Of Course Learning

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Täällä Tietysti uskomme, että se on parasta oppia asiantuntijoiden ja että kaikilla on alan asiantuntemusta. Olemme lähetystyöhön anna kenenkään oppia tahansa he haluavat, tahansa, missä tahansa.

Asiantuntija opettajat

Katso ja oppia handpicked asiantuntijoita, jotka ovat innostuneita jakamaan tietojaan.

Opi millä tahansa laitteella

Asiantunteva johti opetusohjelmia voi katsella tablet, mobiili tai työpöydän. Joten pitää oppimista samalla olet liikkeellä!

Tarpeen vaatiessa

Opi omassa tahdissa, milloin haluat ja nauttia käyttöikä käsiksi kurssin.

Maailmanlaajuinen yhteisö

Sitoutua huippuasiantuntijoiden ja opiskelijoita ympäri maailmaa, missä olet.

Milloin minun tietenkin aloittaa? Kaikki kurssit ovat Demand. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää videoita ja kurssimateriaalit omaan tahtiin, missä ja milloin haluat! Ei ole olemassa virallisia alkamishetkien kursseille, mutta miksi ei anna opiskelutovereiden tietää, että olet alkanut ja mitä tavoitteet ovat kommentit osiossa kurssin.

Kuinka kauan saada kurssi? Sinulla on rajoittamaton pääsy tietysti taas se on tietysti alustalla. Ei ole aikarajoja emmekä aio pyytää sinua maksamaan käyttää sitä vuoden ajan!

Kuka opettaa minun tietenkin? Tietysti tiimi handpicks asiantuntijoita eri toimialoilla. Me tarkistaa heidän tietonsa, niiden laatua videoita ja mitä kurssi auttaa ihmisiä saavuttamaan. Jos se ei ole jopa meidän erittäin korkeat standardit, et löydä sitä lavalla.

Sijainnit

UK Online

Osoite
UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta