Oxford Sixth Form College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1988 perustettu Oxford Sixth Form College on yksi Ison-Britannian johtavista riippumattomista kuudennen luokan korkeakouluista 15–19-vuotiaille opiskelijoille. Aikaisemmin nimeltään Oxford Tutorial College, ylläpidämme opetusperinteitä keskimäärin kolmen opiskelijan luokalla ja ottamalla A-tason luokassa enintään kuusi opiskelijaa. Tarjoamme suurempaa joustavuutta kuin pääkouluissa, joissa on tarjolla yli 30 aihetta A-tason, GCSE: n ja BTEC: n välillä. Opiskelijoille, jotka haluavat parantaa tulostaan, tarjoamme myös erikoistuneita, tenttilautakuntakohtaisia, A-tason uudelleentoisto-ohjelmia, jotka tarjoavat sinulle oikean ympäristön, jotta sinulla on mahdollisuus parantaa tuloksia ja turvata paikka huippututkintoon.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle paitsi asiantuntijaopetusta myös tarjoamaan sinulle tarvittavaa tukea potentiaalisi saavuttamiseksi heti, kun haet hakemusta.126537_Oxfordtutorial063a.jpg

Rikastava akateeminen ympäristö Oxfordin keskustassa kaiken kykyisille opiskelijoille

Tasot

Kysy meiltä A-tason ohjelmista! Tarjoamme laajan valikoiman joustavuutta, mukaan lukien perinteinen kahden vuoden A-taso, viiden aikavälin A-taso, yhden vuoden tai uusinta.

Riippumatta tämän vuoden tuloksestasi, meillä on vaihtoehtoja sinulle.

NCUK-kansainvälisen säätiön vuosi

Oxford Sixth Form College on yhteistyössä NCUK: n kanssa tarjotakseen kansainvälisen säätiövuoden (IFY), yhden vuoden vaihtoehdon A-tasoille kansainvälisille opiskelijoille, joilla on taattu pääsy yliopistoon. Valitse 4 eri Pathways :

  • IFY lääketieteellinen Pathway
  • Ify Business Pathway
  • Ify Science Pathway
  • IFY: n tekninen Pathway

Akateeminen valmistautumisohjelma

APP on täydellinen yhdyskäytäväohjelma kansainvälisten opiskelijoiden siirtämiseksi Ison-Britannian koulutusjärjestelmään ja heidän valmistautumiseksi akateemisen uransa seuraavaan vaiheeseen.

Aloita mikä tahansa lukuvuoden maanantai

Scholarship Opportunities

Tiesitkö jo, mihin suuntaan haluat urasi siirtyvän? Tarjoamme opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita tietyistä urapolkuista, jopa 40%: n alennuksista lukukausimaksuja.

Unelmien tornien kaupunki

Oxford Sixth Form College sijaitsee kaupungin sydämessä, vain muutaman askeleen päässä muinaisesta yliopistosta ja historiallisista museoista, kuten Ashmoleanista.

Räätälöity koulutus

Oxford Sixth Form College tarjoaa kolme opinto-ohjelmaa: A-tason, BTEC: n ja GCSE: n, ensimmäistä kertaa ja uudelleenopiskelijoiden sekä revisiovaihtoehtojen opiskelijoille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tukea opinnoillaan. Valittavana on yli 30 aihetta 15–19-vuotiaille: kiinnostuksestasi, soveltuvuutesi tai kielitasostasi riippumatta, meillä on sinulle sopiva kurssi.

Rikastava akateeminen ympäristö

Oxford Sixth Form College tarjoaa poikkeuksellisen opetusohjelman tyyliin liittyvän koulutuksen valmistaakseen opiskelijoita menestykseen tentteissä ja varmistamaan erinomaiset yliopistopaikat. A-tason luokissa on enintään kuusi opiskelijaa ja luokan keskimääräinen koko on kolme. Pieni luokkakoko antaa opiskelijoille mahdollisuuden keskustella työstään ja vaihtaa ideoita; tarkista heidän vastauksensa tai teoriansa ja tutustu keskusteluun nouseviin ideoihin.

126538_Oxfordtutorial511a.jpg

Rehtorin tervehdys

Opiskelijamme puhuvat yliopistoympäristöstä olevan lämmin, ystävällinen ja erittäin vieraanvarainen paikka. Olipa kyseessä sitten luokkahuone tai korkeakoulu tai täysihoitolat, koko henkilökunta tarjoaa upeaa ohjausta ja tukea varmistaakseen, että opiskelijat nauttivat ajasta kanssamme ja auttavat saavuttamaan henkilökohtaiset ja akateemiset tavoitteensa.

Kaksivuotisten A-tasojen lisäksi tarjoamme ohjelmia, jotka ovat vaihtoehto Yhdistyneen kuningaskunnan yleiseen koulutukseen. Näihin ohjelmiin kuuluvat BTEC Business, BTEC Business Plus, jossa opiskelijat opiskelevat A-tasoa BTEC Business -kurssinsa ja yhden vuoden A-tason kanssa -tason ohjelma.

Opiskelijamme etenevät monenlaisille tutkinto-ohjelmille Ison-Britannian huippuyliopistoissa, mukaan lukien liiketalous ja talous; matematiikka, tekniikka ja tietotekniikka; lääketiede ja laki; taide ja luova media; historia ja kansainväliset suhteet.

Sijaintimme aivan Oxfordin kaupungin sydämessä, naapureiden kanssa mukaan lukien Oxfordin yliopiston korkeakoulut Oriel ja Christchurch, ovat täynnä akateemista historiaa ja joka innostaa opiskelijoita ja meitä rakentamaan menestyvää tulevaisuutta.

Toivon, että päätät liittyä meihin ja odotan innolla tapaamistamme lähitulevaisuudessa.

Mark Love (rehtori) BEd PGCLME

Oppimisympäristö

Ethosimme

Yliopisto tarjoaa aivan toisenlaisen lähestymistavan kuin perinteinen koulu. Oxford Sixth Form College -ympäristön avain on, että pyrimme tarjoamaan vaihtoehdon valtavirralle. Tämä tarkoittaa, että sen lisäksi, että tarjotaan valtavirran akateemista, kaksivuotista A-tason ohjelmaa, tarjoamme A-tason, BTEC: n ja GCSE: n opinto-ohjelmia, jotka ovat pituuden, aloituspäivien ja akateemisten ja ammatillisten aineiden yhdistelmän suhteen harvoin saatavana yleisissä itsenäisissä kouluissa. Olemme todellakin korkeakoulu, joka valmistaa nuoria ihmisille vastuulleen elämästä yliopistossa ja sen ulkopuolella koulun sijaan. Akatemian kulttuuri kannustaa kovaa työtä ja kasvavaa vastuuntuntoa tukevassa ympäristössä. Ensimmäisestä tapaamisesta opiskelijan kanssa vastaanottohaastattelussa heidän tavoitteidensa ja motivaationsa löytämiseksi selkeän, rakentavan tuen tarjoamiseksi, mukaan lukien henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat, heidän aikamme aikana, me kohtelemme kaikkia opiskelijoitamme yksilöinä.

Opetusmenetelmä

Opetusmenetelmämme on virkistävän vuorovaikutteinen ja epävirallinen. Aineohjaajien tarjoama tuki on huomaavaista ja luovaa, keskittyen erityisesti yksilöllisiin oppimistapoihin. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan aktiivisesti oppimisprosessiin jokaisessa vaiheessa.

Kurssimateriaali opetetaan selkeällä ja suoralla tavalla, tarkastelemalla huolellisesti aiempia tenttikysymyksiä ja harjoittamalla niitä jatkuvasti. Ohjaajat varmistavat, että opiskelijat laativat hyvän muistiinpanoryhmän ja rohkaisevat systemaattiseen tarkistukseen. Aika on myös sallittu kokonaisaihekohtaiseen arvosteluun lähestyessä tenttejä, jotta voidaan tarkistaa ymmärtää ja mahdollistaa jatkotutkinnot.

Opetusryhmät

Keskeinen osa Oxford Sixth Form College oppimisympäristöä on, että aktiivista oppimistapaa kannustetaan ja jokaista opiskelijaa voidaan pyytää esittämään materiaalia ja vaihtamaan mielipiteitä muiden kanssa. Tätä seuraa opettajan opastus materiaalin tulkinnasta, manipuloinnista ja analysoinnista. Valmistelu vaaditaan.

Opetusryhmissä on enintään kuusi A-tason ryhmän opiskelijaa ja enintään kymmenen opiskelijaa muissa tarjoamissamme ohjelmissa. Tämä pieni ryhmäkoko mahdollistaa tiiviin keskustelun jokaisesta aiheesta, mutta antaa samalla korkean henkilökohtaisen huomion.126536_Oxfordtutorial364a.jpg

Oxford Sixth Form College historia

Oxford Sixth Form College on tarjonnut lähes 30 vuoden ajan laadukasta koulutusta, tehokasta tenttien valmistelua ja tukea yliopistoon pääsyssä sekä brittiläisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Tavoitteenamme

College perustettiin alun perin auttamaan opiskelijoita saavuttamaan tuloksia opettamalla heitä pienissä ryhmissä ja opetusohjelmissa - ja suositut pääsiäisenrevisiokurssimme ovat olleet osa yliopistoa alusta alkaen. Tämän lähestymistavan onnistuminen tarkoittaa, että sekä henkilökohtainen opetus että keskittynyt tentin valmistelu ovat molemmat keskeinen osa opetustamme.

Historia

Alla on aikataulu tärkeimmästä kehityksestämme viimeisen 30 vuoden aikana:

1988: Oxfordin Wolsey Hall College -opiskelijoiden johtaja perusti Wolsey Hall -opetuskoulun Gloucester Greeniin keskittymään A-tason uudelleenkursseille ja pääsiäisen tarkistusstrategioihin. Alkuperäinen saanti on 40 kotimaista opiskelijaa.

1990-luku: College muuttuu King Edward Streetiin ja nimitetään uudelleen Oxford Tutorial Collegeksi. Tällä hetkellä korkeakoulu alkaa myös ottaa kansainvälisiä opiskelijoita.

2007: Kollegion liite ja Alfred Street lisätään kampukselle kasvavan opiskelijamäärän huomioon ottamiseksi.

2010: Oxford Tutorial College vaihtaa omistajaa ja on nyt osa Oxford International Education Groupia.

2017: Oxford Tutorial College mahtaa noin 200 opiskelijaa painottaen laadukasta opetusta ja tukea, tarjoamalla opiskelijoille erilaisia aiheita ja joustavia aloituspäiviä.

2019: College nimetään uudelleen Oxford Sixth Form College vastaamaan sen tarjonnan kehitystä.

Asu Oxford

Oxford University on maailman parhaiden joukossa, ja QS World University Rankings® 2016-2017 sijoittui maailmanlaajuisesti 6. sijalle. Viime vuosisatojen aikana yliopisto on kouluttanut 28 Nobel-palkinnon voittajaa, 27 Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeriä ja merkittäviä kirjoittajia, kuten CS Lewis ja JRR Tolkien. Mielenkiintoista on, että Oxford on ollut myös erilaisten elokuvien, kuten ”Harry Potter and Philosopher's Stone”, ja TV-sarjojen, kuten “Inspector Morse”, kuvauspaikka.

Kaupungin keskusta

Oxfordin keskusta on tarpeeksi pieni tutkittavaksi jalka ja helpon kävelymatkan päässä linja-auto- ja rautatieasemilta. Oxford on nuorekas ja kosmopoliittinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Siellä on kymmeniä historiallisia ja ikonisia rakennuksia, mukaan lukien Bodleian kirjastot, Ashmolean-museo, Sheldonian-teatteri, katedraali ja korkeakoulut. Voit nauttia kirjakaupoista, gallerioista ja museoista vapaa-aikana ja jopa vuokrata punt- tai soutuveneen kaupungin läpi virtaavan joen yli.

Kaupungin keskustasta löydät paljon kauppoja, kahviloita, ravintoloita, teattereita, elokuvateattereita, pubeja ja klubeja. Myös viheralueita on runsaasti: jokivarren kävelyretkiä, Englannin vanhin kasvitieteellinen puutarha, yliopistopuistot ja yliopistopuutarhat.

Oxford tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia liittyä opiskelijakerhoihin ja -seuroihin, mutta korkeakoulun akateemista elämää lisää monipuolinen opetussuunnitelman ulkopuolinen toiminta, mukaan lukien kulttuurimatkat, musiikki ja urheilu.

Sijainnit

Oxford

Osoite
12 King Edward Street
OX1 4HT Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta