Lue virallinen kuvaus

YKSITYISTÄ

South Cheshire College on 16-vuotiaan jälkeisen koulutuksen kotipaikka Crewessa ja Nantwichissa ja on yksi johtavista korkeakouluista ja kuudennesta korkeakoulusta kansallisesti. Perjantaina 31.3.2017 lähtien South Cheshire College sulautui West Cheshire Collegen kanssa luomaan uuden FE Collegen Cheshireen, joka tarjoaa laajan valikoiman oppimismahdollisuuksia kolmella kampuksella - Crewe, Chester ja Ellesmere Port.

Crewe-pohjainen kampus sijaitsee asuinalueella noin puolitoista kilometriä Crewe-kaupungin keskustasta. Se on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Crewe-juna-asemalta ja on läheiset yhteydet M6-junan 16 ja 17 risteyksille.

Opiskelijat opiskelevat Crewe-kampuksellaan koko Cheshiresta, erityisesti Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach ja Congleton. He matkustavat myös paljon laajemmilta alueilta Staffordshirestä ja Shropshirestä. Itse kansainvälisen ohjelman kautta opiskelijat matkustavat ympäri maailmaa opiskelemaan South Cheshire Collegessa.

Kollegio tarjoaa pääasiassa koulutusta 16-19-vuotiaille, mutta tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta ja muita työperusteisia oppimisohjelmia. Tarjoamme myös korkeakoulututkintoja ja erilaisia ​​aikuisille tarkoitettuja kursseja, joista monet ovat palanneet koulutukseen pitkän tauon jälkeen.

South Cheshire College ylpeilee huippuosaamisesta ja 2016/17 oli toinen korkea akateemisen saavutuksen vuosi, jolloin opiskelijoiden määrä kasvoi sekä A-tason että ammatillisten ohjelmien parissa.

Opiskelijat saavuttivat A-tasojen 99,7%: n läpäisynopeuden, 82,1% saavutti huippuluokan (A * -C) ja 52,7% saavutti arvosanat A * -B.

99,6% opiskelijoista läpäisseet laajennetun tutkinnon, kun 57,4% saavutti korkeat arvosanat Distinction * tai Distinction.

Etelä-Cheshiren kollegioa kiitettiin myös vuoden 2016 "Good" Ofsted -luokitustarkastuksen jälkeen, mikä vahvisti jälleen asemansa alueen johtavan koulutuksen tarjoajana.

Tarkastajat kommentoivat "hyvää opetusta, oppimista ja arviointia" ja korostivat, että suuri enemmistö oppijoista tekee hyvää edistymistä lähtökohdistaan ​​ja suurin osa oppijoista täyttää tai ylittää tavoitteensa.

Tarkastajat kuvaivat 16-19 opinto-ohjelman toteuttamista "erittäin tehokkaiksi" ja vastaisivat oppijoiden tarpeita hyvin.

South Cheshire College kehittää myös vahvoja kansainvälisiä yhteyksiä oppilaitosten kanssa ympäri maailmaa esimerkiksi Kiinassa ja Thaimaassa. Tämän seurauksena opiskelijat matkustavat korkeakouluun opiskelemaan A-tasoja, ammatillisia ohjelmia ja muita lyhyempiä kursseja

Opiskelijat ovat asuneet paikallisten perheiden kanssa koko oleskelun ajan "Homestay" -ohjelman kautta.

South Cheshire Collegella on vahvat yhteydet Oxfordin yliopistoon ja on Pembroke North -yhdistelmä yliopiston Pembroke Collegeille.

Se on myös Luoteis-tiedekeskus yhteistyössä Oxfordin yliopiston Corpus Christi Collegen ja Pembroke Collegen kanssa.

Opiskelijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä Oxfordin yliopiston kanssa Honours and Raising Aspirations -ohjelman kautta, joka tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiselle ja akateemiselle saavutukselle ja antaa opiskelijoille kilpailuetua, jota he tarvitsevat hakemassa maan arvostetuimmille yliopistoille.

Korkeakoulu on saavuttanut tunnustetun STEM (tiede, teknologia, insinöörit ja matematiikka) vakuutetun aseman, korostaen palvelun laatua. Se on myös saanut lukuisia muita palkintoja, kuten Beacon Status, joka tunnustaa erinomaisia ​​instituutioita, jotka tarjoavat korkealaatuista opetusta ja oppimista sekä sijoittajat ihmisiin kulta-asemassa.

Lopuksi College on maailmanluokan tiloja syyskuussa 2010 avatussa £ 74 miljoonan kampuksella, johon kuuluu valtava urheiluareena, teatteri, huipputason työpajoja, kolmikerroksisia kirjastoja ja kahviloita.

College on todella ihana ympäristö tulla ja opiskelemaan. Miksi valitsisit muualta?

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

A-level koe

South Cheshire College

South Cheshire Collegessa kolmasosa kokopäiväisistä 16-19-vuotiaista opiskelijoista on mukana onnistuneessa ja monipuolisessa A Level -ohjelmassa. Tarjoamme tällä hetkel ... [+]

Käyttöönotto

South Cheshire Collegessa kolmasosa kokopäiväisistä 16-19-vuotiaista opiskelijoista on mukana onnistuneessa ja monipuolisessa A Level -ohjelmassa. Tarjoamme tällä hetkellä yli 30 A-tason aiheita eri opetusalueilla.

Vuonna 2016 ylpeästi juhlimme kymmenettä vuotta saada 99%: n tai yli pass kulma A tason aiheita. Korkeakoulu saavuttaa johdonmukaisesti erinomaisia ​​tuloksia. Vuoden 2016 aikana saavutettiin 99,1 prosentin läpäisyaste - yli 98,1 prosentin kansallisen passin. 76,5% A-tason opiskelijoista vuonna 2016 saavuttaneista oppilaista saavutti A *, A, B tai C-luokan, 48,6% saavutti A * -B: n korkeimmat arvosanat.

South Cheshire Collegen £ 75 miljoonan kampus tarjoaa A-tason opiskelijoille erinomaiset tilat oppimisen tehostamiseksi. Kollegion kolmikerroksisessa kirjastossa on yli 16 000 kirjoja, 5 000 e-kirjoja, pääsyä tuhansille verkkojulkaisuille ja artikkeleille, 120 verkkotekniikkaa sekä tilat ryhmätutkimuksille ja yksityisille opiskelijoille.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Crewe Chester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

South Cheshire College

BTEC Level 3 Extended Diplomit vastaavat 3 A-tasoa ja niillä on yliopistopisteitä, joten opiskelijat voivat hakea korkeakouluopintoja samalla tavoin kuin A-tasot. ... [+]

Tason 3 jatko-opintokursseja South Cheshire ja West College

Laajennetut tutkintokurssit on suunniteltu yhteistyössä yliopistojen, työnantajien ja ammatillisten järjestöjen kanssa, jolloin opiskelijat voivat kehittää taitojaan tulevissa opinnoissaan ja työllisyydessään.

Korkeakoulu on sitoutunut akateemiseen huippuosaamiseen ja menestysmäärämme ovat aina kansallisen keskiarvon yläpuolella. Jälleen kerran BTEC-tason 3 tulokset olivat erinomaiset ja ilmoitimme 99,6 prosentin läpäisyasteesta. Crewe'n, Ellesmere Portin ja Chesteriin kuuluvan huipputason kampuksilla ja omalla kansainvälisellä toimistolla opiskelijat saavat kaiken tuen, jota he tarvitsevat ratkaista nopeasti ja tuntemaan olonsa mukavaksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Crewe Chester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kesäkurssit

South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Chester
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Crewe
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
South Cheshire College

Päivämäärät Lukeminen Majoitus ... [+]

Päivämäärät

Lukeminen

Majoitus

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Crewe Chester
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

South Cheshire College

Tämä on jännittävä tilaisuus 15-19-vuotiaille opiskelijoille, joilla on maistuu korkeakouluopetusta yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan innovatiivisimmista oppilaitoksista ... [+]

Ulkomailla opiskelemaan South Cheshire Collegessa ja West Cheshire Collegessa.

Tämä on jännittävä tilaisuus 15-19-vuotiaille opiskelijoille, joilla on maistuu korkeakouluopetusta yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan innovatiivisimmista oppilaitoksista. Kansainvälinen koulutus tarjoaa sinulle rikastuttavaa ja palkitsevaa kokemusta, joka pysyy kanssasi koko elämäsi ajan. Opit uusia taitoja, kokevat uusia kulttuureja ja mielesi avataan laajalle maailmalle, jossa elämme. South Cheshire College ja West Cheshire Collegessa kaksi uutta sulautettua huipputason jatko-oppilaitosta tarjoavat tilaajille suunnatut opinto-ohjelmat, jotka on räätälöity kunkin yksilön mukaan; lyhyistä kahden viikon välein koko vuoden ohjelmista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Crewe Chester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

South Cheshire College Campus