National Film and Television School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia

Kansallinen elokuvakoulu (kuten se oli nimetty ensimmäisen kerran) avattiin vuonna 1971, ja huipentui teollisuudelle ja hallitukselle tehtyihin suuria ponnisteluja luomaan instituutti, joka kouluttaa ja kouluttaa lahjakkuutta brittiläiselle elokuvateollisuudelle.

Vuonna 1970 Colin Young, Scot, joka sitten toimi Kalifornian yliopiston teatteritaiteen laitoksena, perusti NFTS: n ja nimitettiin koulun ensimmäiseksi johtajaksi. Rankin lainalla NFS osti vanhan Beaconsfield Film Studiosin Buckinghamshiressä - joka oli asunut niin erilaisille organisaatioille kuin British Lion Film Corporation, The Crown Film Unit ja North Thames Gas Board - standardit. Nuoret perustivat neljä pysyvää osastoa - tuotanto, kamera, muokkaus ja äänentoisto - ja vuonna 1971 ensimmäinen 25 opiskelijan saanti läpäisi studioportit. Ohjaajat Mike Radford (Venäläinen kauppias, Il Postino), Bill Forsyth (paikallinen sankari) ja Ben Lewin (Ally McBeal), pioneeri-dokumenttielokuvaaja Nick Broomfield (Aileen: sarjakuvauksen muotokuva) ja visuaalisia vaikutuksia erikoistunut Dennis Lowe (Cold Mountain , Englantilainen potilas) olivat heidän joukossaan.

Tuotantolaitokset

NFTS on ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan elokuvakoulu, jolla on oma alan standardi elokuvastudio, 4k televisio- ja harjoitusstudiot. Äskettäin 20 miljoonan punnan investoinnit kouluun tarjoamme huippuluokan omia työtiloja kaikille kursseille, joten opiskelijakokemuksemme on vertaansa vailla muissa Yhdistyneen kuningaskunnan luova laitoksissa.

NFTS-opiskelijoille annetaan 24/7 pääsy, 364 päivää vuodessa suurimmille tuotantolaitoksille missä tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan elokuvakoulussa. Paitsi näitä ovat myös studiot, mutta myös ääni- ja kopiointiteatterit, yli 50 huippua kameroista, viimeisin editointiohjelmisto omissa sviiteissä, Dolby Digital Surround Cinemas ja paljon muuta. Nämä ainutlaatuiset tilat mahdollistavat opiskelijoillemme BAFTAn, Royal Television Societyin, CILECT-palkittujen ja Oscar-ehdokkaiden tuotannon.

opetussuunnitelma

Maailmassa ei ole muuta elokuvakoulua, joka tarjoaa niin monta yksittäistä käytännön harjoittelukurssia. 18 Masters, 14 Diplomi, 4 Sertifikaatit ja laaja valikoima lyhyitä kursseja.

NFTS-kurssit perustuvat välineen käsityön ja taitojen oppimiseen ja soveltamiseen. Opiskelijoita kannustetaan kehittämään vankka käsitys siitä, miten heidän erityisroolinsa sopii yhteen hankkeiden kehittämisen, tuotannon ja ohjelmasuunnittelun prosessin kanssa. Kaikki käytännön oppiminen integroidaan huolella seminaareihin ja muihin toimintoihin, jotka asettavat elokuvan, television ja pelien historialliseen, kulttuuriseen ja liiketoiminnalliseen kontekstiin.

Alumni-verkosto

Vain koska olet suorittanut, ei tarkoita, että se on ohi!

NFTS: llä on erittäin aktiivinen Alumni-verkosto, jossa monet valmistuneista pysyvät yhteydessä toisiinsa ja työskentelevät yhdessä kauan sen jälkeen, kun he ovat lähteneet koulusta. On myös yhä useampia viimeaikaisia ​​tutkinnon suorittaneita projekteja, jotka ovat valmistuneet vuosia sitten.

Osana Alumni-verkostoa saat säännöllisesti sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietoja työpaikoista, Sillat teollisuusprojekteista ja koulun uutiset. Meillä on myös vuotuinen NFTS Alumni Party, joka järjestetään Lontoon keskustaan ​​joka tammikuussa - muista tarkkailla kutsunne!

Älä unohda pitää meidät ajan tasalla yhteystietojen kanssa ja kertoa meille kaikista hyvityksistä tai festivaaleista, joihin olet mukana!

Ota yhteyttä NFTS Alumni -tiimiimme osoitteessa alumni@nfts.co.uk

Voit auttaa sinua pysymään yhteydessä toisiinsa yhdistämällä vanhat luokkatoverit tai vastaamaan muiden vuosien tutkinnon suorittaneita, miksi et liittyisi meihin Facebookissa ja Linked In -palvelussa.

kumppanit

NFTS on velkaa monille organisaatioille, yrityksille ja yksilöille, jotka tukevat työtämme, joista monet ovat tukeneet koulua suurimman osan olemassaolostaan.

PLATINUM PARTNER SPONSOR

KANAVA 4

KANAVA 4 ON JULKISEN KAUPALLISEN RAHOITUKSEN JULKISEN PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO, JOKA KÄYTTÄÄ INNOVAATIVIA, KOKEVAALAISIA JA ERILLISIA.

KEY PARTNER-RAHASTOJA

KULTTUURI-, MEDIAT- JA URHEILIJOIDEN LAITOS

DCMS TOIMET, JOTKA VAHVISTAVAT TIETOJEN, LUOVAA, MEDIA, KULTTUURIEN, MATKAILU-, SPORTI- JA LEISURVALLISUUDEN KEHITTÄMISEN RAKENTAMISEN VAHVISTAVAT, JOTKA VOITTAA TÄYDELLISEN VAIKUTUKSEN HENKILÖILLE.

HEFCE

EDISTÄÄ JA RAHASTOJA OPETUS- JA TUTKIMUSKESKUKSET KORKEAKOULUJEN TOIMIELINTÄ.

LUOVUTTAVA SKILLSET FILM SKILLS FUND

Kansalaistalous tukee Skillset FILM SKILLS -rahastoa BFI- ja FILM-TEOLLISUUDEN KANSSA TEHOKAS INVESTOINTIHALLINNON

KEY PARTNER SPONSORIT

TAIVAS

SKY ON SUURIMMÄINEN PAY-TV BROADCASTERISSA YHDISTYNYT KUNINGASKUNNASSA JA IRLANNISSA YLI 11 MILJOONAN ALKUPERÄISIIN.

BRITISH BROADCASTING CORPORATION

BRITISH BROADCASTING CORPORATION (BBC) ON MAAILMAN SUURIMMÄINEN LAITOKSET, JOLLA ON LISÄÄ 23 000 TYÖNTEKIJÄ.

ITV

ITV ON SUURIN KAUPALLINEN TELEVISIOVERKKO UK: ssa

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION

FILM DISTRIBUTORS 'ASSOCIATION LTD. (FDA) ON KAUPPAKERTOMUS THEATRICAL FILM DISTRIBUTORS UK - YRITYKSET, jotka vapauttavat elokuvia UK CINEMA AUDIENCES.

UK CINEMA ASSOCIATION

UK CINEMA -YHTEISTYÖ ON KAUPPASYHTEISTYÖ, JOTKA ON EDUSTAVA UKKANEMA-OPERATORIEN INTERESTS.

KEY PARTNER -KERTOMUKSET

ROYAL COLLEGE OF ART

MA-KURSSI VALITTAA ROYAL COLLEGE ART

KREATIVINEN SKILLSET FILM ACADEMY

Olemme KREATIVINEN SKILLSET FILM-akateeminen, jonka UK-filmi-teollisuus on tunnustanut filmi-opetukseksi ja -koulutukseksi.

CENTRE INTERNATIONAL DE LIAISON DES ECOLES DE CINEMA ET DE TÉLÉVISION - CILECT

OLEMME JÄSEN ILMOITTAA MAAILMAN MAAILMAN FILMI- JA TELEVISIOKULKUT ASSOCIATION. TAVOITTEET TARVITTAVAT MENETYKSET IDEIEN VAIHTAMISEKSI JÄSENVALTIOIDEN OSALTA

GROUPEMENT EUROPEEN DES ECOLES DE CINEMA ET DE TELEVISION - GEECT

Olemme eurooppalaisen filmi- ja televisio-oppilaitoksen jäsen

LAADUNVARMISTUSVIRASTOS

NFTS TÄYTETTÄVÄT "OPETTAVAN" TUOMIOISTEN OPISKELIJOIDEN LAATUA MAHDOLLISUUDEN LAATUA KORKEAKOULUN LAADUNVARMISTUSVIRASTOLLE (QAA). KATSO TAPAHTUMA .

Sillat teollisuudelle

NFTS toimii yhteistyössä eri teollisuuden osapuolten kanssa tarjoamalla mahdollisuuksia NFTS-opiskelijoille ja valmistuneille.

NFTS-silta teollisuusjärjestelmiin on suunniteltu auttamaan NFTS-opiskelijoista ja valmistuneista teollisuudesta - tarjoamalla mahdollisuuksia luoda shortseja, elokuvia ja mainoksia teollisuuskumppanien sponsoreiden kanssa, mutta jatkaa NFTS: n tukemista.

Sijainnit

Beaconsfield

National Film and Television School

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: