The College of Animal Welfare

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College of Animal Welfare tarjoaa maailmanluokan koulutusta, joka perustuu eläinten hyvinvoinnin perusarvoihin. Vuonna 1989 perustettu korkeakoulu juhlii yli 25 vuoden ajan maailman johtavan eläinlääkintä- ja eläinkoulutuksen tarjoamisesta.

Tiedämme, että eläinten hyvinvointi on todella globaali asia. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kansainvälisiä opiskelijoita, jotka haluavat liittyä kokopäiväiseen tai verkko-opiskeluun.

Kun päätät opiskella kanssamme, saat tietoa ja kokemusta yhdestä Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista ja luotettavimmista koulutuksen tarjoajista . Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että saavutat tunnustetun pätevyyden arvostetulla korkeakoululla.

Toimintaperiaatteemme on:

"Innovatiivisten oppimismahdollisuuksien tarjoaminen eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi"

Käyttämällä tätä menetelmää olemme kehittäneet oman digitaalisen oppimateriaalin, joka mahdollistaa etäopiskelun verkkokurssien kautta sekä tukee oppimateriaalia.

Mitä me teemme?

Toimitamme useita täysin akkreditoituja pätevyyksiä eläimille, mukaan lukien eläinlääkärinhoito, eläinlääketieteellinen hoito ja eläintenhoito.

Kurssimme tarjoamme sopivia niille, jotka työskentelevät tai vapaaehtoisesti eläinten kanssa eläinlääketieteessä, eläinpelastuskeskuksissa, kenneleissä ja kasvattajissa ja paljon muuta. Osa kursseistamme on saatavissa verkko-oppimiselta ja niitä voi opiskella kotimaassasi. Muitakin voidaan opiskella Isossa-Britanniassa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva kollegio työskentelee yli 30 eri maassa ja toivottaa tervetulleiksi opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Sijainnit

Huntingdon

Osoite
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: