Melton College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lähes 55 vuotta opiskelijat ovat tulleet Melton College oppia Englanti sisään york. College On asuinalueella kaupungin ulkopuolella tungosta ostosalueelta, se on Vain IELTS-keskus Yorkissa. Olemme myös a Cambridge ESOL tentti keskus. Meillä on erilaisia ​​kursseja kaiken ikäisille ja kyvyille opiskeleville. Tarjoamme omakotitalot ja tarjoavat tukea niille, jotka haluavat itsepalveluperiaatteella. Opiskelijapalveluiden henkilökunta on sitoutunut auttamaan sinua saamaan kaiken irti ajastamme.

College

College järjestää korkealaatuisia englantilaisia ​​kursseja kaikenikäisille ja kaikilla tasoilla.

Meillä on yleisiä englantilaisia ​​kursseja, aikuisten ja nuorten loma kursseja ja kursseja yli 50-vuotiaille, usein erityisillä lisäohjelmilla.

Melton Collegessa meillä on pätevyys ja kokemus, joka auttaa sinua saamaan suurimman osan ajastasi Englannissa. Luokkahuoneisiin perustuvien oppituntien lisäksi järjestämme erilaisia ​​sosiaalisia tapahtumia, retkiä, aktiviteetteja ja vierailuja Yorkin kiinnostaviin kohteisiin. Melton College on huolellisesti muunnetulla viktoriaanisella rakennuksella, jossa on laaja yksityinen maisemapuutarha, mutta se on vain lyhyen kävelymatkan päässä Yorkin sydämestä.

Vuosien mittaan olemme kehittäneet rakennuksemme ja perusteet oppilaiden muuttuviin tarpeisiin. Kauniissa puutarhassa opiskelijat voivat opiskella rauhassa, pelata tennistä, koripalloa ja pöytätennistä tai vain rentoutua! Käytämme suurta terassimme grillit ja muut sosiaaliset toiminnot.

Collegessa on upeasti varustetut luokkahuoneet, luentoteknologia, kirjasto, atk-huone, yhteiset huoneet, konservatorit, oma sisäänpääsykeskus, kahvila ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Kaikki tämä on yhdessä rakennuksessa, tilava, turvallinen ja turvallinen!

Sijainnit

york

Osoite
137 Holgate Road
YO24 4DH york, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta