Lue virallinen kuvaus

Retail Banking Academy on ainoa kansainvälinen koulutusakatemia, joka tarjoaa ammattitaitoa, joka on tarkoitettu yksinomaan vähittäispankkitoiminnan parhaiden toimintatapojen periaatteista lääkärin näkökulmasta.

Perustama Michael Lafferty, puheenjohtaja Lafferty Group, Dick Harryvan, entinen toimitusjohtaja ING Direct ja tohtori Abdul Rahman, Akatemian tehtävänä on edistää vähittäispankkitoimintaa kansainvälisesti tunnustettuna ammatina.

Tavoitteenamme on antaa pankkien palvella ihmisiä.

Mikä tekee RBA ainutlaatuisen?

Mikä tekee RBA ainutlaatuisen? Vimeo-konsernin Retail Banking Academy .

Retail Banking Academy ( RBA ) perustettiin uskomukseen, että vähittäispankkitoiminta on ammattia ja meidän tehtävämme on edistää vähittäispankkitoimintaa kansainvälisesti tunnustettuna ammatina.

RBA on ainoa kansainvälinen, kasvatuksellinen ja ammatillinen elin, joka on yksinomaan omistettu vähittäispankkitoiminnalle. Certified Retail Banker (CRB) -ohjelmamme on ainoa laatuaan, joka mahdollistaa vähittäiskauppiaiden ryhtyvän rakenteelliseen sertifiointiohjelmaan, joka kattaa kaikki alan osa-alueet loppuun.

RBA tarjoaa pätevyyttä, joka:

  • Liitä jokainen siilo vähittäispankissa kaikilla tasoilla.
  • Kattaa kaikki vähittäispankkitoiminnan osat, kuten kortit ja maksut, pk-yritysten lainat ja islamilainen pankkitoiminta
  • Räätälöidään jokaiselle kokemustasolle lähtötasolta lähtötasolta, keskijohdolle ja strategiselle johtajuudelle.
  • Mukautuvat, ohjelmat, jotka on suunniteltu vastaamaan kunkin pankin erityisiä tarpeita ja tavoitteita.
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Ranskalainen