Somerset College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaupungissa Taunton läänin kaupungin Somerset, sydämessä South West, Somerset College tarjoaa laajan valikoiman täydennys- ja korkeakoulutuksesta kursseja sekä taitojen koulutusta lämmin, ystävällinen ja viihtyisä ympäristö. Menestyksemme puhuu puolestaan ​​upeat saavutukset ja suuri uran meidän opiskelijoille.

Päämiehen Tervetuloa

Yli 150 vuotta Somerset College on tarjonnut korkeimpia koulutuksen alan standardin tilat ja resurssit. Kaikki kurssit on suunniteltu vastaamaan työnantajan tarpeita ja tarjota tietoja ja taitoja merkitystä työn ja työllisyyden.

Tarkastajat äskettäin mitoitettu meille "hyvä" college "ja" Erinomainen "useilla aloilla. Menestyksemme hinnat ovat erittäin korkeat sekä täydennys- ja korkeakoulutuksesta; meidän kampuksella on elinvoimainen; meillä on kansallisia palkintoja monilla aloilla ja ovat asiantuntijoita sosiaali- ja terveydenhuollon, muotoilu ja luovan teollisuuden. Joukossa monia vahvuuksiamme on kasvavaa osaamista uusiutuviin ja vihreän teknologian. Osa tästä on laaja kokemus ja ammatillinen ohjelmia, kestävän rakentamisen. Tämä alue on kasvava vahvuus College ja edustaa vastauksemme uusia teknologioita, jotka kattavat monia toimialat.

Olemme edistyksellinen college joka tuo esiin parhaat kaikki opiskelijat. Riippumatta valintaan tutkimuksen kukin henkilö on antanut täyden tukensa selvittää keitä he todella ovat ja saavuttamaan tavoitteensa ja toiveensa.

Kurssimme kattavat monia tasoja, ja meillä on vahva korkeakoulutusalueen portfolio tutkinnon kursseja monilla aloilla. Opiskelijat tulevat eri puolilta UK opiskella meidän koulutusohjelmissa. Opiskelijamme luonamme alkaen Jatkona Higher Education, ja palata jälleen kehittää ammattitaitoaan, kun he tulevat työelämään.

Yhteyshenkilömme ja työtä työnantajien on laaja ja pyrimme olemaan koulutuksen tarjoajan valinta nuorille, aikuisille ja työnantajien Somerset. Haluamme opiskelijoiden saavuttaa korkeimpia asetetut valitsemaansa teollisuudenala, jotta he voivat aloittaa työuransa luottamusta, tietäen ne on koulutettu pisimmällä liiketoiminnan menetelmiä ja tekniikkaa.

Myös meidän kampuksella ovat Genesis, kestävän rakentamisen keskus, Hot House yrityshautomo yksiköiden ja Taunton konferenssikeskus. Nämä maamerkki rakennuksia, yhdessä laajan valikoiman kursseja Business Training alueella College, antaa tukea ja kokoustilat liike tarvitsee päästä eteenpäin. Yhdessä valikoima yritysten koulutusta vaihtoehtoja College, voimme tarjota yrityksille kaikki apua he tarvitsevat saavuttaa hyvin resurssit ja ammattitaitoisen työvoiman.

Rachel Davies

Vastuullinen ja toimitusjohtaja

Historiamme

Olemme johtava tie vuodesta 1856

Somerset College alkoi elämä vuonna 1856 kuin School of Art and Science, ennen siirtymistään Corporation Street, Taunton, kuten School of Art vuosisadan vaihteessa. Se ei ollut kuitenkaan vasta 1970-luvun alussa, että School of Art sulautui Technology School ja muutti Wellington Road sivusto.

Rakennukset ja rakennelmat näet tänään ovat seurausta usean miljoonan punnan investointi, joka on mahdollistanut Somerset College pysyä kärjessä edelleen ja korkeakoulutuksesta County.

Jatkamme panostaa tilat, jotta voimme tarjota state-of-the-art resursseja kaikille opiskelijoille ja tarjota oppimisen paikka, joka inspiroi kaikkia, jotka opiskelevat, työn ja käymään. Esimerkiksi syyskuu 2013 avasimme uuden teollisuus- Skills Centre, joka sisältää rakentaminen käsitöitä. Lisäksi olemme nyt etenemässä hinnoittelu ja kuulemismenettely kunnostus Art & Design rakennuksessa.

Tänään kukoistava yhteisö, jossa maine huippuosaamista. Vuonna 2012 Somerset College oli paras Koulutuskeskus Somerset menestykseen, pitkiä kursseja kaikenikäisille.

Me valmistelemme opiskelijoita useita uran monilla teollisuuden aloilla, joilla valmistuneista työskentelee koulutuksen, teknologian, terveydenhuollon, suunnittelua ja monilla muilla aloilla. Meidän opiskelijat ovat työskennelleet useita korkean profiilin yritykset, kuten Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face ja Abercrombie ja Fitch.

Sijainnit

Taunton

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin