Portsmouth College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Päivän ainutlaatuinen rakenne

 • Huolellisesti suunniteltu aikataulu, jossa ei ole "
 • Läheiset yhteydet tärkeisiin paikallisiin työnantajiin
 • Tuki opiskelijoiden perustamiselle

Meidän johtava E6-ohjelma

Portsmouth College oleva E6-ohjelma on kuusi osa-aloite, joka koostuu kursseista, jotka keskittyvät parantamaan mahdollisuuksiasi työpaikkojen, oppisopimuskoulutusten ja korkeakoulupaikkojen turvaamiseksi osallistumalla yhteen tai useampaan seuraavista:

Enterprise (yhteistyössä UNLOC: n kanssa)

Tutki ideoita oman yrityksen luomiseen ja tukemaan tätä tekemistä. Yhteistyökumppanimme, Unloc, kautta opiskelijoille tarjotaan kolmivuotinen Pathway (Kindling, Spark ja Ignite) ympäri vuoden. Tämä vaiheittainen ohjelma on suunniteltu kehittämään perustavaa tietämystä (Kindling), soveltamaan tietämystä kollegiona toimivien yritysten (Spark) avulla ja vahvistamaan tietämystä perustamalla henkilökohtaisen yrityksen (Ignite). Lisätietoja yrityksestä.

työllistettävyys

(PEP-neuvottelut - luo PAKKAUS, TEHOKKUUDEN PARANTAMINEN, seuraa Pathways ) Osallistu keskustelufoorumiin ja tukitoimiin, jotka ammattilaiset ovat antaneet aiheista, kuten korkeakoulutuksen hakeminen, CV: n kirjoittaminen, oppisopimuskoulutuksen hakeminen, ajanhallinta järjestetty ja paljon muuta. Lue lisää työllistettävyydestä.

Kokea

Auta meitä löytämään viikoittainen työkokemus työpaikallesi, joka liittyy urasi pyrkimyksiin. Olemme jo asettaneet opiskelijoita erilaisiin asetuksiin, kuten mediaan, vapaaehtoistoimintaan, urheiluteollisuuteen, henkilöstöhallintoon, NHS: hen, eläinlääkäreihin, oikeuskäytäntöihin ja peruskouluihin. Lue lisää kokemuksesta.

laajentaminen

Paranna kollegion kokemusta laajennuskursseilla. Tee uusia ystäviä, oppia uusia taitoja ja rakenna luottamusta sekä ansioluettelosi osallistumalla jotain, kuten: College Magazine, Yhdistetty Cadet Force, First Aid, Edinburghin herra, Applen suurlähettiläs, Rock Challenge tai Rock-kuoro! Lisätietoja laajennuksesta.

Liikunta

Pelaa tiimissä laajassa urheilukentässä, joka kattaa urheilu kuten jalkapallo, rugby, koripallo, netball ja sulkapallo. Voit myös kokeilla harjoitustöitäsi ja työskennellä tiimityöntekijöiden taitojasi varten kokeilla hauskoja College Sport Makerin toimintaa kuten dodgeballia, futsalia, pöytätennistä, lentopalloa, kuntosalia, street-tanssia ja boxercisea. Lue lisää harjoituksesta.

Tutkia

Portsmouth College työskentelee yhteistyössä NCS: n ja True Adventure -yritysten kanssa tarjoamaan kursseja ja vapaaehtoistyömahdollisuuksia, jotka lisäävät opiskelijoiden ymmärtämistä ja tietoisuutta sosiaalisten muutosten toteuttamisesta. Tämä osa tarjoaa tietoa ja mahdollisuuden saada tietoa mielenterveydestä, ympäristöstä, kulttuurista tietoisuutta ja tasa-arvosta

Meidän utelias

Meidän utelias

Ensin esiteltiin 2014/15, tämä aloite on osoittautunut erittäin arvokkaaksi ja muuttuu opiskelijoiden oppimisen tapaan. Yksinomaan Applen iPad-tekniikan pohjalta hanke on lisännyt opiskelijoiden kokemusta ja vuorovaikutusta luokkahuoneessa. Henkilöstö on saanut runsaasti koulutusta tämän tehokkaan teknologian käyttöön ja kehittänyt mielikuvituksellisia toimitustekniikoita opiskelijoiden osallistumiseksi monin eri tavoin.

Portsmouth College työskentelevät henkilöt ja opiskelijat käyttävät iPadsia laajasti ja lisäävät monia hyötyjä jokapäiväiselle oppimiselle:

 • Muuntaminen opiskelijoiden oppimisen tavoin
 • Riippumaton tutkimus helpottui
 • Työn suorittaminen ja toimittaminen on nopeampaa ja helpompaa
 • Ajatusten jakaminen ja oppituntien yhteistyö on yksinkertaista
 • Järjestäminen ei ole koskaan ollut selkeämpää
 • Luovuus ja innovaatio useilla sovelluksilla ovat ihanteellinen tapa parantaa digitaalisia taitoja

Opiskelijoilla on pääsy:

 • Tuhannet koulutusohjelmat yhdistävät tekstiä, videota ja ääntä jokaiseen aiheeseen ja kattavat jokaisen opetus- ja oppimistyylin
 • Ladattavat iBookit, monet niistä ilmaiseksi - koko kirjasto kätesi ulottuvillesi
 • Googlen luokkahuoneessa voit käyttää luokkatyötä ja resursseja verkossa
 • Integroidut ja vuorovaikutteiset järjestelmät jokaisessa luokkahuoneessa
 • Yksittäinen opettaja-opiskelijan viestintä, arviointi ja palautetta
 • iPad-näyttö peilaa taululle
 • Luotettavat, kattavat ja samanaikaiset Wi-Fi-yhteydet kaikilla kampuksen alueilla

IPadisi voi olla tieteellinen laboratorio, tutkimusasema, historiatiedosto, musiikkitutkimus, videoeditori, sarjakuva, kielen lab, vuorovaikutteinen matematiikkamessu ja paljon muuta ...

Uudet investoinnit erilaisiin College-järjestelmiin mahdollistavat nyt luotettavat, kattavat ja samanaikaiset Wi-Fi-yhteydet kaikilla kampuksen alueilla.

Tulevana vuotena kehittyvän oppimisohjelman kehitys päivittäisessä College-elämässä jatkuu vahvuutena tulevaisuuteen, jossa digitaalinen lukutaito on elintärkeä. Järjestelmä tarjoaa nyt lisää joustavuutta, jonka avulla opiskelijat voivat tuoda omat iPad, jos he haluavat.

Sijainnit

Portsmouth

Osoite
Tangier Road, Copnor
PO3 6PZ Portsmouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta