi, joka tarvitaan sekä heidän unelmiensa että potentiaalinsa täyttämiseen.

Et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta tai pätevyyttä päästä alkuun - mikä on käytännöllisesti katsoen tuntematon tämän pätevyystasolle. Et kuitenkaan ole hankkimassa pätevyyttä, ja sinulla on oltava halu ja halukkuus oppia. Jos niin...

Missä tahansa maailmassa, riippumatta tavoitteistasi, mitä taustasi tahansa ... Jos haluat olla suunnittelija ja olet valmis tekemään työn, voimme taata, että autamme sinua tulemaan yhdeksi.

Tuhannet opiskelijat tähän mennessä ovat suorittaneet nämä kurssit onnistuneesti. Näet todelliset todistajat todellisista oppilaista ja näe esimerkkejä heidän töistään tästä href = "http://www.thedesignecademyreviews.com/course-reviews/

Sijainnit

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin