Lue virallinen kuvaus

Kesä SOAS: ssa

SOAS tarjoaa laajan valikoiman kesäkuukausina opittuja kursseja, jotka vaihtelevat pituuden, rakenteen ja hinnan mukaan. SOAS-kokemuksen maku katselee videota! Jos haluat laajentaa näköaloja kesäkoulussa ja saada uuden oppimiskokemuksen, tutustu alla oleviin tarjouksiin.

Kesäkurssin ottaminen SOAS: lta antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia monenlaisia ​​aiheita yhdistämällä korkealaatuisen akateemisen tutkimuksen, innovatiivisen opetuksen ja käytännönläheisen oppimisen.

Olitpa nykyinen opiskelija, äskettäin valmistunut, nuori ammattihenkilö tai jos haluat päivittää tietosi, kesäkurssikurssin laajentaminen tuo horisontisi.

Mitä voin opiskella?

SOAS Summer 1

Kesäkurssien kursseja tarjotaan kolmessa istunnossa ja ilmoittautuminen on avoin vain yhdelle istunnolle, joka koostuu istuntoista:

Istunto 2: 2. heinäkuuta - 20. heinäkuuta 2018

Kurssit opetetaan tasolle 2/3 tyypillisestä SOAS-peruskoulutuksesta ja sopivat opiskelijoille sekä jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille, joilla ei ole syvällistä tietämystä tietystä aiheesta.

Osallistumalla SOAS Summer School voit:

 • Liity monipuoliseen ja kansainväliseen opiskelijayhteisöömme
 • Tee näkemyksesi kuulluksi - SOASin innovatiiviset opetusmenetelmät, jotka perustuvat tutkimuksen huippuosaamiseen, antavat opiskelijoille mahdollisuuden lisätä vilkkaisiin keskusteluihin ja kriittiseen analyysiin luokkahuoneessa;
 • Opi erittäin kokeneesta ja erikoistuneesta akateemisesta henkilökunnastamme - SOAS: lla on Lähi-idän, Afrikan ja Aasian asiantuntijoiden suurin keskittyminen Euroopassa;
 • Ole kriittinen ja tekeekö eroa - SOAS haastaa keskeiset koulukokoukset, ottaessaan käyttöön muun kuin länsimaisen lähestymistavan ja kannustaa opiskelijoita kehittämään kriittisiä näkymiä ja edistämään muutosta;
 • Suunnittele SOAS: Summer School -opiskelijat voivat hakea jatko-opintojaan SOAS-ohjelmassa, johon voi valita yli 115 jatko-ohjelmaa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yliopisto-opiskelija tai ylioppilas, kun hän osallistuu kesäkouluun ja 18-vuotiaita. Ammattikokemus voidaan tunnustaa vastaavan yliopistotutkinnon.

 • Osallistujien on oltava vähintään 18-vuotiaita.
 • Englannin kielen taito osoitti:
  • TOEFL-paperipohjainen testi vaatii vähintään 583 vähintään 53 ammattitaidolla ja TOEFL Internet Based Test -toiminnolla vaaditaan vähintään 93 vähintään 20 peliä kaikilla taidoilla.
  • IELTS, yleinen tai ylempi, vähintään 6 kaikissa alaryhmissä.
  • Pearson Test of English pisteet 59-64
  • Cambridge englanti: Advanced (CAE) luokka B
 • Jos olet opiskellut englanninkielisessä oppilaitoksessa tai sinulla on kursseja yliopistollasi englannin kielellä (englannin kielen kursseja lukuun ottamatta), saatat vastata vaatimuksiamme ilman, että tarvitset todistusta. Todisteet siitä on joko sisällytettävä yliopiston transkriptiin tai kirjeeseen.
 • Hakijoille, joilla on vaihtoehtoinen pätevyys, ota yhteyttä neuvomaan.
 • Hakijat, joiden englanninkielinen taso eivät täytä vaatimuksia, voivat olla kiinnostuneita aineopohjaisista kursseistamme, joilla on englanninkielinen tuki.

Osallistumisvaatimusten täyttämättä jääneen Summer School -hakijan ilmoittautuminen on SOAS: n harkinnassa - ota yhteyttä puhumaan yksityiskohtaisesti hakemuksestasi.

Kun olet maksanut 40 euron hakumaksun ja lähettänyt verkkolomakkeen, sinulle ilmoitetaan, onko sinulla kesäkoulun paikka 5 työpäivän kuluessa. Älä maksa lukukausimaksua ennen tarjousasiakirjan vastaanottamista.

Arviointi ja hyvitykset

Opiskelijat pääsevät yleensä hankkimaan luottoja kotimaastaan, yleensä kurssimme saavat:

 • 3 op US-järjestelmässä
 • 7.5 opintopistettä eurooppalaisessa järjestelmässä.

Jos aiot hakea hyvityksiä kotitoimistasi, tarkista vaatimuksesi heidän kanssaan ennen ilmoittautumista. Otamme mielellämme auttamaan sinua kaikin keinoin, mutta voimme kuitenkin olla tietoisia siitä, että päätös myöntää opintopistemäärät jää kotimaahallesi.

Arviointi on valinnainen ja vaihtelee jokaiselle kurssille. Osallistujille annetaan läsnäololuettelo ja opintosuoritukset ovat saatavilla pyynnöstä.

Yhteyshenkilöt

Istunnot 2

 • 46 tunnin yhteysaika.
 • Maanantai torstai
 • Klo 10 - 15: luentoja ja opetusohjelmia
 • Lisäksi 2 tuntia tiettynä perjantaina, johon sisältyy sisältöön liittyviä valinnaisia ​​toimintoja, kuten museon tai yrityksen vierailuja.
 • Perjantaina kursseja avataan yhdelle toiminnastaan ​​kaikille Summer School -opiskelijoille, jolloin jokaiselle opiskelijalle on tarjolla erilaisia ​​erilaisia ​​aktiviteetteja.

palkkiot

SOAS fees

On kertaluonteinen, palauttamaton hakemusmaksu on 40 euroa.

Lukukausimaksu:

 • Istunnot 2

Varhainen alennus 10%: sta on käytettävissä 30.3.2018 saakka

majoitus

Majoitus on saatavilla Summer School -opiskelijoille SOAS-tiloilla, Dinwiddy Housessa. Lisätietoja huoneen varaamisesta vieraile Dinwiddy-talon majoitussivulla.

Sosiaaliohjelma

Ystävällinen ja vilkas kampuksemme sijaitsee Lontoon sydämessä historiallisen Bloomsburyn keskustassa. Pääkaupungin rikas kulttuurinen ja yhteiskunnallinen elämä on kirjaimellisesti kotiovellamme! SOAS Summer School aikana sinua pyydetään osallistumaan monipuoliseen sosiaaliseen ohjelmaan, jonka tarjoavat SOAS ja Summer School -tiimi, mukaan lukien kurssiin liittyvät toiminnot, tervetullut ja jäähyväiset vastaanotto, Thames-joen risteily ja erilaiset SOAS: n tarjoamat tapahtumat kesä.

Lisäksi voit varata diskontattuja matkoja kumppanisi kansainvälisten ystävien kautta tai voit selvittää, mitä kaupungissa on tarjolla. Yksityiskohtainen ohjelma on saatavilla lähemmäksi Kesäkoulun alkua.

SOAS student 2

Löysin luokkani erittäin innostavia ja löysin opettajien olevan erittäin päteviä, koska heillä kaikilla oli aiemmat ammatilliset kokemukset aloilla, joita he olivat opettamassa. Kampus on kaunis ja jokainen luokkahuone on kohtuullisen kokoinen opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Se sijaitsee myös Lontoon erittäin mukavalla alueella, jolla on paljon asioita, kun luokka on ohi. SOAS oli rikastuttava kokemus minulle ja en halua muuttaa sitä mistään maailmassa.

Owen, Finance

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

SOAS Summer School

Kurssi antaa osallistujille yleisen käsityksen Afrikan historiasta, politiikasta ja kulttuurista. Kurssilla on monipuolinen kokoelma, historiasta, afrikkalaisuudesta ja p ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi antaa osallistujille yleisen käsityksen Afrikan historiasta, politiikasta ja kulttuurista. Kurssilla on monipuolinen kokoelma, historiasta, afrikkalaisuudesta ja politiikasta kieliin, maahanmuuttoon ja musiikkiin, ja se antaa perusteelliset tiedot Afrikan tärkeimmistä akateemisista tutkimusaloista. Kurssi sisältää luentojen ja vuorovaikutteisten työpajojen sekä museokäyntien ja yhteiskunnallisten tapahtumien yhdistelmän.

Tämä on loistava tilaisuus, kun otetaan huomioon, että Afrikka mantereena on saavuttanut viime vuosina ja Afrikan nousevan vision, mantereen, jolla on paljon työ- ja investointimahdollisuuksia. Myös taiteen sisällä olemme nähneet uskomatonta nousua afrikkalaisten taiteilijoiden läsnäolosta kansainvälisissä taidepiireissä, mikä on ollut äärimmäisen innostavaa ja virkistävää taiteen ja kulttuurien ymmärtämiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille teoreettisia tietoja ja kriittisiä työkaluja Blockchain-teknologian vaikutuksen ymmärtämiseksi talouden eri osissa ja yhteisku ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille teoreettisia tietoja ja kriittisiä työkaluja Blockchain-teknologian vaikutuksen ymmärtämiseksi talouden eri osissa ja yhteiskunnassa.

Bitcoinin ilmestymisen jälkeen vuonna 2008 Blockchain rikastui asteittain muilla laskennallisilla ominaisuuksilla, jotka avasivat lukuisia mahdollisia sovelluksia. Blockchain ja yleisemmin hajautetut elektroniset ledit on käytetty erilaisissa hankkeissa ja kokeissa niin monilla eri alueilla kuin fintech, julkiset rekisterit, toimitusketjut ja hajautetut markkinat. Näiden teknologioiden vaikutuksia yritystoimintaan, rahoitukseen, hallitukseen ja yhteiskuntaan ei kuitenkaan vielä ole täysin tutkittu ja ymmärretty.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Tämä kurssi antaa kriittisen johdannon ilmastonmuutoksen politiikan ymmärtämisestä. Se esittää kriittisen näkökulman ympäristön ja kehityksen, luonnon, yhteiskunnan ja an ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä kurssi antaa kriittisen johdannon ilmastonmuutoksen politiikan ymmärtämisestä. Se esittää kriittisen näkökulman ympäristön ja kehityksen, luonnon, yhteiskunnan ja antroposeenin väliseen suhteeseen ja keskittyy sosioekonomisen muutoksen dynamiikkaan, kiinnittäen huomiota sen aineelliseen ja taloudelliseen, poliittiseen ja organisatoriseen sekä kulttuuriseen ja ideologiseen ulottuvuuteen .

Teoreettinen huomio ilmastonmuutoksen historiasta, politiikasta ja taloudesta on kurssin perusta, jota seuraa ilmastonmuutosneuvottelujen diplomatian kuuleminen, mukaan lukien Pariisin sopimus ja IPCC: n raportit, feministiset lähestymistavat ympäristöön ja ekososialismiin. Kurssilla tarkastellaan viime kädessä tekniikkaa ja ilmastoa, rasismia ja ilmaston kieltämistä koskevia kysymyksiä ja liikkeiden potentiaalia pakottaa hallituksen toimet ilmastonmuutokseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi tutkii kriittisesti nykyajan globaalia digitaalitaloutta, jossa korostetaan sosiaalisia vaikutuksia aloittaviin yrityksiin, jotka edistävät myönteisiä taloudellisi ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi tutkii kriittisesti nykyajan globaalia digitaalitaloutta, jossa korostetaan sosiaalisia vaikutuksia aloittaviin yrityksiin, jotka edistävät myönteisiä taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia. Se sijaitsee maailmanlaajuisen median ja viestinnän keskuksessa SOAS: n monitieteisissä tutkimuksissa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kriittisiä lähestymistapoja kehittyvälle digitaalitaloudelle globaalin etelän näkökulmasta käytännön käytännön tietoa siitä, miten suunnitella ja kehittää vaihtoehtoisia liiketoimintamalleja digitaalitekniikan käyttämiseksi yhteiskunnallisiin muutoksiin.

Kurssi on rakennettu kolmeen osaan. Ensimmäisellä viikolla tutkitaan toisen maailmansodan jälkeisen digitaalitalouden historiaa ja teknologian käynnistämismallin syntymistä taloudellisen kasvun veturina, siihen liittyvään liiketoimintaan ja investointien ekosysteemiin sekä sen taloudellisia, poliittisia ja sosiaalisia seurauksia. Se hyödyntää globaalia digitaalitaloutta koskevia tapaustutkimuksia teemoista, kuten suurista tiedoista, älykkäistä kaupungeista, sähköisestä terveydenhuollosta, matkaviestinnästä ja AI: stä. Toisen viikon aikana opiskelijat osallistuvat näihin akateemisiin ja poliittisiin keskusteluihin maailmanlaajuisesta digitaalitaloudesta kehittämään omia projektejaan, joissa käytetään digitaalista teknologiaa sosiaalisen hyödyn hyväksi. Viimeisen viikon aikana opiskelijat kehittävät kurssin kokoajien ja ohjaajien avulla liiketoimintasuunnitelmia ja esityksiä kriittisten ideoidensa pohjalta. Tämä huipentuu sosiaalisten vaikutusten inkubaattorityyliseen “pitch-päivään”, jossa opiskelijat esittelevät projektiideoitaan ryhmälle pilkka-rahoittajia saadakseen palautetta ja ehdotuksia ajatuksistaan ja kestävyydestään reaalimaailmassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi antaa opiskelijoille perustiedot kansainvälisestä oikeudesta ja keskittyy perustusrakenteisiin, jotka ovat välttämättömiä kansainvälisen oikeudellisen ongelman rat ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi antaa opiskelijoille perustiedot kansainvälisestä oikeudesta ja keskittyy perustusrakenteisiin, jotka ovat välttämättömiä kansainvälisen oikeudellisen ongelman ratkaisemiseksi. Lisäksi opiskelijat tuodaan esiin moniin nykyaikaisiin maailmanjärjestysongelmiin, jotka edellyttävät perustavanlaatuisten sääntöjen ja rakenteiden soveltamista tietoisuuden lisäämiseksi sekä kansainvälisen oikeuden rajoituksista että mahdollisuuksista muutoksen välineenä.

Opiskelija jättää kurssin kykenevän käsittelemään kansainvälisiä oikeudellisia ongelmia luottamuksella sekä tietoisuutta erityisistä ajankohtaisista kysymyksistä ja siitä, miten kansainvälinen oikeus käsittelee esiin nousevia ja jatkuvia ongelmia, kuten yritysten ja ihmisoikeuksien välistä suhdetta; pakolaisia; teknologia; feminismi; ja voimankäyttö kollektiivisten turvallisuusrakenteiden ulkopuolella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi antaa kriittisen käsityksen nykyajan maailmanpolitiikan keskeisistä tapahtumista ja ongelmista opiskelijoille, joilla ei ole aikaisempaa taustaa kansainvälisissä s ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi tarjoaa kriittisen ymmärryksen keskeisistä tapahtumista ja ajankohtaisista maailmanpolitiikan kysymyksistä opiskelijoille, joilla ei ole aiempaa tausta kansainvälisissä suhteissa. Kylmän sodan päättymisen jälkeinen ajanjakso, nopean institutionaalisen innovaation ja kehityksen määrittelemä aikakausi sekä lukuisat globaalit kysymykset, ongelmat ja poliittiset ongelmat, kurssi sijoittaa ne pohjoisen ja etelän välisiin suhteisiin. Kansainvälisen järjestelmän käsitteleminen dynaamisena kokonaisuutena tarkastelee kansainvälisen politiikan keskeisiä kysymyksiä, kuten "epäonnistuneita valtioita", ydinaseiden leviämistä, aseellisia konflikteja ja terrorismia, demokratisoitumista, pandemiaa ja arabikevääriä, läheisesti sidoksissa laajentaviin toimiin -20-luvulla luoda liberaali maailmanjärjestys. Tällä tavoin se analysoi kansainvälisen yhteisön, kuten Yhdysvaltojen, Euroopan unionin, "nousevien" ei-länsimaiden, Kiinan, Intian ja Brasilian, muiden kuin valtiollisten toimijoiden kuten kansalaisjärjestöt, ylikansalliset yritykset ja aseistetut ryhmät sekä kansainväliset rahoituslaitokset ja muut toimielimet.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssilla tarkastellaan konfliktien ja kehityksen välisiä yhteyksiä, eriarvoisuutta ja väkivaltaa sekä rakenteiden ja etujen välistä väkivallan jatkumista maiden sisällä ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssilla tarkastellaan konfliktien ja kehityksen välisiä yhteyksiä, eriarvoisuutta ja väkivaltaa sekä rakenteiden ja etujen välistä väkivallan jatkumista maiden sisällä ja niiden välillä. Sitä tiedotetaan ensisijaisesti poliittisen talouden lähestymistavalla konfliktin analysoinnissa, ja siinä korostetaan tapaa, jolla konfliktin osapuolten ja niiden kansainvälisten tukijoiden taloudelliset ja poliittiset edut saattavat olla yhteisiä "sotajärjestelmien" muodostamiseen. Lisäksi kurssissa tarkastellaan, miten konfliktien vaikutusten kehittyminen johtuu sukupuoleen, traumaan ja muistiin keskittymästä poststrukturalistisista lähestymistavoista konfliktin ja kehityksen välisen suhteen ymmärtämiseksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille sekä teoreettisia että käytännön työkaluja ymmärtää ja vastata haasteisiin, joita kestävän kehityksen tavoitteet aiheuttavat h ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille sekä teoreettisia että käytännön työkaluja ymmärtää ja vastata haasteisiin, joita kestävän kehityksen tavoitteet aiheuttavat hallituksille julkisten politiikkojen ja toteutusstrategioiden laatimiseksi niiden saavuttamiseksi.

Vuodesta 2015 lähtien laaditut kestävän kehityksen tavoitteet ovat päässeet monien kehitysmaiden poliittisiin keskusteluihin, jotka vaikuttavat päätöksenteko- ja täytäntöönpanoprosesseihin. Sen sijaan, että keskusteltaisiin kestävän kehityksen tavoitteista ja niiden vaikutuksista kehitykseen, tämä kurssi keskittyy suoraan poliittisiin ja hallinnollisiin valmiuksiin, joita tarvitaan kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Käsiteltäviä kysymyksiä ovat hallinnon vahvistaminen ja sidosryhmien sitoutuminen, strateginen suunnittelu, politiikan analysoinnin ja päätöksentekokyvyn parantaminen, julkisten varainhoitojärjestelmien edistäminen ja vastuullisuus sekä johdon valvonnan, seurannan ja arvioinnin merkitys kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa .... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Tämä kurssi esittelee opiskelijoille rahoituksen roolia siirtymällä kestävään, vähähiiliseen talouteen. Ilmastonmuutoksen lieventäminen ja siihen sopeutuminen samalla kun ... [+]

Ohjelman kuvaus

Tämä kurssi esittelee opiskelijoille rahoituksen roolia siirtymällä kestävään, vähähiiliseen talouteen. Ilmastonmuutoksen lieventäminen ja siihen sopeutuminen samalla kun toteutetaan kestävän kehityksen tavoitteita, edellyttää suurten pääomamäärien käyttöönottoa, jota ei tällä hetkellä ole riittävästi. Lisäksi ilmastonmuutos aiheuttaa merkittävän riskin sekä taloudelle että rahoitusjärjestelmille. Samalla on olemassa merkittäviä mahdollisuuksia vihreän muutoksen rahoittamisessa ja investointien ja rahoituksen yhdenmukaistamisessa ympäristö-, sosiaali- ja hallintokriteereillä.

Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja soveltaa ilmaston ja kestävän rahoituksen keskeisiä käsitteitä, ilmasto- ja muiden ympäristöriskien merkitystä mahdollisten taloudellisten riskien luomisessa pankki- ja pääomamarkkinoilla sekä rahoitusalan toimijoiden roolia globaalin siirtymän ja pääomamarkkinoiden yhdenmukaistamisessa ilmaston ja kestävyyden tavoitteisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi tarjoaa esittelyn kulttuurin opiskelun teorioista ja menetelmistä sekä käsittelee Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) kulttuurin historiaa ja kehitystä klassisesta ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi tarjoaa esittelyn kulttuurin opiskelun teorioista ja menetelmistä sekä käsittelee Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan (MENA) kulttuurin historiaa ja kehitystä klassisesta ajanjaksosta nykypäivään. Se tutkii MENA-alueen tärkeimpiä kulttuurisia malleja ja instituutioita.

Kurssilla opetetaan läpi joitakin vilkkaita aiheita, kuten uskonnollinen ja etninen monimuotoisuus, lännen vaikutus, stereotypiat, perinteen rooli, koulutus (perinteinen ja moderni), perheen rakenne ja arvo, sukupuolipolitiikka, media, elämä kaupungissa , kaupunki ja kylä, työvoiman ja työvoiman muuttoliike, palestiinalaisten pakolaisongelma ja maanpaossa olevat yhteisöt, kulinaariset kulttuurit, musiikki ja media jne.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 kuukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Tämä on peruskurssi kirjoitetun ja puhutun kielen ehdottomille aloittelijoille, ja se vastaa korealaista kielten opiskelua yliopistossa. Opiskelijoilla ei oleteta olevan ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kielen oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin; se tarjoaa suoran pääsyn vieraan kielen lähteisiin. Kielen oppiminen avaa mahdollisuuden vuoropuheluun, ymmärrykseen, henkilökohtaiseen kehitykseen ja uraan: kielet vapauttavat sinut.

Korean taso 1a (aloittelija)

1. - 12. heinäkuuta 2019

Tämä on peruskurssi kirjoitetun ja puhutun kielen ehdottomille aloittelijoille, ja se vastaa korealaista kielten opiskelua yliopistossa. Opiskelijoilla ei oleteta olevan aikaisempaa tietoa kielestä tai sen käsikirjoituksesta.

Kurssi kattaa useita kielen perusrakenteita, joiden avulla opiskelijat voivat oppia lukemisen, kirjoittamisen, ymmärtämisen ja puhumisen perustaitoja. Onnistuneet opiskelijat saavat kyvyn lukea ja kirjoittaa lyhyitä yksinkertaisia tekstejä ja kommunikoida yksinkertaisilla arjen aiheilla. Painotetaan hyvää ääntämistä ja jokapäiväisen keskustelun sosiaalisia ja kielellisiä yleissopimuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi toimii johdannossa Pohjois-Afrikan (Maghreb), arabien idän (Mashriq) politiikkaan, mukaan lukien Persianlahti ja Arabian niemimaa, Israel, Turkki ja Iran. Se antaa ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi toimii johdannossa Pohjois-Afrikan (Maghreb), arabien idän (Mashriq) politiikkaan, mukaan lukien Persianlahti ja Arabian niemimaa, Israel, Turkki ja Iran. Se antaa - maittain maakohtaisesti - yleiskatsauksen alueen merkittävimmistä poliittisista kysymyksistä ja kehityksestä ensimmäisen maailmansodan päättymisen jälkeen ja käsittelee keskeisiä teemoja nykyisen Lähi-idän politiikan tutkimuksessa, mukaan lukien: sotilaallisen roolin rooli , sosiaalinen ja taloudellinen kehitys, poliittinen islam ja äskettäiset kansannousut (”arabikevät”).

Sen tavoitteena on kehittää opiskelijoiden ymmärrystä Lähi-idän politiikan tärkeimmistä suuntauksista ja niiden poliittisen analyysin taidoista kriittisen lukemisen, luentojen, esitysten ja tietoisen keskustelun avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 kuukausi
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolell ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka pyrkivät ymmärtämään Lähi-idän kansainvälisten interventioiden syitä vuodesta 1979 Israelin ja arabien välisen alueen ulkopuolella ja mitä vaikutuksia on ollut paikallisille väestöille, yhteiskunnille ja valtioille. Kurssilla tarkastellaan väkivallan ja sodankäynnin merkitystä Lähi-idän muotoilussa, lähinnä Irakissa, Syyriassa, Afganistanissa ja Iranissa vuodesta 1979 lähtien. Kurssilla tutkitaan tekijöitä, jotka johtivat alueeseen puuttumiseen ja mitä seurauksia on ollut alueen alueelliselle ja kansalliselle politiikalle ja sosiaaliselle historialle. Vaikka amerikkalaiset ja brittiläiset ulkosuhdepolitiikat tulevat näkyvästi esiin analyysissämme, kiinnitämme huomiota myös siihen, miksi kotimaiset järjestelmät ja ryhmät ottivat polkuja, joita se teki.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi pyrkii asettamaan modernin Lähi-idän kansainväliseen kontekstiin, tutkia imperiumin historiaa ja dekolonisoitumista, hegemoniaa ja vastustusta, konflikteja ja yhte ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi pyrkii asettamaan modernin Lähi-idän kansainväliseen kontekstiin, tutkia imperiumin historiaa ja dekolonisoitumista, hegemoniaa ja vastustusta, konflikteja ja yhteistyötä sekä identiteettiä ja ulkopolitiikkaa. Se ilmoitetaan tiukalla sitoutumisella kansainvälisten suhteiden teorioihin. Kurssi alkaa selvittää Lähi-idän maiden ja kansainvälisen järjestelmän eri historiallisten vaiheiden tutkiminen. Ne jakautuvat siirtomaavallan, kylmän sodan ja kylmän sodan jälkeen.

Luentoja kattavat varhaiset siirtolaispesät, Britannian epävirallinen imperiumi Persianlahdella sekä englantilais-ranskalainen toimeksianto sekä Turkin ja Israelin nousu ja pan-arabialaisten vallankumouksellisten valtioiden esittämät haasteet, joita seuraa keskustelu Lähi-idän paikka kylmän sodan jälkeisessä unipolaarisessa aikakaudella. Jokainen näistä vaiheista käsitellään yhdessä asiaan vaikuttavien paradigmojen ja kansainvälisten suhteiden teorian käsitteiden kanssa, joita käytetään tutkimaan Lähi-idän kansainvälisessä yhteydessä. Huomiota kiinnitetään alueellisen alijärjestelmän ominaisuuksiin sekä ulkopoliittisen analyysin osa-alueeseen kansainvälisissä suhteissa. Kurssin toinen osa käsittelee kansainvälisissä suhteissa keskeisiä teemoja, kuten transnationalismin, muuttoliikkeen, öljyn, globalisaation ja identiteetin. Kurssin viimeinen osa käsittelee konflikteja ja yhteistyötä. Tähän liittyy arabi-israelilaisen konfliktin, arabismin ja islamismin analysointi sekä ulkopoliittinen päätöksenteko ja alueellisten toimivaltojen keskeiset toimijat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
19 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Ihmiset eri puolilta maailmaa kohtaavat nykyään useita haasteita 2000-luvulla; Diplomatia on avain niiden ratkaisemiseen. Onko kyseessä ilmastonmuutos, luonnonvarojen ja ... [+]

Ohjelman kuvaus

Ihmiset eri puolilta maailmaa kohtaavat nykyään useita haasteita 2000-luvulla; Diplomatia on avain niiden ratkaisemiseen. Onko kyseessä ilmastonmuutos, luonnonvarojen ja elintarvikkeiden niukkuus, joukkotuhoaseiden leviäminen, tautien epidemiat, muuttoliike. Diplomatian ymmärtäminen - joka perustuu kolmeen keskeiseen käsitteeseen, kuten viestintä, edustus ja neuvottelut - antaa meille mahdollisuuden ymmärtää, miten nämä asiat käsitellään - kuka on voittajia ja jotka ovat häviäjiä.

Tämä kesäkoulukurssi tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää ja parantaa taitojaan ammatillisessa ympäristössä ja harjoittaa suoraan harjoittajien kanssa. Hyödyntämällä Lontoon asemaa diplomaattisen toiminnan keskuksena opiskelijat osallistuvat harjoitteleviin diplomaatteihin ja heillä on mahdollisuus vierailla useissa Lontoon diplomaattisissa paikoissa, kuten suurlähetystöissä ja ulko- ja kansainyhteisöjen toimistossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi koostuu luennoista, työpajoista, retkistä ja opastetuista kierroksista Lontoossa sekä opastettu kierros Sussexin maaseutu- / rannikkoalueella, nimittäin Cinque Rye ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi koostuu luennoista, työpajoista, retkistä ja opastetuista kierroksista Lontoossa sekä opastettu kierros Sussexin maaseutu- / rannikkoalueella, nimittäin Cinque Rye-satamassa ja sen ympärillä. Se tarjoaa laajan valikoiman lähestymistapoja ja esityslistoja (sekä teoreettisia että politiikkaan liittyviä) matkailusta, pyhiinvaelluksesta, kulttuuriperinnöstä ja yleisemmästä matkasta, mukaan lukien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden huomioon ottaminen.

Kurssi toteutetaan intensiivisessä, ainutlaatuisessa ja tiiviissä ympäristössä, joka tarjoaa ensiluokkaista tietoa / käytäntöä ja kentällä. Kurssi on avoin opiskelijoille monilla eri aloilla, mukaan lukien antropologia, sosiologia, historia, maantiede, kehitysopinnot, kansainväliset suhteet, taide - sekä taiteiden humanististen tieteenalojen yleistyminen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille teoreettisia tietoja ja kriittisiä työkaluja, joilla ymmärretään julkisen talouden hallintapolitiikan perustelut ja vaikutukse ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille teoreettisia tietoja ja kriittisiä työkaluja, joilla ymmärretään julkisen talouden hallintapolitiikan perustelut ja vaikutukset talouteen säästämisen yhteydessä.

Vuosien 2008-9 rahoituskriisin jälkeen monet maailman maat pyrkivät sopeuttamaan ja toteuttamaan säästötoimenpiteitä pyrittäessä säilyttämään julkisen talouden kestävyys - hyvin vaihtelevilla menestystasoilla. Viimeisen vuosikymmenen kokemus, jolla pyritään elvyttämään talouskasvua, johtaa yhtä monipuoliseen finanssipolitiikkaan, joka tarjoaa voimakkaan kokemuksen eri lähestymistapojen tehokkuudesta. Keskusteluissa käsitellään tehokkaiden ja kestävien julkisten varainhoitojärjestelmien suunnittelua, hallitusten "finanssipolitiikan" hallintaa, julkisten varainhoidon valmiuksien kehittämistä, vuorovaikutusta politiikan kanssa ja kansainvälisten järjestöjen, kuten IMF: n, roolia julkista varainhoidon politiikkaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kielen oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin; se tarjoaa suoran pääsyn vieraan kielen lähteisiin. Kielen oppiminen avaa mahdollisuuden vuoropuheluun, ymmärrykseen, henkil ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kielen oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin; se tarjoaa suoran pääsyn vieraan kielen lähteisiin. Kielen oppiminen avaa mahdollisuuden vuoropuheluun, ymmärrykseen, henkilökohtaiseen kehitykseen ja uraan: kielet vapauttavat sinut.

Voit valita japanin kielen tasolta 1a (aloittelija) tai tasolle 1b (Advanced Beginner) tai yhdistää molemmat tasot neljän viikon kuluessa.

Japanilainen taso 1a (aloittelija)

1. - 12. heinäkuuta 2019

Tämä on peruskurssi kirjoitetussa ja puhetussa kielessä absoluuttisille aloittelijoille ja vastaa japanilaisen kielen ensimmäistä opintojaksoa yliopistossa. Opiskelijoilla ei oleteta olevan aikaisempaa tietoa kielestä tai sen käsikirjoituksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kielen oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin; se tarjoaa suoran pääsyn vieraan kielen lähteisiin. Kielen oppiminen avaa mahdollisuuden vuoropuheluun, ymmärrykseen, henkil ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kielen oppiminen mahdollistaa kommunikoinnin; se tarjoaa suoran pääsyn vieraan kielen lähteisiin. Kielen oppiminen avaa mahdollisuuden vuoropuheluun, ymmärrykseen, henkilökohtaiseen kehitykseen ja uraan: kielet vapauttavat sinut.

Voit oppia kiinalaista mandariinia tasolla 1a (aloittelija) tai tasolla 1b (Advanced Beginner) tai yhdistää molemmat tasot neljän viikon aikana.

Kiinalainen taso 1a (aloittelija)

1. - 12. heinäkuuta 2019

Tämä on peruskurssi kirjoitetussa ja puhetussa kielessä absoluuttisille aloittelijoille ja vastaa kieltenopiskelun ensimmäistä termiä yliopistossa. Opiskelijoilla ei oleteta olevan aikaisempaa tietoa kielestä tai sen käsikirjoituksesta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Donald Trumpista Brexitiin Jair Bolsonaroon Matteo Salviniin ja Narendra Modiin Viktor Orbánille, oikeanpuoleinen populismi näyttää edistyneen ympäri maailmaa. Samaan aik ... [+]

Ohjelman kuvaus

Donald Trumpista Brexitiin Jair Bolsonaroon Matteo Salviniin ja Narendra Modiin Viktor Orbánille, oikeanpuoleinen populismi näyttää edistyneen ympäri maailmaa. Samaan aikaan jo olemassa olevat autoritaariset johtajat kuten Xi Jinping ja Vladimir Putin kiristävät pitoa. Protestiliikkeet ovat syntyneet Brasiliassa, Ranskassa, Intiassa ja muualla, vasemmalta ja oikealta, ja niiden yhdistävät uskon menettäminen perinteiseen (uusliberaaliseen) demokratiaan.

Onko asioita, joista on opetettu ottamaan itsestään selvää, epäonnistunut? Tulevatko kaikki yhteiskunnat lopulta liberaaleiksi demokratioiksi, ovat sotia, kotimaisia riitoja ja autoritaarisia hallituksia menneisyydestä? Miksi niin monet yhteiskunnat painuvat paineen alla? Millainen rooli epätasa-arvossa, hyväksikäytössä ja ympäristövahingoissa on tässä pahoinvoinnissa? Miksi maahanmuutto on niin näkyvästi populistisissa kampanjoissa? Miksi niin monet nuoret ovat kyynisiä demokratiasta? Mikä on sosiaalisen median rooli näissä sosiaalisissa konflikteissa? Voisiko perinteisistä sotista tulla säännöllinen piirre kansainvälisessä järjestelmässä? Mitkä utopiat siirtävät maailmaa tänään? Ja jos demokratiat kärsivät, mikä korvaa ne?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi tuo esille kriittisen esittelyn sosiaalisen mielenosoituksen ja yhteiskunnallisten liikkeiden historiasta, luonteesta ja vaikutuksista, uusliberaalisen kehityksen ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi tuo esille kriittisen esittelyn sosiaalisen mielenosoituksen ja yhteiskunnallisten liikkeiden historiasta, luonteesta ja vaikutuksista, uusliberaalisen kehityksen politiikasta ja kansalaisjärjestöjen noususta globaaliksi toimialaksi. Siinä analysoidaan, miten sosiaaliset liikkeet ja kansalaisjärjestöt ovat vaikuttaneet toisiinsa ja vaikuttaneet toisiinsa ja miten ne ovat globalisoituneet. Siinä kyseenalaistetaan kehityksen käsite talouskasvuna, arvioidaan valtiosta riippumattomia järjestöjä koskevia kriittisiä ratkaisuja valtion ohjaamiin kehitysmalleihin, pidetään humanitaarisen väliintulon käsitettä ja käyttöä erilaisissa yhteyksissä, käsitellään työvoiman ja työn organisoinnin roolia yhteiskunnallisten liikkeiden rinnalla ja tutkitaan missä määrin liikkeet ovat haaste uusliberaliselle ja kapitalistiselle kehitykselle. Lopuksi se tutkii sekä sosiaalisen liikkeen teoreettista perustaa että kansalaisjärjestöjen sosiaalisia muutoksia koskevia strategioita sekä niiden käytännön vaikutuksia ja hyödyntää useita tapaustutkimuksia, joissa selvitetään, millainen kehitys ja yhteiskunnalliset muutokset ovat mahdollisia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssilla tutkitaan elokuvamateriaalin nopeaa kehitystä Aasiassa erilaisissa seksuaalisuuksissa ja sukupuolissa. Kurssilla hyödynnetään valtavirran elokuvaa, itsenäistä e ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssilla tutkitaan elokuvamateriaalin nopeaa kehitystä Aasiassa erilaisissa seksuaalisuuksissa ja sukupuolissa. Kurssilla hyödynnetään valtavirran elokuvaa, itsenäistä elokuvaa, sekamediaa ja web-sarjaa tutkiakseen monimutkaisia kysymyksiä, joita käsitellään Aasian queer-elokuvan käsiteltäessä. Kurssin aikana katsotut elokuvaesimerkit tulevat kaikkialta Aasiasta, kun taas toissijaiset lähteet, sekä teoreettiset että esimerkit elokuvan analyysistä, perustuvat Aasian ja Länsi-konteksteihin. Vaikka yhden tai useamman Aasian kielen tuntemus on tietysti hyödyllistä, se ei missään tapauksessa ole välttämätöntä, ja kaikki avainelokuvat ovat tekstityksen alaisia. Luentojen aikana katselemattomien leikkeiden mukana tulee yksityiskohtaisia katselutietoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Julkisen talouden tehokas hallinnointi on jokaisen hallituksen ja julkisen sektorin organisaation keskeinen tehtävä. Kurssi tarjoaa osallistujille teoreettiset tiedot ja ... [+]

Ohjelman kuvaus

Julkisen talouden tehokas hallinnointi on jokaisen hallituksen ja julkisen sektorin organisaation keskeinen tehtävä. Kurssi tarjoaa osallistujille teoreettiset tiedot ja välineet julkisen talouden hallinnon keskeisten teemojen tarkistamiseen, keskusteluun, ymmärtämiseen ja arviointiin. Akateemisen tutkimuksen ja käytännön esimerkkien perusteella opiskelijat oppivat, miten hallitukset ja julkisen sektorin organisaatiot suunnittelevat ja hallinnoivat julkisia menoja; miten veropolitiikat tehdään; mitkä ovat verotuksen vaikutukset; mitä muita keinoja verotuksen lisäksi julkisella sektorilla on tulojen nostamiseen; miten taloudellinen tulos raportoidaan yleisölle; ja miten julkisen talouden tasapaino saavutetaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Kurssi antaa käsityksen sukupuolen ja konfliktin tutkimisen keskeisistä kysymyksistä, kuulustelemalla turvallisuusneuvoston päätöslauselmia naisista, rauhasta ja turvalli ... [+]

Ohjelman kuvaus

Kurssi antaa käsityksen sukupuolen ja konfliktin tutkimisen keskeisistä kysymyksistä, kuulustelemalla turvallisuusneuvoston päätöslauselmia naisista, rauhasta ja turvallisuudesta, mukaan lukien konfliktien aiheuttama seksuaalinen väkivalta, ja analysoidaan samalla myös kansainvälisiä feministisiä lähestymistapoja, jotka eivät kuulu päätöslauselmiin. Kurssilla keskitytään feminismin ja maskuliinisuuden tutkimuksiin, seksuaalisuuteen ja sukupuoleen kiinnostuneille opiskelijoille, samoin kuin keinoja käyttää sukupuolianalyysiä rauhanrakentamisen ja rauhanturvaamisen, konfliktien jälkeisten aloitteiden, turvallisuuden ja aseellisen konfliktin tutkimuksessa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS Summer School

Oletko koskaan miettinyt, miten aloittaa hanke? Mitä 'tutkimus' tarkoittaa? Tai yksinkertaisesti miten hyvä idea muutetaan hyvin muotoiltuun raporttiin? Riippumatta siitä ... [+]

Ohjelman kuvaus

Oletko koskaan miettinyt, miten aloittaa hanke? Mitä 'tutkimus' tarkoittaa? Tai yksinkertaisesti miten hyvä idea muutetaan hyvin muotoiltuun raporttiin? Riippumatta siitä, missä määrin se on, sekä akateemisissa että ammatillisissa olosuhteissa, tutkimustietoisuus: Design and Methodology kesäkoulu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ja parantaa kykyäsi käsitellä ja kehittää tutkimusosaamistasi.

Käsittelemme sitä, mitä tarkoittaa olla tutkijaa alusta alkaen, alkaen "tutkimuksen" perustavanlaatuisista rakennuspalikoista, siitä, miten se onnistuu hyvin ja mitä epäonnistumisia on vältettävä.

Kurssin johtajasi on tohtori J Simon Rofe, joka on maailman suurimman tutkimusmenetelmän kurssin opettaja Coursera MOOC: n kautta, ja tälle kesäkoulukurssille hänet ovat mukana SOAS-tutkija tohtori Ashley Cox. Yhdessä he houkuttelevat mielenkiintoista lähestymistapaa, joka perustuu uusimpaan oppimisen ja tutkimuksen suunnitteluun liittyvään käytäntöön ja SOASin upeisiin paikallisiin resursseihin Britannian kirjaston, British Museumin, Welcome Trustin ja Crick-instituutin muodossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Heinäkuu 2019
Englanti
Full-time
3 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
SOAS University of London
Osoite
SOAS University of London 10 Thornhaugh Street, Russell Square, London WC1H 0XG
London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 (0)20 7637 2388