Stratford College Of Business Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Stratford College tarjoaa opetusohjelma palveluita korkealaatuisen British koulutusohjelmien ja työpajoissa paikallisesti ja kansainvälisesti.

Stratford College perustuu Telford, Shropshire, UK keskusten Lontoossa ja Abujassa (Nigeria). Tarjoamme myös kursseja etäopetusta.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita koulutus- ja kehitysympäristö. Meidän opiskelijat hyötyvät intensiivistä opetusta ja oma henkilökunta. Yhdistämme perinteisiä arvoja modernilla lähestymistapa ja tekniikoita varmistaa, että kaikki kurssit toimitetaan ja opetetaan tehokkain ja tehokas tapa menestykseen.

Meidän ohjelmien suunnittelussa ja toimitetaan yhdessä hyvämaineinen UK laitosten ja yleensä velkarahalla alkaen yhdelle alustalle, joka ruokkii opetusohjelma akatemiat Britanniassa ja ulkomailla.

Meidän opiskelijat perustuu Britannian ulkopuolella voivat saada maailmanlaajuisesti tunnustettu British pätevyys ilman matkustaa Britanniaan. Lisäksi kaikki kurssimme takaavat etenemisen lisätutkimuksia laitoksissa Britanniassa. Tämä antaa meidän kansainvälisyysperustaiset opiskelijoille joustavuutta alkaa ohjelmansa omissa maissaan ja täyttämällä Britanniassa tai päinvastoin, jos niin haluavat.

Kaikki kansainväliset akatemiat toimivat ammattikouluja tarjoaa opetusta oppilasta meidän sisäisesti myönnetty ohjelmia tai itsenäisesti järjestetty tutkimukset kurssien / Kelpoisuuksien muiden yliopistot ja korkeakoulut. Opiskelija vastaanottaa kasvotusten opetusta ja tukea hyvin koulutettu henkilökunta paikallisen Academy ohjelmille, joita hallinnoidaan ja arvioidaan meidän College Britanniassa etäopetusta.

Sijainnit

Telford

Osoite
1 Bridge Street, Oakengates,
TF1 2AH Telford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin