Leanne Test School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maailmanlaajuisen pilottiopetuksen akatemioiden, simulaattorikeskusten ja säätiökoulujen verkoston avulla Airways Aviation on vakiintunut kansainvälinen lentokoulutusorganisaatio.

Airways Aviation tarjoaa kansainvälisille lentoyhtiöille suoraa pääsyä korkeasti koulutetuille ja parhaiten koulutetuille kaupallisille lentäjille eri puolilla Eurooppaa, Lähi-idää, Aasiaa ja Australiaa. 30-vuotisen maailmanluokan lentokoulutuskokemuksensa ansiosta organisaatio pystyy tukemaan paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita ja vastaamaan kaupallisten lentäjien kysynnän nopeaan kasvuun maailmanlaajuisesti.

Tarjoamme pyrkivä lentäjiä Euroopan lentoturvallisuusvirasto (EASA) tai Civil Aviation Safety Authority (CASA) hyväksytty koulutus Pathways ja käyttöä kumppanuuksia ilmailualan jotta motivoitunutta jatko lentäjät siirtyä lentoyhtiön uraa.

Airways Aviation on sitoutunut tuottamaan laadukkaita opetus- ja oppimistuloksia sekä unohtumattoman kokemuksen maalla ja ilmassa. Tarjoamme täysin varustettuja, tarkoitukseen rakennettuja luokkahuoneita ja opiskelija-alueita ja ylläpidämme maailmanluokan lentokoneita sen varmistamiseksi, että opiskelijat ja henkilökunta lentävät turvallisesti ja luotettavasti.

Sijainnit

Oxford

Osoite
London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
undefined

Huesca

Osoite
Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Espanja

Bilinga

Osoite
Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Australia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: