Oxford Royale Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita ORA?

Seitsemän syytä valita Oxford Royale Academy kesällä.

r1

Täysi upottamalla Oxford college ympäristö

Oxford Royale Akatemian opiskelijat nukkua, syödä ja opiskelemaan kollegion Oxfordin yliopiston - aivan kuten yliopiston opiskelijaa. Tämä antaa meille opiskelijoille harvinaisen mahdollisuuden kokea taika elämän College of Oxfordin yliopiston.

1

Live in 17th-luvun kartanossa

Opiskelijoilla on yksinomainen mahdollisuus elää ja työskennellä upea ja historiallinen Yarnton Manor, joka päivämäärät 1611.

3

Saaja korkein kunnianosoitus British yrityksille

Vuonna 2012 ja 2016 voitimme kuningattaren yrittäjäpalkinto "korkein kunnianosoitus, joka voidaan suonut brittiläinen yhtiö" - osoitus meidän tinkimätön huippuosaamista.

3

Kehitä reunan yli oman ikäisensä

ORA opiskelijat ovat opettaneet opettajat mahdollisimman arvovaltainen, joista monet olivat koulutettuja tai parhaillaan työskentelee Oxfordin yliopistossa. Meidän opettajat ovat kiinnostuneita auttamaan opiskelijoita kehittämään tuoreita näkökulmia ja ymmärtää niiden akateemista potentiaalia.

2

Join opiskelijoita eri puolilta maailmaa

Viime vuonna opiskelijat tulivat yli 95 eri maasta, ja tänä vuonna odotamme mennä reilusti yli 100. Meidän kesäkoulu on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ystäviä eri puolilta maailmaa.

6

Jännittävä kulttuuri- ja vapaa-ajan ohjelma täydentää opintoja

Meidän kesäkurssit täydentää huolella koottu aikataulu on ilmoitettava tarkoituksena on varmistaa, että opiskelijat ovat hauskaa ja tehdä suurimman osan ajastaan ​​Oxford. Näitä toimintoja ovat Oxford klassikoita kuten punting ja kroketti.

7

Listan sivustot kuten Warwick Castle, Blenheim Palace ja Stonehenge

Kaikki ohjelmat sisältävät valmentaja retkiä upeita sivustoja, kuten Stonehenge, Warwick Castle ja Blenheim Palace, joka on yksi mahtavin rakennuksista maailmassa.

Sijainnit

Oxford

Oxford Royale Academy

Osoite
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Osoite
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 845 130 6021

Ohjelmat

Kesäkurssit
Kurssit