South Leicestershire College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

College, North Warwickshire ja South Leicestershire College , perustettiin Pohjois-Warwickshiren, Hinckley Collegen ja South Leicestershire College yhdistymisen jälkeen. Sulautuminen tapahtui sen jälkeen, kun korkeakoulut olivat työskennelleet erittäin tehokkaasti yhdessä kolmen vuoden ajan liittokumppanuudessa. Yhtiömme on vastuussa korkeakoulun strategisen suunnan asettamisesta, julkisten varojen huolehtimisesta varmistamalla, että niitä käytetään asianmukaisesti ja tehokkaasti, ja varmistamalla, että korkeakoulu on hyvä ja arvokas paikallinen resurssi.

Varmistamme, että korkeakoulu saavuttaa tehtävänsä "saavuttaa menestystä oppimalla" kaikille opiskelijoille, aikuisopiskelijoille ja oppisopimusoppilaille. Olemme kaikki intohimoisia koulutuksesta ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Yhtiö on päättänyt tehdä positiivisen muutoksen paikallisille yhteisöilleen ja työnantajilleen, auttaa "tuottamaan paikallisten talouksien tuottavuutta ja kasvua" korkealaatuisten opetus- ja oppimiskokemusten avulla.

Sijainnit

South Wigston

Osoite
Blaby Road
LE18 4PH South Wigston, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: