Nottingham English School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nottingham Englanti School (NES) on erikoistunut toimittaja Englanti kieliopetusta perustuu Nottingham City Centre. Koulu on akateeminen osasto, joka on osa New College Nottingham, joka perustuu historialliseen Adams Building Lace Market kaupungin alue.

NES tarjoaa British Council akkreditoitu Englanti kielikoulutusta ja on jäsen Englanti UK antaa opiskelijoille tae laadusta opetusta he saavat. Se auttaa monia kansainvälisiä opiskelijoita oppia Englanti, olla varmempi ja parantaa niiden lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen taitoja.

Nottingham on suosikkikohde UK ja kansainvälisten opiskelijoiden, sillä se tarjoaa monia mahdollisuuksia ja suuri koulutustaso. Joka vuosi sadat opiskelijat valitsevat Nottingham Englanti Koulu ja tähän mennessä, opiskelijat ovat saapuneet yli 80 eri maasta

Joustava Englanti kielikurssit mieleiseksesi

Nottingham Englanti School tarjoaa General Englanti, IELTS, KET ja PET valmistelu ja Englanti Kieli Summer School. Useimmat kurssit voivat alkaa joka maanantai ja lopettaa kaikki perjantai edellyttää vähintään 2-4 viikkoa tutkimuksessa. Meillä on joukkue Celta pätevien opettajien joiden yhteinen osaaminen ja asiantuntemus varmistaa toimitamme opetus noudattaa British Councilin standardeja.

Tilamme

Tilamme on hiljattain kunnostettu ja osana New College Nottingham (NCN), yksi suurimmista hallituksen rahoittama oppilaitokset Isossa-Britanniassa, ja kotitoimisto Erittäin Trusted Sponsor, voit olla varma, että me tarjoamme lämpimän, hyvä hinta ja alkuun laatu opetusta.

Sijainnit

Nottingham

Nottingham English School

Osoite
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0) 115 8380596