Oxford Bright Scholars

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miten kaikki alkoi ...

Suuri ideat usein syntyvät opiskellessaan ympäristöissä, innovaation ja jotka ajavat tahtoa tehdä asiat toisin. Ei parempaa paikkaa näin kävisi kuin maailman preeminent oppilaitos, Oxfordin yliopisto. Oxford Kirkas Scholars kehittyi monien keskustelujen jälkeen myöhään illalla kävelee kotiin vanhasta kirjastoista Oxford, sen perustajien on ollut parhaillaan käsittelyssä niiden astetta. Yhdistää intohimo koulutukseen, totesimme, että oli tiedonpuutteet sekä pyrittiin löytämään keinoja täyttää ne kaikkein akateemisesti ja kulttuurisesti rikastuttavaa tavalla.

Ensinnäkin huomasimme tarpeen ymmärtää vaikutus Kiinan taloudellisen ja poliittisen maisemaa muuhun maailmaan. Myös työskenneltyään yleensä kansainväliset yritykset itse, huomasimme kuinka kilpailukykyinen se on liittyä akateeminen ja ammatillinen areena ja että hakijoiden on erottua ikätovereitaan jotenkin.

Ottaen kaikki tämä otetaan huomioon, ryhdyimme kehittämään jännittävä ja interaktiivinen ohjelma, jota voisimme isäntä talouden keskus Kiina, Shanghai. Näin meidän Summer School ohjelmia syntyivät. Kautta kesäkoulu ohjelmat Kiinassa, aiomme luoda foorumi, joka kannustaa kirkas opiskelijoita olemaan luova, kehittää johtamistaitoja ja paremmin erottumaan ikätoverinsa. Olemme asettaneet jonka tehtävänä on luoda mahdollisuuksia älyllisesti utelias opiskelijat paitsi saada käsityksen heidän valitsemansa aihe, mutta myös oppia taitoja, joiden avulla ne excel.

Nyt odotamme laittamalla toimintasuunnitelma voimaan varmistamaan meillä on menestyksekäs ensimmäinen vuosi. Liity meihin tällä matkalla.

Meidän opetusfilosofia

Oxford Kirkas Scholars olemme ylpeitä tarjoamaan akateemisten kurssien ja materiaalit korkeimmalle. Kaikki opettajat ovat Oxford koulutettuja ja soveltaa taitoja ja kokemusta toimittaa opetuksen par Oxford standardeja.
Vaikka asetamme korkeat maksut akateemista huippuosaamista, ymmärrämme, että tieto on rajoitettu käyttö ilman käytännön toteutukseen. Meidän opetus menetelmiä pyritään siis varmistamaan reaalimaailman käytettäväksi me käytettävä relevantteja maailmanlaajuisia kysymyksiä ja tapaustutkimuksia kaikkiin meidän Summer School ohjelmia.
Näin uskomme, että jaamme kokemusta opiskelusta yliopistossa Oxfordin ja matkustaa puolilta maailmaa meidän opiskelijoiden antaa heille alustan lähtemään matkaansa tulossa maailmankansalaisia.

Kuinka Voit Maksimoi aikaa Us

Aktiivisesti osallistua ja jakaa kokemuksia oman maahan ja kulttuuriin.
Harjoittele Mandarin puhumalla paikallisten kanssa.
Älä pelkää esittää kysymyksiä. Tämä on harvinainen on mahdollisuus laajentaa maailmankuvasi.
Exchange yhteystiedot kansainvälisten opiskelijoiden joka tulee liittyä sinulle ohjelman. Tee elinikäisiä ystäviä!
Haasta itsesi ajatella miten opit pätee reaalimaailman.
Käytä aloite meidän työpajoissa vietäisiin tulevaisuuden tavoitteet.
Ota paljon kuvia ja jakaa niitä ystävien ja perheen, kun saat kotiin.
Puhutelko Asuntomyyntimme joukkue, joka koostuvat nykyisten opiskelijoiden ja vastavalmistuneet Oxfordin yliopiston.

On tärkeää huomata, että Oxford Kirkas Scholars ei kuulu tai muutoin sidoksissa Oxfordin yliopiston.
Oxford Kirkas Tutkijat perustettiin ja vastaa tällä hetkellä verkosto alumni Oxfordin yliopiston.
Opetushenkilöstön tahansa Oxford Kirkas Tutkijat ohjelmia joko parhaillaan tutorointi ja / tai opiskelevat tai ovat alumni Oxfordin yliopiston.
Puhujavieraat kutsunut Oxford Kirkas Tutkijat pitävät luennointi ja / tai tutorointi tehtävissä Oxfordin yliopistossa ja / tai ovat alan asiantuntijoita.
Interactive luokkahuone edistäjien ovat alumni Oxfordin yliopistossa ja ovat osoittaneet pitkäaikaista sitoutumista yritysten ja innovaatioiden valitsemiinsa.
Pastoraalinen henkilökunta meidän ohjelmat ovat nykyiset opiskelijat Oxfordin yliopistossa, vaikka ne voivat olla lyöttäytyi paikallisen kaksikielinen henkilöstö varmistaa mahdollisimman huolellisesti ja huomiota on säädetty.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta