Lue virallinen kuvaus

Palveluntarjoajien Öljy- ja kaasuteollisuus

Yleiskatsaus

Lontoossa, liikkuvuus Öljy ja kaasu tarjoaa kattavia palveluita maailmanlaajuisen öljy- ja kaasuteollisuuden aloilla Petroleum Engineering Consultancy ja koulutus.

Olemme akkreditoitu British Akkreditointi neuvoston riippumattomia täydennys- ja korkeakoulutuksesta kuin lyhytkurssi Provider.

Tiimimme Consultants vuoden kokemus öljy- ja kaasuteollisuuden, varustaa voit tulla tehokkaampi saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteita. Meidän Öljy ja kaasu konsultointi teknisiä asiantuntijoita ymmärtämään Petroleum teollisuus ja tarjota ratkaisuja etsintä ja tuotanto toimien. Meidän Consultants tarjota räätälöityjä konsultointipalveluja ja tuottaa koulutusta että haasteisiin öljy- ja kaasuteollisuuden 21. vuosisadalla.

Öljyn ja kaasun Koulutuksen tarjoajia, meidän Petroleum teollisuus lyhytkursseja on suunnattu kehittämään työntekijöiden tietoja, taitoja ja osaamista. Työskentelemme järjestöjen ymmärtää niiden koulutusvaatimukset, kehittää ja toteuttaa koulutusta suunnitelma kuilun.

Ainutlaatuinen ammattitaitoista palvelua Tiimimme konsulttien ja henkilöstö ymmärtää tarve tuottaa maailmanluokan arvo kilpailukykyiseen hintaan. Teemme kovasti, jotta me ylittää odotuksesi ja luoda arvoa organisaation joka kerta.

Innovatiiviset ratkaisut Me ehdottaa innovatiivisia ratkaisuja, joissa mielestämme ne kohdista teidän organisaation strategian, mutta olemme aina etusijalle asiakkaan tarpeita. Meidän asiantuntijaryhmä konsulteilla on kokemusta auttaa sinua määrittelemään ongelma-alueet ja työskennellä kanssanne tarjota oikeat ratkaisut.

Kattava palveluvalikoima

Tarjoamme konsultointipalveluja öljy- ja kaasuteollisuuden kehittää ratkaisuja tukemaan öljyn ja kaasun etsinnän ja tuotannon toiminnot. Meidän Öljy ja kaasu ammatillinen lyhytkursseja on suunniteltu henkilöstön koulutusta varmistaa jatkuva suorituskyvyn ja kehityksen ne täyttävät päivittäin haasteita öljyteollisuuden. Öljyn ja kaasun hankinta on yksi ydinliiketoimintojen, me lähde laitteiden käytetään öljy- ja kaasuteollisuudessa sekä kansalliset ja kaupalliset öljy-yhtiöt.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Mobility Oil & Gas Limited

Tämä Diploma on suunniteltu vastavalmistuneiden, henkilöstö vähän tai ei lainkaan aiempaa kokemusta poraus ja henkilöstön muilla aloilla, jotka haluavat aloittaa uran por ... [+]

Tutkinnon Poraus Engineering (Certified CPD Standards Office) Ohjelma Johdanto

Tämä Diploma on suunniteltu vastavalmistuneiden, henkilöstö vähän tai ei lainkaan aiempaa kokemusta poraus ja henkilöstön muilla aloilla, jotka haluavat aloittaa uran poraus. Opetussuunnitelma Tämän tutkinto-ohjelma on kehitetty aihe asiantuntijoiden ja on myös verrataan alan standardi.

Kurssin Toimitus Lähestymistapa

Teoreettinen ja kädet lähestymistapaa käytetään toimituksen tämän kuusi kuukautta intensiivinen tutkinto-ohjelma. Tämä tutkinto ohjelma altistaa ehdokkaita vakio ohjelmisto teollisuus, poraus simulaattoreita ja mahdollisuuden työskennellä tiimissä ja yksilönä. Ehdokkaat ilmoittautunut tässä ohjelmassa arvioidaan myös säännöllisesti koko ohjelman lopullisen arvioinnin lopussa ennen kunniakirjan myönnetään.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Leeds
Request Info
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi