South Eastern Regional College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa kansainvälisen osaston SERC

Kaakkois Regional College yhdistää akateemisen huippuosaamisen kanssa upeat tilat, loistava hauskaa hämmästyttävän osassa maailmaa. Pohjois-Irlanti tarjoaa upeita paikkoja, upeat maisemat ja ystävällisin suhtautuu myönteisesti ja on turvallisin paikka Isossa-Britanniassa.

SERC on ylhäältä edelleen ja korkeakoulujen hallinnon korkeakoulu. Opiskelijaa yli 68 eri maasta ovat valinneet SERC heidän ensimmäinen valinta laatu koulutuksen tänä vuonna ja ovat arvostettu ja olennainen osa opiskelijan yhteisö. Kollegio on British Council akkreditoitu ja omistaa UKVI Tier 4 lisenssi. SERC tarjoaa laajan valikoiman Englanti kielen kehitysohjelmia General Englanti, Academic Englanti, opettajankoulutus ohjelmia sekä kansainvälisesti tunnustettu ennalta korkeakoulututkintojen ja yliopisto säätiö astetta akkreditoitu johtavien yliopistojen ja myöntämällä elinten kuten Business, matkailu, IT, Engineering and Science . Haemme aktiivisesti uusia mahdollisuuksia tekemään yhteistyötä ulkomailla kanssa.

'Oppiminen SERC antoi minulle monia positiivisia muistoja, hauskaa ja valtava tyytyväisyys. Olen valmis aloittamaan urani oikea pätevyys ja kansainvälistä kokemusta'
Isabella Parbeza

Olemme pysyneet uskollisina juuret ja pysyvät elinehto paikallisyhteisön ja talouteen, ja näin on tullut Top 30 U K College. Olemme rakentaneet maineemme luotettu ja arvostettu osa paikallista yhteisöä toimittamalla alan keskittynyt opetussuunnitelma.

Vaikka olemme olleet parempia tunnettu tarjoavat kursseja olemme tulleet tunnetaan innovatiivisena kumppani yrityksille pyritään parantamaan tuottavuutta ja kehittää uusia markkinoita tai tuotteita. Palvelut kuten tuotteiden prototyyppien ja toiminnan tehostamiseen neuvontaan, suuret ja pienet, saavuttaakseen tavoitteensa. Työskentelemme BT, Bombardier Aerospace, NITRONICA, Canyon Euroopassa, Red Raven ja Coca Cola vain muutamia.

Kaakkois Regional College (SERC) tarjoaa erilaisia ​​kursseja käydä paikallisen yhteisön kanssa. Lisäksi kokopäiväistä ja osa-aikaisesti tarjotaan SERC työskentelemme paikallisen yhteisön, vapaaehtoiset ja julkisyhteisöjä toimittaa maistaja kursseja nuorisotalo, koulut hallit ja klubeja. Näytetunteja voidaan toimittaa paikalliseen kampuksella.

Palataksemme tutkimukset voivat auttaa yksilöitä:

  • Opi uusia taitoja ja kehittää uusia vapaa etujen

<li> Yhdistyä oppiminen</li> <li> lisää luottamusta</li> <li> Tilaisuus tavata uusia ihmisiä</li> <li> Valmistaudu edetä virallisia kursseja</li> <li> Voitto pätevyys jäänyt kesken ensimmäisellä kerralla</li> <li> Saavuttaa taitoja ja pätevyyttä parantaa uranäkymiä</li>

Sijainnit

Lisburn

Osoite
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Bangor

Osoite
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Downpatrick

Osoite
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Newtownards

Osoite
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ballynahinch

Osoite
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Newcastle upon Tyne

Osoite
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle upon Tyne, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Holywood

Osoite
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta