Notre Dame Sixth Form College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Notre Dame kuudennen muodon opisto

Notre Dame on erittäin suosittu ja yliedustettu valtionopisto, joka sijaitsee Leedsin kaupungissa. Collegessa on yli 1600 paikallista UK-opiskelijaa, ja erinomaisella maineella se tarjoaa tukevaa ja jännittävää ilmapiiriä opiskelua varten.

Kansainvälisillä opiskelijoilla on vähemmän kuin 3% korkeakouluopetusta ja ne ovat täysin integroituneita kollegojoukkoihimme.

Notre Dame on perustettu vuonna 1898 ja on kasvanut vuosien varrella pienestä kappelista, jossa on vain muutamia opetustiloja, paljon suuremmalle korkeakoululle, jossa perinteiset rakennukset istuvat onnellisesti rinnalla uuden kampusstrategialle, jonka näemme tänään.

Notre Dame Campus sijaitsee kaupungin akateemisessa sydämessä. Suoraan vastapäätä Leedsin yliopistoa ja kaupungin keskustan vieressä sijaitseva hotelli on hyvät julkisen liikenteen, kauppojen ja majoituspalvelujen ansiosta.

Meidän luokkahuoneemme, teknologia-alan työpaja ja laboratoriot ovat tarkoitukseen rakennettuja ja hyvin varusteltuja. Muihin palveluihin kuuluu urheiluhalli, pudotus IT-keskus ja suuri kirjastosarja.

Elämä kaupungissa Leeds

Leeds sijaitsee Pohjois-Englannissa Yorkshiren läänissä.

Vain 2 tuntia Lontoosta junalla ja tunnin ajomatkan päässä Manchesterista Leeds on yhteydessä maailman omaan kansainväliseen lentokenttään Leeds Bradford (LBA).

Se on miljoona ihmistä, ja se on suurin talousalue Lontoon ulkopuolella.

Leeds on kansainvälisesti tunnustettu johtavaksi oppimiskeskukseksi, jonka oppilasmäärä on yli 200 000.

Sää Leedsissä on lauhkea ja tunnetaan suhteellisen kuivana, varsinkin verrattuna muihin englantilaisiin kaupunkeihin. Talvella lämpötila laskee harvoin alle nollan astetta, ja myöhäkauden ja kesän aikana kaupungilla on paljon sakkoja ja usein äärimmäisen aurinkoisia päiviä, joiden keskilämpötila on yli 20 astetta.

Lisätietoja Leedsin elämästä:
http://www.visitleeds.co.uk/

Miksi valita Notre Dame?

 • Erinomaisia ​​tuloksia

Kansainvälisten opiskelijoiden A-tason läpäisyaste tänä vuonna oli 100%. Olemme jatkuvasti Top 10% maan kuudennen luokan oppilaitoksista.

 • Opetuksen laatu

Ofsted - Yhdistyneen kuningaskunnan koulujen tarkastamisesta ja sääntelystä vastaava ministeriö - kuvaa korkeakouluamme "Outstanding".

 • Laaja valikoima A-tason aiheita

Tarjoamme laajan valikoiman hyvin tuettuja ja resursseja A-tason aiheita. Opiskelijoille on tarjolla yli 30 oppia.

 • 100% eteneminen yliopistoon

Kaikki kansainväliset opiskelijat ovat siirtyneet yliopistoon A-tason kurssin suorittamisen jälkeen.

 • OCRE Oxford, Cambridge, Russell Group -kokemus

Valmennus- ja mentoripalvelut arvostetuimmille korkeakouluille kiinnostuneille opiskelijoille.

 • IELTS-tentti valmistelu ja englannin kielen tuki

Keskeinen osa akateemista menestystä.

 • Dynaaminen vapaaehtoinen ohjelma

Hyvin organisoitu ja kattava toiminta - sekä urheilu että akateeminen.

 • Erittäin luotettava sponsori

Kuten voitte odottaa, Notre Dame on rekisteröity luotettavana sponsorina Home Office UK Border Agencyin kanssa, jolla on korkein mahdollinen mahdolli- suus kansainvälisten opiskelijoiden sponsoroimiseen Tier 4 Sponsorship -järjestelmässä. Opiskelijan lisenssi no: 54JPRGKT3.

Akateeminen erinomaisuus

100 prosentin läpäisyaste A-tason tutkimuksissa

Yhdistyneen kuningaskunnan pätevyys tunnetaan ja arvostetaan kaikkialla maailmassa ja opiskelemalla Isossa-Britanniassa, sinä luota vankan perustan tulevaisuudelle.

100 prosentin läpäisyaste on 86% AC: n luokassa, mikä on ylpeä ja osoittaa:

 • Strukturoitu lähestymistapa oppimiseen ja korkeat henkilökohtaiset yhteydet Notre Dameen
 • Korkeatasoinen opetus ja asiantuntevan henkilökunnan omistautuminen
 • Tyydyttävät opiskelijat!

100% onnistumisprosentti kansainvälisille yliopisto-opiskelijoille

Meillä on myös fantastinen pääsy yliopistoon. 100% kansainvälisistä opiskelijoistamme jatkuu yliopistossa joko täällä tai ulkomailla. Jos he haluavat opiskella Isossa-Britanniassa, heitä sovelletaan UCAS: n (yliopisto- ja korkeakoulujen sovellusjärjestelmässä) kautta ja heitä kannustetaan ja opastetaan joka vaiheessa, ei pelkästään korkeakoulujen tutorointijärjestelmän kautta, vaan myös opastuksella, työuran toimistossa. Henkilökunta ja ulkopuoliset puhujat tarjoavat laajan opastuksen, joka johtaa sinut monimutkaisen yliopistosovelluksen kautta.

"Heillä on hyvät mahdollisuudet auttaa sinua löytämään oikea yliopisto, joka auttaa sinua myöhemmin elämässä. He eivät vain unohda sinua. "
Liam, alhaisempi kuudes opiskelija

A-tasot ovat kansainvälisesti tunnustettuja pätevyysvaatimuksia, ja jotkut opiskelijat päättävät hakea muiden maiden yliopistoihin, esimerkiksi Hongkongin yliopistoon, ei-Jupas-järjestelmän kautta.

Autamme mielellämme opiskelemaan Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolisia opiskelijoita tarjoamalla viitteitä ja tulosten ilmoituksia.

Sijainnit

Leeds

Osoite
St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL
Leeds, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat