Lue virallinen kuvaus

Yliopistojen kansainväliset opiskelijat menestyvät korkeakouluissa maailmanluokan yliopistotutkinnon tutkinnoilla.

Paras reitti yliopistoon.

NCUK on ainutlaatuinen korkea-asteen koulutuksessa. Meidät perustivat johtava yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Olemme sitoutuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita saamaan pätevyyttä, joka takaa pääsyn yliopistoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja maailmanlaajuisesti. Annamme myös opiskelijoille tarvittavat taidot ja kokemukset, jotta yliopisto voisi aloittaa parhaimman mahdollisuuden ja menestyä valitulla alallaan.

NCUK opiskelijat hyötyvät suorasta yhteydenpidosta yliopiston edustajien kanssa ja täyden harjoittelupalvelun, tarvittaessa myös selvitysavun. Teemme aina parhaamme etua, auttamalla sinua ymmärtämään unelmiesi ja tavoitteitasi yliopistossa - ja tulevassa uraasi.

Taattu pääsy tuhansille tutkinto-kursseille.

Tutkintomme tunnustetaan NCUK korkeakouluissa ja useimmissa muissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien monet Russell-ryhmässä ja yliopistot kansainvälisesti. Ja paljon enemmän kuin muut pätevyydet, ne valmistavat sinua lyömään kentällä käynnissä.

Olitpa etsimässä paikkaa perusopiskelijana tai jatko-opiskelijana, meidän pätevyys ja taattu pääsy ovat parhaita. Ne on suunniteltu yhteistyössä yliopistojen kanssa ja yhdistävät korkeat akateemiset standardit kielellä, opiskelulla, sosiaalisilla ja kulttuurisilla taidoilla.

Voit opiskella omassa maassasi tai yhdessä Iso-Britanniassa ja Euroopassa sijaitsevissa tutkimuskeskuksissa, jotka laaditaan laadukkailla kumppaneilla, joiden standardit ovat yhtä korkeita kuin omat. Ja pätevyytemme tukevat fantastiset palvelut ja palvelut sekä erinomainen 30 vuoden kokemus.

Vuodesta 1987 lähtien NCUK on sijoittanut yli 30 000 kansainvälistä opiskelijaa monenlaisiin korkeakoulututkintoihin, ja meille olemme erittäin ylpeitä!

NCUK on täällä varmistaaksesi, että tulet sisään ja pääset sisään. Autamme sinua löytämään täydellisen paikkasi Britannian yliopistossa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

NCUK

Erinomaisen laadukas ohjelma, joka on suunniteltu yliopistoille ja yliopistoille. Master's Preparation -pätevyys on paras valmistelu menestyksestä valitsemallasi jatk ... [+]

Erinomainen laatuohjelma, joka on suunniteltu yliopistoille ja yliopistoille

Master's valmistelu pätevyys on paras valmistelu menestykseen valitsemasi jatko-tutkinto ja tuleva ura - se takaa sinut Get In ja Get On.

Päällikön valmistelu on tarkoitettu:Jokainen, joka haluaa päivittää englannin kielen tasoa ennen jatko-opinto-ohjelmaaNe, jotka haluavat varmistaa, että heillä on akateemiset taidot menestyksekkään jatko-opintojen suorittamiseen englanniksiKaikille, jotka haluavat parantaa heidän uransa Pathway tai näkymiä taitojen kehittämiseen ja jatko-opintoihinTyönantajat / sponsorit, jotka haluavat päivittää työvoimaaan jatko-opintojen avulla ja haluavat yhden luukun ratkaisun akateemisella ja kielellisellä valmistelulla sekä sovellusprosesseillaEdellytykset päällikön valmistelutarkoituksessaTaattu edistyminen tuhansille maisteriohjelmille johtavissa yliopistoissa. Huolehtii siitä, saako paikkaAinutlaatuinen yhden luukun sovelluspalvelu. Vähentää kunkin yliopiston erikseen kohdistuvaa stressiä ja yrittää löytää oikea yhteyskohtaTutkimusosaaminen ja englannin kielen tuntemus ja kyky, sinun on onnistuttava PG-pätevyydellä. Varmistaa, että et vain pääse sisään, mutta olet valmis työskentelemään opintojen mukana - jotkut opiskelijoistamme sanovat olevansa paremmat valmiudet kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa opiskelevatMikä on Mestarin valmistelu?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
10 - 30 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

NCUK

Matematiikan for Business Matematiikka Matematiikka Science Edelleen Matematiikka biologia kemia ... [+]

Matematiikan for Business Matematiikka Matematiikka Science Edelleen Matematiikka biologia kemia [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
6 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
NCUK

Kuinka kauan se kestää? Englanti tutkintoa varten Joko: ... [+]

Kuinka kauan se kestää? Englanti tutkintoa varten

Joko:

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
6 - 9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

NCUK Overview

Osoite
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+44 (0)161 306 8897