South Cheshire College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YKSITYISTÄ

South Cheshire College on 16-vuotiaan jälkeisen koulutuksen kotipaikka Crewessa ja Nantwichissa ja on yksi johtavista korkeakouluista ja kuudennesta korkeakoulusta kansallisesti. Perjantaina 31.3.2017 lähtien South Cheshire College sulautui West Cheshire Collegen kanssa luomaan uuden FE Collegen Cheshireen, joka tarjoaa laajan valikoiman oppimismahdollisuuksia kolmella kampuksella - Crewe, Chester ja Ellesmere Port.

Crewe-pohjainen kampus sijaitsee asuinalueella noin puolitoista kilometriä Crewe-kaupungin keskustasta. Se on kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Crewe-juna-asemalta ja on läheiset yhteydet M6-junan 16 ja 17 risteyksille.

Opiskelijat opiskelevat Crewe-kampuksellaan koko Cheshiresta, erityisesti Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach ja Congleton. He matkustavat myös paljon laajemmilta alueilta Staffordshirestä ja Shropshirestä. Itse kansainvälisen ohjelman kautta opiskelijat matkustavat ympäri maailmaa opiskelemaan South Cheshire Collegessa.

Kollegio tarjoaa pääasiassa koulutusta 16-19-vuotiaille, mutta tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta ja muita työperusteisia oppimisohjelmia. Tarjoamme myös korkeakoulututkintoja ja erilaisia ​​aikuisille tarkoitettuja kursseja, joista monet ovat palanneet koulutukseen pitkän tauon jälkeen.

South Cheshire College ylpeilee huippuosaamisesta ja 2016/17 oli toinen korkea akateemisen saavutuksen vuosi, jolloin opiskelijoiden määrä kasvoi sekä A-tason että ammatillisten ohjelmien parissa.

Opiskelijat saavuttivat A-tasojen 99,7%: n läpäisynopeuden, 82,1% saavutti huippuluokan (A * -C) ja 52,7% saavutti arvosanat A * -B.

99,6% opiskelijoista läpäisseet laajennetun tutkinnon, kun 57,4% saavutti korkeat arvosanat Distinction * tai Distinction.

Etelä-Cheshiren kollegioa kiitettiin myös vuoden 2016 "Good" Ofsted -luokitustarkastuksen jälkeen, mikä vahvisti jälleen asemansa alueen johtavan koulutuksen tarjoajana.

Tarkastajat kommentoivat "hyvää opetusta, oppimista ja arviointia" ja korostivat, että suuri enemmistö oppijoista tekee hyvää edistymistä lähtökohdistaan ​​ja suurin osa oppijoista täyttää tai ylittää tavoitteensa.

Tarkastajat kuvaivat 16-19 opinto-ohjelman toteuttamista "erittäin tehokkaiksi" ja vastaisivat oppijoiden tarpeita hyvin.

South Cheshire College kehittää myös vahvoja kansainvälisiä yhteyksiä oppilaitosten kanssa ympäri maailmaa esimerkiksi Kiinassa ja Thaimaassa. Tämän seurauksena opiskelijat matkustavat korkeakouluun opiskelemaan A-tasoja, ammatillisia ohjelmia ja muita lyhyempiä kursseja

Opiskelijat ovat asuneet paikallisten perheiden kanssa koko oleskelun ajan "Homestay" -ohjelman kautta.

South Cheshire Collegella on vahvat yhteydet Oxfordin yliopistoon ja on Pembroke North -yhdistelmä yliopiston Pembroke Collegeille.

Se on myös Luoteis-tiedekeskus yhteistyössä Oxfordin yliopiston Corpus Christi Collegen ja Pembroke Collegen kanssa.

Opiskelijat työskentelevät läheisessä yhteistyössä Oxfordin yliopiston kanssa Honours and Raising Aspirations -ohjelman kautta, joka tarjoaa mahdollisuuksia henkilökohtaiselle ja akateemiselle saavutukselle ja antaa opiskelijoille kilpailuetua, jota he tarvitsevat hakemassa maan arvostetuimmille yliopistoille.

Korkeakoulu on saavuttanut tunnustetun STEM (tiede, teknologia, insinöörit ja matematiikka) vakuutetun aseman, korostaen palvelun laatua. Se on myös saanut lukuisia muita palkintoja, kuten Beacon Status, joka tunnustaa erinomaisia ​​instituutioita, jotka tarjoavat korkealaatuista opetusta ja oppimista sekä sijoittajat ihmisiin kulta-asemassa.

Lopuksi College on maailmanluokan tiloja syyskuussa 2010 avatussa £ 74 miljoonan kampuksella, johon kuuluu valtava urheiluareena, teatteri, huipputason työpajoja, kolmikerroksisia kirjastoja ja kahviloita.

College on todella ihana ympäristö tulla ja opiskelemaan. Miksi valitsisit muualta?

Sijainnit

Crewe

Osoite
South Cheshire College
Dane Bank Avenue
Crewe
Cheshire
CW2 8AB
United Kingdom

Crewe, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Chester

Osoite
Chester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta