Tante Marie Culinary Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kuten Britannian vanhin itsenäinen ruoanlaitto koulu, Tante Marie Culinary Academy on kehittänyt kansainvälisesti arvostettu maine huippuosaamista.

Tutkinnon meidän Cordon Bleu Diploma pätevyys ja ammatillinen kokki kursseja nauttia menestyksekkään uran ruokaa ympäri maailmaa. Nämä alumnit ovat ottaneet Tante Marie kartalle johtavana ruoanlaitto koulu ja yhdistelmä meidän Cordon Bleu Tutkinnon ja CTH Taso 4 tutkinto Professional Culinary Arts tarkoittaa Tante Marie valmistuneet ovat maailman jaloillaan, koska ne edetä menestyksekkään uran elintarvike- .

Sekä ammattitaitoinen kokkauskursseja, Tante Marie Culinary Academy tarjoaa laajan valikoiman innostava Lifestyle kursseja, jotka sisältävät viikonloppuna, illan ja lasten ruuanlaittokursseja - kaikki opettavat meidän Academy opettajien meidän uusinta keittiöt.

Palkittu Ravintola Tante Marie antaa valmistuneet meidän Cordon Bleu Diploma alustan esitellä hiljattain saavutettu ammatillisia ruoanlaittotaitoihimme taas käynnistämässä maksettu oppisopimus, pyrkivät ravitsemisalan pätevyys. Kansalaiset voivat kokea parasta Tante Marie ruokaa rennossa ja hienostunut ympäristö.

Rikas kulttuuriperintö

KOULUTUS MAAILMAN huippukokit

Tante Marie School of Ruoanlaitto perustettiin vuonna 1954 ylistämä ruoanlaitto kirjailija Iris Syrett Woking, Surrey. Koulu on nimetty Ann-Marie Taride kirjoittaja 1925 ranskalaisen keittotaidon raamattu, 'La todellisia Cuisine de Famille' - Tante Marie on hänen nimimerkillä.

Vuonna 1967 Tante Marie School of Cookery rakensi vauhtia ja muutti Woodham House laitamilla Woking. Se pysyi siellä vasta tammikuussa 2015, jolloin Tante Marie Culinary Academy avasi ovensa nykyinen asema keskellä Woking - tarjota jatkossakin huippuluokan kokin koulutus ja ruuanlaittokursseja niille intohimoisesti ruokaa.

Yli 60 vuotta Tante Marie Culinary Academy on saavuttanut kansainvälisesti arvostettu maine huippuosaamista Ruoanlaittokoulutus. Olemme keskittyneet yksinomaan opetuksen käytännön ruoanlaittotaitoihimme meidän kannustava ja hauskaa ruoanlaitto koulu, varmistaen samalla meidän opiskelija kehittää korkea taitotaso ja kurinalaisuutta tarvitaan kokki kauniita ruokaa korkeimpia.

Tilamme

Tante Marie Culinary Academy ja ravintola ovat vain 1 minuutin kävelymatkan päässä Woking rautatieasemalta, vain 20 minuutin päässä Lontoon keskustasta. Akatemian keskeinen, kaupungin keskustassa on helpon matkan päässä Lontoon Heathrow'n ja Gatwickin lentokentälle. Niissä on paljon pysäköinti lähellä ja monet vapaa-ajan palveluita kuten elokuva, teatteri ja erilaisia ​​ravintoloita ja ostoskeskuksia.

Sijainnit

Woking

Osoite
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1483 726957