Lue virallinen kuvaus

Nottingham Englanti School (NES) on erikoistunut toimittaja Englanti kieliopetusta perustuu Nottingham City Centre. Koulu on akateeminen osasto, joka on osa New College Nottingham, joka perustuu historialliseen Adams Building Lace Market kaupungin alue.

NES tarjoaa British Council akkreditoitu Englanti kielikoulutusta ja on jäsen Englanti UK antaa opiskelijoille tae laadusta opetusta he saavat. Se auttaa monia kansainvälisiä opiskelijoita oppia Englanti, olla varmempi ja parantaa niiden lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen taitoja.

Nottingham on suosikkikohde UK ja kansainvälisten opiskelijoiden, sillä se tarjoaa monia mahdollisuuksia ja suuri koulutustaso. Joka vuosi sadat opiskelijat valitsevat Nottingham Englanti Koulu ja tähän mennessä, opiskelijat ovat saapuneet yli 80 eri maasta

Joustava Englanti kielikurssit mieleiseksesi

Nottingham Englanti School tarjoaa General Englanti, IELTS, KET ja PET valmistelu ja Englanti Kieli Summer School. Useimmat kurssit voivat alkaa joka maanantai ja lopettaa kaikki perjantai edellyttää vähintään 2-4 viikkoa tutkimuksessa. Meillä on joukkue Celta pätevien opettajien joiden yhteinen osaaminen ja asiantuntemus varmistaa toimitamme opetus noudattaa British Councilin standardeja.

Tilamme

Tilamme on hiljattain kunnostettu ja osana New College Nottingham (NCN), yksi suurimmista hallituksen rahoittama oppilaitokset Isossa-Britanniassa, ja kotitoimisto Erittäin Trusted Sponsor, voit olla varma, että me tarjoamme lämpimän, hyvä hinta ja alkuun laatu opetusta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Nottingham English School

Jos haluat parantaa sinua Englanti, saada ystäviä eri puolilta maailmaa ja oppia yhdessä Britannian vilkkaimmista kaupungeista, sitten liittyä meidän Englanti Kieli Summe ... [+]

Summer School-ohjelma Nottingham Englanti School voit opiskella, nauti ystävien kanssa ympäri maailmaa ja nähdä nähtävyyksiä Nottingham ja muualla Englannissa. Luokat ovat samanlaisia ​​yleisen Englanti ohjelma ja valmennuskurssit.

Ominaisuudet Summer School:

• maanantaista perjantaihin - 9,00-10,30 am ja 11.00 12.30 • Minimiperilläoloaika - 2 viikkoa • Enintään 16 opiskelijaa kussakin luokassa • Opiskelijat eri maista • Alaikäraja - 18 vuotta (kurssin aloituspäivä) • luokat ovat opiskelijoiden samanlaisten kyky • Testaa ensimmäisenä päivänä paikka sinulle parhaan luokan • Pääsy tärkein college oppimiskeskuksen Järjestämme koko sosiaalinen ohjelma Englanti Summer School opiskelijat Nottingham. Tämä auttaa sinua tekemään uusia ystäviä, harjoitella Englanti ja käydä mielenkiintoisia kohteita. Hinnat alkaen £ 155 per viikko ... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Elokuu 2019
Full-time
2 - 9 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Nottingham English School

Ohjelma auttaa sinua valmistautumaan Tutkintokoe keskittymällä neljään taitoja lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen ja kuuntelemisen sekä kehittämällä keskeisiä sanastoa ... [+]

Alaikäraja 18, maksimi ryhmäkoko 16, British Council akkreditoitu, tutkimus 2 viikosta täyden ajan tai useita ehtoja joustavat alkamis sinulle sopivaksi.

Meidän 6 tunnin tentti valmennuskurssille on suunniteltu auttamaan sinua valmistautumaan tyyppi kysymyksiä sinulla voi olla Tutkintokoe, tai alemman tason oppijoille KET ja PET tentit. Autamme sinua kehittämään luottamusta ja osaamista niin olet valmiina tentti. Järjestämme myös 15 tunnin intensiivinen IELTS valmennuskurssille meidän erittäin suosittu Summer School kukin heinäkuussa ja elokuussa.

Luokat ajaa päivästä 1330 - 1530 maanantaina - tiistai - torstai.

Kevätlukukausi - 12.01.-02.04.2015

... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Full-time
2 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Nottingham English School

Yleistä Englanti ohjelma auttaa sinua parantamaan kielioppi, sanasto, lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuunteleminen. Sinun opettajat ovat ammatillisesti päteviä j ... [+]

Tämä Yleistä Englanti kielikurssin auttaa sinua parantamaan kielioppi, sanasto, lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelu taitoja. Se on erinomainen tapa kehittää oman Englanti työn, opiskelun tai lomamatkalla.

Meidän Englanti kieltenopettajat opettavat sinulle ystävällinen, motivoiva luokissa. Käytämme nykyaikaisia ​​opetusmenetelmiä ja laitteet, nykyinen Englanti kielikurssille kirjoja ja muuta aitoja materiaaleja, joiden avulla voit parantaa kielitaitoasi.

Kurssi on räätälöity yksittäisten kielen tasolla. Testaamme teitä ensimmäisenä päivänä paikka sinulle parhaiten luokan avulla voit parantaa. On alaikäraja on 18 vuotta, ja vähintään oleskelun 2 viikkoa, vähintään 4 viikkoa suositeltavaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Elokuu 2019
Full-time
2 - 52 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Lue lisää suomeksi

NCN International video

Welcome to Nottingham video