NCUK

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopistojen kansainväliset opiskelijat menestyvät korkeakouluissa maailmanluokan yliopistotutkinnon tutkinnoilla.

Paras reitti yliopistoon.

NCUK on ainutlaatuinen korkea-asteen koulutuksessa. Meidät perustivat johtava yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Olemme sitoutuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita saamaan pätevyyttä, joka takaa pääsyn yliopistoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja maailmanlaajuisesti. Annamme myös opiskelijoille tarvittavat taidot ja kokemukset, jotta yliopisto voisi aloittaa parhaimman mahdollisuuden ja menestyä valitulla alallaan.

NCUK opiskelijat hyötyvät suorasta yhteydenpidosta yliopiston edustajien kanssa ja täyden harjoittelupalvelun, tarvittaessa myös selvitysavun. Teemme aina parhaamme etua, auttamalla sinua ymmärtämään unelmiesi ja tavoitteitasi yliopistossa - ja tulevassa uraasi.

Taattu pääsy tuhansille tutkinto-kursseille.

Tutkintomme tunnustetaan NCUK korkeakouluissa ja useimmissa muissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mukaan lukien monet Russell-ryhmässä ja yliopistot kansainvälisesti. Ja paljon enemmän kuin muut pätevyydet, ne valmistavat sinua lyömään kentällä käynnissä.

Olitpa etsimässä paikkaa perusopiskelijana tai jatko-opiskelijana, meidän pätevyys ja taattu pääsy ovat parhaita. Ne on suunniteltu yhteistyössä yliopistojen kanssa ja yhdistävät korkeat akateemiset standardit kielellä, opiskelulla, sosiaalisilla ja kulttuurisilla taidoilla.

Voit opiskella omassa maassasi tai yhdessä Iso-Britanniassa ja Euroopassa sijaitsevissa tutkimuskeskuksissa, jotka laaditaan laadukkailla kumppaneilla, joiden standardit ovat yhtä korkeita kuin omat. Ja pätevyytemme tukevat fantastiset palvelut ja palvelut sekä erinomainen 30 vuoden kokemus.

Vuodesta 1987 lähtien NCUK on sijoittanut yli 30 000 kansainvälistä opiskelijaa monenlaisiin korkeakoulututkintoihin, ja meille olemme erittäin ylpeitä!

NCUK on täällä varmistaaksesi, että tulet sisään ja pääset sisään. Autamme sinua löytämään täydellisen paikkasi Britannian yliopistossa.

Sijainnit

Manchester

Osoite
NCUK
Room E43
Sackville St Building
The University of Manchester
Sackville St

M1 3BU Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 (0)161 306 8897