Lue virallinen kuvaus

Miksi valita meidät?

Kymmenen syytä miksi sinun pitäisi valita opiskella Newcastle College:

01 Vuonna 2012 Newcastlen College myönnettiin säätiön tutkinnon myöntävät Powers, yksi harvoista korkeakoulujen Britanniassa, joka on saavuttanut tämän erinomainen saavutus. 02 Pidämme Beacon tila - voit opiskella oppilaitoksessa tunnustettu sen opetus- ja oppimiskokemus. 03 Meidän miljoonien puntien investoinneista tarkoittaa, että voit opiskella inspiroiva rakennuksissa huippuluokan mukavuudet. 04 Yli 20000 opiskelijaa Newcastle College, tiedät olet aina hyvässä seurassa. 05 Meidän yliopisto myönsi Saavutukset ja maisteritutkinnon tarkoita pätevyys on tunnustettu työnantajat ympäri maailmaa. 06 Ylivertainen QAA tulokset (Quality Assurance Agency). 07 Liityt opiskelijaa 44 eri maassa ympäri 5 mantereilla kosmopoliittinen kollegion kaupungin halkea kulttuuria. 08 omistettu International Office erittäin pätevä ja ystävällinen henkilökunta on valmiina tarjoamaan sinulle paljon neuvoja, ohjausta ja tukea. 09 Meidän lukukausimaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä ja meillä on useita stipendejä ja alennuksia. 10 kaupunki, rannikolla ja maaseutu ovat kaikki hotellin tuntumassa ja löydät lämpimän ystävällisen minne ikinä menetkin.

Newcastle College tausta

Olemme perustettu koulutuksen tarjoaja Koillis-Englannissa, jossa historia vuodelta 1894. Korkeakoulu on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 1972, jolloin kaksi pienempää korkeakouluissa yhdistyivät tulla Newcastle College.

Newcastle College on yksi suurimmista ja menestyneimmistä oppilaitokset Isossa-Britanniassa yli 20.000 opiskelijaa. Tarjoamme laajan valikoiman ohjelmia, kuten: Englanti kielikurssit, pre-yliopiston kursseja, säätiö Degrees, Alempi Tutkinnot ja maisteritutkinnon.

Britanniassa tehdyssä tutkimuksessa tarkasteltiin # 1 opiskelija kaupunki

Newcastle on rikas ja vilkas kosmopoliittinen kaupunki kukoistava opiskelijoista. Newcastle on kuuluisa maailmanluokan kulttuuri, elinvoimainen ravintoloita ja vilkas yöelämä, kiehtova historia, hyviä ostosmahdollisuuksia, kaunista arkkitehtuuria ja perintö.

Newcastle College sijaitsee kaupungin keskustassa, joten voit hyödyntää kaikki se on tarjottavanaan. Kaupungin lämmin ja ystävällinen ilmapiiri tekee siitä erittäin suosittu kohde opiskelijoille ympäri maailmaa ja tarjoaa jokaiselle jotakin.

Lyhyt historia

Kaupunki on ollut isäntänä monia asukkaat kuten roomalaiset, normannit, viikingit ja Skotlannin kelttien. Tämä seos vaikutteita voi nähdä ympäri kaupunkia sen arkkitehtuuri ja henkeä, joten Newcastle todella kosmopoliittinen kaupunki. Koillis-Englanti on tunnettu sen koskemattoman kauneuden, luonnonvaraisten metsät ja karu rannikot lyhyen matkan päässä Newcastlen.

Kuuluisia Asukkaat Newcastle

Monet vaikutusvaltaiset ja luovia ihmisiä on tullut Newcastle ja Koillis. Alue on tuottanut maailmankuulu lahjakkuutta. Jotkut näistä ovat: muusikko ja ihmisoikeusaktivisti Sting; jalkapalloilun legenda Alan Shearer; elokuvan ohjaaja Ridley Scott; AC / DC-laulaja Brian Johnson. Koillis on aina ollut edelläkävijä innovaatioiden ja keksinnön kudun kuten lahjakkuutta kuten Joseph Swann, keksijä ja sähkölamppu ja George Stephenson joka loi ensimmäinen julkinen rautatie, ja viimeksi Nobel fyysikko Peter Higgs.

Campus elämä

Sekoitus vanhaa ja uutta arkkitehtuuria, meidän kampuksella on yhtä monipuolinen kuin opiskelijoille. State-of-the-art koulutusmahdollisuudet sekoitettu erinomainen vieraanvaraisuus ja vapaa-ajan palvelut antaa sinulle kaiken täytyy onnistua.

Lifestyle Academy

Elämäntapamme Academy, voittaja Royal Institute of British Architects palkinnon, tarjoaa maailmanluokan tilat kauneus, vieraanvaraisuus, matkailu ja vapaa-aika, kaikki henkilöstö ja hoitaa meidän opiskelijoiden ja tarjoaa sinulle reaalimaailman työkokemus valitsemasi teollisuudessa.

Nämä upeat tilat ovat avoinna kaikille opiskelijoille Newcastle College. Rankan päivän tutkimuksessa, voit treenata kuntosalilla tai rentoutua hotellin spa - täydellinen poreamme, sauna ja höyrysauna - ennen kohdella itseäsi terve, juuri valmistettu ruoka meidän Kokit "Akatemian ravintola ja Ajattelemisen Bistro.

Jos sinulla on aikaa, kokeile make-over meidän sarja hiukset, kauneus ja SPA terapia huonetta, jotka kilpailevat kaikki pääkadulla.

Suorituskyky Academy

Newcastle College Performance Academy on yksi Britannian johtava koulutuskeskusten musiikki, esittävät taiteet ja median. Se yhdistää palkitun arkkitehtuurin ajan tasalla tilat, stimuloiva kursseja ja teollisuuden ammattikouluttajia. Laaja valikoima haastavaa ja palkitsevaa kurssit ovat tarjolla vaihtelevat musiikki, näytteleminen, tanssi, media, tekninen tuotanto ja tapahtumien hallinta, niin mitä teidän etuja, meillä on oikeus kurssi sinulle.

Mandela Rakennukset

Luovuus ja nerokkuus on runsaasti meidän taidetta ja designia rakennuksessa, joka tarjoaa inspiraatiota meidän aloitteleville taiteilijoille. Tässä laitos sinulla on pääsy monenlaisia ​​ammattimaiset palvelut kehittää taitojasi, kuten valokuvausstudiot, keramiikkapajoja, digitaalisen median studiot, muoti ja tekstiili työpajoja.

Ilmailuopisto

Meidän varten rakennettu ilma hallissa Newcastle International Airport taloa meidän lentokoneteollisuudesta ja matkailualalle kursseja. Tilat ovat lentokalusto käsille koulutusta ja täysin toimiva Boeing 737.

Sandyford Rakennukset

Nykyajan keskus Sandyford asuu meidän digitaaliset taidot Akatemia laskettaessa opiskelijoille ja tarjoaa kattavat koulutusohjelmia alan opiskelijoiden meidän korkeakouluopintoihin. Rakennus sijaitsee kaupungin keskustassa lähellä Newcastlen ostos vuosineljänneksellä.

Energia-akatemia

Keskus energiateollisuuden, akatemia tarjoaa osaamiskeskus niille, jotka haluavat kehittää ura joissain suurissa kasvava ensisijaiset alat kansainvälisesti. Tilat 20000 neliömetrin keskus ovat numeerisesti tietokoneohjatut (CNC) koneen ja autoklaavi paineistetaan laitteet liittyvät valmistusta, kokoonpanoa ja ylläpito Tuulivoimalla.

Rail Academy

Tänä vuonna olemme luoneet Koillis n ensimmäinen Rail Academy omistettu rautatie engineering. Uusi £ 5m tarkoitukseen rakennettu laitos sisältää useita todellinen työ ympäristöt, jotka voivat kouluttaa teknikot ja insinöörit erilaisissa tilanteissa.

Parsons Rakennukset

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että uusi ja parannettu Parsons rakennus avautuu syyskuu 2015! £ 18 miljoonan laitos on kokenut hämmästyttävä kunnostaminen ja on koti liiketoimintaamme, virkapukuinen julkiset palvelut, terveys ja hoito, ja lastenhoidon kursseja.

Student tuki

Haluamme aikaa kanssamme olla yhtä menestyksekäs ja stressitöntä kuin mahdollista. Palkittu tukipalvelut tässä neuvoja ja tukea ja kun sitä tarvitaan.

Olemme täällä tukea teitä läpi induktiojakso ja antaa hyvinvointia neuvontaa ja ohjausta koko opintojen.

On paljon ajatella, kun muutto uuteen maahan ja meidän opiskelija tukitiimimme opastaa prosessin varmistaa oman siirtyminen Yhdistyneen kuningaskunnan on mahdollisimman sujuvaa.

Kv palveluihin kuuluvat:

tervetuloa tiedot ja ilmoittautuminen päälle kurssi induktio kotipaikkakunta ja Newcastle pankkitilin avaamisessa rekisteröitymättä lääkärin ja terveydenhuollon tietojärjestelmiin asunnon löytäminen neuvoja hakemisesta sosiaaliturvatunnus (tarvitaan työllisyyttä) maahanmuutto neuvoja kurssitiedot ja eteneminen neuvoja yleistä hyvinvointia tukea.

Sosiaalinen ohjelma

Newcastle College tarjoaa laaja ja jännittävä sosiaalisia tapahtumia ja toimintaa ohjelma. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tavata muita opiskelijaa College ja avulla voit tutustua tähän kauniiseen alueeseen Englannin ja muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Aikaisemmin olemme vierailleet: Edinburgh, York, Leeds, Beamish museo ja Alnwick Castle.

Majoitus

Newcastle on monenlaisia ​​majoitusvaihtoehtoja koko kaupungin. Newcastle College Kansainväliset asiat voivat auttaa sinua tekemään oikean valinnan parhaiten tarpeisiisi.

Asetukset:

Asuin itsepalveluperiaatteella Perhekoti majoitustoiminta Yksityinen majoitus.

Asuin Itsepalvelumajoitus

Jos haluat mieluummin elää muiden opiskelijoiden sinulla on mahdollisuus elää erityinen opiskelijoiden asuntoja. Newcastle on erinomainen itsepalvelumajoitusta. Ominaisuudet vaihtelevat kooltaan ja tyyliltään ja laskut ovat yleensä sisältyvät hintaan vuokran auttaa sinua suunnittelemaan tehokkaasti. Jotkut ominaisuudet tarjoavat itsenäisiä studioita, toiset on oma huoneita jaetuilla tilat ja on yksityisiä huoneita jaetuissa ATS. Huoneet asuin itsepalveluperiaatteella ominaisuudet ovat riippuvaisia ​​saatavuudesta. Itsepalvelumajoitusta on yleensä sijaitsee kävelyetäisyydellä College.

Perhe Homestay Majoitus

Voit valita elää paikallisen loma isäntä kun opiskelet. Valitsemalla loma voi suuresti parantaa kokemus elää ja opiskelusta Britanniassa varsinkin jos olet uusi maa ja / tai olet oppimisen Englanti. Isäntäperhe tarjoaa lämpimän ja voi auttaa sinua asettua sisään lähialueelle. On olemassa monenlaisia ​​loma isännistä: lapsiperheet, perheet ilman lapsia ja yhden isännät.

Koska kansainvälinen opiskelija asuu isäntäperheessä sinulla on mahdollisuus:

harjoitella Englanti äidinkielenään puhuvan Lisätietoja brittiläistä kulttuuria ja elämäntapaamme saavat paljon ohjausta ja tukea isäntä.

Majoitus

Kalustettuja huoneistoja tai taloja ovat vuokrattavissa ympäri kaupunkia. Newcastle on erittäin suosittu opiskelija kaupunki mikä tarkoittaa, että on paljon mahdollisuuksia jaetun opiskelija majoitusta ja ympäri aluetta. Newcastle College ei tarkastaa yksityistä majoitusta ja te, teidän vanhemmat tai huoltajat täytyy varmistaa, että majoitus on hyväksyttävä.

Newcastle College otamme opintojaksoa Taso 3 (yliopisto / perus pääsy kurssit) Tason 7 Masters kursseja. Jos olet tehnyt edellisen tasolle ennen voit edetä seuraavalle, jos haluat opiskella tutkinnon sinun tulee olla tason 3 pätevyys pääsemiseen. Eräiden master-kurssien jos sinulla on alan työkokemusta voisit harkita maahantulon.

International Foundation ohjelma

Voit aloittaa opiskelu Taso 3 pätevyys meidän International Foundationin ohjelmaa. Saavuttamiseen Taso 3 pätevyys, voit hakea opiskelemaan ylempää tutkintoa joko Newcastle College tai toisen laitoksen.

Säätiö tutkinnot ja Saavutukset tutkinnot

Meidän tutkintoihin toimivat hieman eri normaaliin reitin tutkimuksen päälle Saavutukset tutkinto. Kaksi ensimmäistä vuotta tutkinnon kuuluvat meidän säätiö tutkinto, joten lopussa kahden vuoden opiskelun saat tutkinnon, joka on tunnustanut työnantajat. Lopussa tämän kurssin, voit ottaa yhden vuoden kurssin Newcastle College tai muu toimielin alkuun up säätiön tutkinto täyteen Saavutukset tutkinto. Meidän Saavutukset tutkinto korotuksia on vahvistanut Teesside yliopisto.

Masters ohjelmat

Jossa tutkinto pätevyys (tai soveltuva työkokemus) voit hakea opiskelemaan yksi meidän maisteriohjelmiin. Meidän maisteritutkinnon on vahvistanut Teesside yliopisto.

Corporate Koulutus ja ammatillinen koulutus

Newcastle College on johtava kansainvälinen yhtiö koulutus ja ammatillinen koulutus. Meidän ohjelmat on suunniteltu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjota räätälöityjä, käytännön ja ammatillinen työhön liittyvää koulutusta. Toimitamme laadukasta opetusta ja oppimista tuottaa päteviä oppijoille aseistettu uusimman alan tuntemusta.

Tarjoamme erilaisia ​​mittatilaustyönä ohjelmien ja tutkintojen useilla aihe erikoisalojen sopivat asiakkaiden tarpeisiin. Kaikki ohjelmat tarjoavat oppijoille arvokasta jatkuvaa ammatillista kehittymismahdollisuuksia samalla rakentavat tietopohjaa opinto-ohjelmaansa.

Aihe säännös:

Ilmailuteollisuus ja ilmailu autojen Liiketoiminnan ja IT Rakentaminen Koulutus ja opettajien koulutus konetekniikka Englanti Kieli Palontorjunta ja Terveys & Turvallisuus Johtamisen TERVEYDENHOITO Sertifikaatti Uusiutuva energia ja vedenalainen teknologia Matkailu ja vieraanvaraisuus Ammatillinen Tiede Rautatie suunnittelu Luovan taiteen

Maailmanluokan tilat

Newcastle College ylpeilee investoimalla alan standardi tilat hyötyä opiskelijoille. Tilamme jäljitellä aidoissa työympäristöissä antaa opiskelijoille paras koulutukseen ja kehittämiseen.

Ohjelman toimitus

Tarjoamme joustavia ja innovatiivisia menetelmiä tietenkin toimitus. Ohjelmat toimitetaan yhdellä Newcastlen akatemian yhdeksän kampuksilla tai asiakkaan sivustoja, riippuu toiminnan luonteesta ja oppimistulokset kurssin. Ohjelmat voivat myös toimittaa useita kansallisia ja kansainväliset toimipaikat perustuu asiakkaan vaatimuksiin. Joustavan antotavat mahdollistavat erilaisia ​​lähestymistapoja oppimiseen. Tämä sisältää monimuoto-opetusta, jossa toimitus voi olla face-to-face, off-site opetus, e-oppiminen, tai lohko / päivä release toimitus, usein yhdistämällä akateemisen kanssa Englanti kieli säännöksen.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


Newcastle College

Kun päätät opiskella taiteen ja muotoilun meidän Mandela Rakennus sinun viihtyvät meidän innostava ympäristössä. ... [+]

Kun päätät opiskella taiteen ja muotoilun meidän Mandela Rakennus sinun viihtyvät meidän innostava ympäristössä. Voit opiskella rinnalla ihmisiä, jotka jaa innostusta ja kunnianhimoa, ilmapiirissä joka sykkii jännitystä.

Me teki korkein luokitus saatavilla kaikilla aloilla tarkastettu meidän viimeinen katsaus Quality Assurance Agency for Higher Education, joten voit olla varma, että saat parhaan oppimiskokemus mahdollista.

Meidän Mandela Building on suunniteltu innostaa ja täyttää kaikki luovaa tarpeet. Se sijaitsee valokuvausstudiot ja darkrooms, Mac sviittiä, piirustus, maalaus ja kuvanveisto studiot, hyvin resurssit keramiikka studio, työpajoja suunnitteluun ja valmistukseen vaatteet ja tekstiilit ja asiantuntija kirjasto ja resurssien alue.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Newcastle College

Meidän School of Englanti on hyvin koulutettujen, kokenut joukkue tarjoavat palveluja kieltenopiskelijan kaikilla tasoilla. ... [+]

Meidän School of Englanti on hyvin koulutettujen, kokenut joukkue tarjoavat palveluja kieltenopiskelijan kaikilla tasoilla.

Newcastle College Englanti on akkreditoitu British Council ja on jäsen Englanti UK. Meidän luokat ovat pieniä ja koostuu opiskelijoiden monenlaisia ​​maiden (yli 30 eri kansallisuutta 2014) niin sinulla on loistava tilaisuus harjoitella kommunikoida muiden kanssa ja oppia muista kulttuureista Englanti.

Kurssit ovat saatavilla kuudessa eri tasoilla, aloittelijasta edistyneeseen. Sinut testataan saavuttaessa ja asetettu oikeaan luokassa perustuu omaan tason ja tarpeiden.

Hinta suunnitelmia ja maksu

Voit valita opiskella niin pitkä tai lyhyt aika kuin haluat kokopäiväisiä kursseja 15, 21, 23 tai 25 tuntia viikossa. Kurssimaksut ovat joustavia riippuvaisia ​​kestoon kurssin. (Osa-aika tuntia ovat käytettävissä kansainvälisille opiskelijoille riippuen viisumi asemasta ja EU: n opiskelijoille.) On ei palauteta rekisteröinti ja Kulukorvaus on £ 90 kaikille opiskelijoille kokopäiväisiä kursseja. Emme veloita ei-opetukseen viikkoa (esimerkiksi joulun ja pääsiäisen). Sinun täytyy maksaa täysi maksu ennen kurssin. On mahdollista laajentaa kurssin loppuun mennessä riippuen viisumi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
Avoin ilmoittautuminen
Kampus
Lue lisää suomeksi
Newcastle College

International Foundation-ohjelma [IFP] on Pääsy korkeakoulututkinnon opiskelijoille (vähintään 18 ja edellä), jotka haluaisivat jatkaa opiskelua yliopistossa tai korkeako ... [+]

International Foundation-ohjelma [IFP] on Pääsy korkeakoulututkinnon opiskelijoille (vähintään 18 ja edellä), jotka haluaisivat jatkaa opiskelua yliopistossa tai korkeakoulussa. Se on kansallisesti tunnustettu pätevyys, täysin myöntämä Ascentis ja hyväksynyt useimmat laitosten akateeminen etenemisen.

Kurssi on askel kohti korkeakoulutuksen paikassa säätiö tutkinto tai Higher National Diploma (HND) tasolla. IFP on erityisesti suunniteltu haastava painottaen tutkintojen hankkimista ja samalla kehittää arvokasta osaamista, tietoa ja luottamusta.

Newcastle College on yksi suurimmista täydennys- ja korkeakoulutuksesta College n Isossa-Britanniassa yli 20.000 opiskelijaa. Kansainvälinen opiskelijoista koostuu opiskelijaa yli 60 eri maasta ja olemme ylpeitä siitä, että Tier 4 Erittäin Trusted Sponsor UK Viisumit ja maahanmuutto.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
Elokuu 2019
Full-time
7 - 10 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Newcastle College

Tämä kurssi on suunniteltu yhdessä paikallisten työnantajien ja tarjoaa tutkimus vaihtoehtoja, joiden avulla voit hankkia tarvittavat tiedot ja taidot täyttämään potentia ... [+]

Yleiskatsaus

Tämä kurssi on suunniteltu yhdessä paikallisten työnantajien ja tarjoaa tutkimus vaihtoehtoja, joiden avulla voit hankkia tarvittavat tiedot ja taidot täyttämään potentiaalia valvonta- / johtotehtävissä. Olet tarjotaan mahdollisuus seurata polku, joka sopii parhaiten oman edun ja urakehitystä. Voit myös hyötyä tietenkin ohjaajia, joilla on laajaa toimialaosaamista ja säännöllisesti harjoittaa eri tutkimus- ja tieteellistä toimintaa ja auttaa ilmoittaa kurssin sisältöä.

FDA Business Management Enterprise ja markkinointi

Opit miten kehittää markkinoinnin suunnitelmia käyttämällä sopivia markkinoinnin työkalujen ja teorioita sekä antaa tarvittaessa suosituksia. Voit myös arvioi erilaisia ​​markkinoinnin teorioita ja työkaluja ja perustella innovaatioita ratkaisuja organisatorisia markkinointi ongelmia käyttää markkinoinnin analyysi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
Elokuu 2019
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Newcastle College

Kurssilla käsitellään monenlaisia ​​tieteenalojen peleissä kehittämistä, mukaan lukien ohjelmointi ja suunnittelu, ja mallinnus. ... [+]

Yleiskatsaus

Kurssilla käsitellään monenlaisia ​​tieteenalojen peleissä kehittämistä, mukaan lukien ohjelmointi ja suunnittelu, ja mallinnus. Saat myös arvokasta työkokemusta rakentaa taitoja opit ja kehittää osana kurssin. Vaikka opiskelu Kurssilla kannustetaan myös rekisteröityä jäseneksi British Computer Society (BCS).

Pääsyvaatimukset

Yleensä vähintään 18 vuotta vanha ja pätevyys vastaa vähintään 160 UCAS pistettä asiaa Taso 3 BTEC tutkinnot, GNVQ Advanced / NVQs tasolla 3, tai GCE '' tasot / Scottish Highers.

Hakijoiden yli 21 kanssa mitään edellä, mutta sopiva työkokemusta voidaan hyväksyä.

Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli joudut myös IELTS 6.0 tai uudempi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Newcastle upon Tyne
Elokuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

What is Newcastle College like as a place to study?