Oxford International College of Beauty

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Oxford International College of Beauty , Beauty School UK . Vuonna 1990 perustettu Oxford International College of Beauty on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan arvostetuimmista kauneudenhoitolaitoksista.

Tarjoamalla opiskelijoille korkeimmat pätevyydet maailmassa, yhdyskäytävä työllistämisessä joissakin maailman johtavissa kylpylöissä ja uraa eksoottisissa paikoissa, Oxford International College of Beauty on olennainen osa kauneusalan toimittamista erittäin ammattitaitoisilla terapeuteilla.

OICB: llä on kadehdittava maine korkeasta ammattitaidosta, poikkeuksellisista tutkimustuloksista ja työllisyysnäkymistä. Oxford International College of Beauty ja kylpylätuotteet tarjoavat loistavia mahdollisuuksia ammattitutkille ja Oxford International College of Beauty on paikka, jolla tämä keksintämatka alkaa.

Kauneudenhoitokoulutuksen kysyntä, jota herättävät kauneuden alan suosittujen ja jännittävien uramahdollisuuksien ansiosta, edistää Oxford International College of Beauty menestystä.

Oxford International College of Beauty tarjoaa opiskelijoille maailman korkeimmat pätevyydet, yhdyskäytävä työllisyyteen eräissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja maailman johtavissa kylpylöissä ja uraa eksoottisissa paikoissa. Oxford International College of Beauty on olennainen osa kauneusalan toimittamista erittäin ammattitaitoisilla terapeuteilla.

Oxford International College of Beauty tarjoaa erinomaisen kauneushoidon koulutusta Witneyssä, joka on yksi Cotswoldin houkuttelevimmista markkinapaikoista. Kestävä maine korkeiden ammattitaitojen, poikkeuksellisten tutkimustulosten ja työllistymisnäkymien vuoksi.

Witney on vilkas markkinakylä, jossa on erinomaiset ostosmahdollisuudet, vapaa-aika, elokuvateatteri, pubeja ja ravintoloita. Olemme helposti ulottuvilla Oxford, Blenheim Palace, kaunis Cotswold kylät ja vain puolitoista tuntia Lontoosta.

Oxford International College of Beauty on äskettäin saanut ASIC-palkinnon "Premier College" -tilaa varten ja on Yhdistyneen kuningaskunnan rajaviraston rekisteröity sponsori.

Kauneus- ja kylpylätuotteet tarjoavat loistavia mahdollisuuksia ammattitaidolle ja Oxford Interational College of Beauty on paikka, jossa tämä keksintämatka alkaa.

Sijainnit

Witney

Osoite
Waterside Court
New Bridge Street
Witan Way

OX28 6FE Witney, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin