Lue virallinen kuvaus

Lähes 55 vuotta opiskelijat ovat tulleet Melton College oppia Englanti sisään york. College On asuinalueella kaupungin ulkopuolella tungosta ostosalueelta, se on Vain IELTS-keskus Yorkissa. Olemme myös a Cambridge ESOL tentti keskus. Meillä on erilaisia ​​kursseja kaiken ikäisille ja kyvyille opiskeleville. Tarjoamme omakotitalot ja tarjoavat tukea niille, jotka haluavat itsepalveluperiaatteella. Opiskelijapalveluiden henkilökunta on sitoutunut auttamaan sinua saamaan kaiken irti ajastamme.

College

College järjestää korkealaatuisia englantilaisia ​​kursseja kaikenikäisille ja kaikilla tasoilla.

Meillä on yleisiä englantilaisia ​​kursseja, aikuisten ja nuorten loma kursseja ja kursseja yli 50-vuotiaille, usein erityisillä lisäohjelmilla.

Melton Collegessa meillä on pätevyys ja kokemus, joka auttaa sinua saamaan suurimman osan ajastasi Englannissa. Luokkahuoneisiin perustuvien oppituntien lisäksi järjestämme erilaisia ​​sosiaalisia tapahtumia, retkiä, aktiviteetteja ja vierailuja Yorkin kiinnostaviin kohteisiin. Melton College on huolellisesti muunnetulla viktoriaanisella rakennuksella, jossa on laaja yksityinen maisemapuutarha, mutta se on vain lyhyen kävelymatkan päässä Yorkin sydämestä.

Vuosien mittaan olemme kehittäneet rakennuksemme ja perusteet oppilaiden muuttuviin tarpeisiin. Kauniissa puutarhassa opiskelijat voivat opiskella rauhassa, pelata tennistä, koripalloa ja pöytätennistä tai vain rentoutua! Käytämme suurta terassimme grillit ja muut sosiaaliset toiminnot.

Collegessa on upeasti varustetut luokkahuoneet, luentoteknologia, kirjasto, atk-huone, yhteiset huoneet, konservatorit, oma sisäänpääsykeskus, kahvila ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Kaikki tämä on yhdessä rakennuksessa, tilava, turvallinen ja turvallinen!

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Melton College

Yleiset englanninkieliset kurssimme ovat suunnattu aikuisille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan kasvatuksellisiin tai ammatillisiin tarkoituksiin. Ohjelmassamme on k ... [+]

Yleiset englanninkieliset kurssimme ovat suunnattu aikuisille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan kasvatuksellisiin tai ammatillisiin tarkoituksiin. Ohjelmassamme on kieliopin, puheen, lukemisen, kuuntelun ja kirjoittamisen tasapaino.

Opiskelijat saavat viikoittain joko 15 tuntia oppitunteja (General English A) tai 22,5 tuntia opetusta joka viikko (General English B). (Yleinen englanti A ei auta kesäkurssin aikana).

Opetus

Melton College toivottaa opiskelijat tervetulleiksi koko vuoden, paitsi kaksi viikkoa jouluna. Yleiset englanninkieliset kurssimme ovat suunnattu aikuisille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan kasvatuksellisiin tai ammatillisiin tarkoituksiin. Ohjelmassamme on kieliopin, puheen, lukemisen, kuuntelun ja kirjoittamisen tasapaino. Jokaisella opiskelijalla on henkilökohtainen opettaja seurata edistymistä ja tarjota rohkaisua ja neuvontaa. Nämä oppitunnit sisältyvät palkkioihin, mutta emme laske niitä lukukausimaksuna! Tutor auttaa sinua suunnittelemaan opintoasi ja räätälöimään oppimistasi vastaamaan tarpeitasi, ja tämä keskittyy erityisesti Meltonin e-oppimistiliisi. Monet opiskelijoistamme jatkavat IELTS-tenttiä (Melton College on Yorkin ainoa IELTS-keskus) jatkaakseen opintojaan brittiläisessä yliopistossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta York
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melton College

Kultakurssi on avoin kaikille yli 50-vuotiaille, jotka haluavat viettää aikaa samankaltaisten aikuisten kanssa. Kurssilla on yhdistelmä englantilaisia ​​opetuksia, sosiaa ... [+]

Kultakurssi on avoin kaikille yli 50-vuotiaille, jotka haluavat viettää aikaa samankaltaisten aikuisten kanssa. Kurssilla on yhdistelmä englantilaisia ​​opetuksia, sosiaalisia aktiviteetteja, vierailuja ja retkiä.

Kurssi on 15 tunnin yleiseurooppalainen kurssi 09: 30-13: 00, maanantaista perjantaihin, jota seuraa iltapäivä ja iltaohjelma. 2 luokkaa 90 minuuttia päivässä. Vähimmäisikä 50. Suurin luokkakoko 14.

Yksi Euroopan historiallisista kaupungeista, York, sen rikas kulttuurielämä on ihanteellinen paikka vanhempien opiskelijoiden kursseille.

Liikenteiselle keskukselle on valtava valikoima baareja ja ravintoloita. Sekä yksi Pohjois-Englannin kauppojen parhaista valikoimista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta York
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melton College

Suoritamme kokeet omille opiskelijoillemme ja muille alueen kouluille ja oppilaitoksille. Melton College -opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla tenttiä tutussa ympärist ... [+]

Suoritamme kokeet omille opiskelijoillemme ja muille alueen kouluille ja oppilaitoksille. Melton College -opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla tenttiä tutussa ympäristössä. Heille taataan myös heidän ensimmäinen valinta tenttipäivämäärä.

ielts

Tämä on tarkoitettu keski- ja yläasteen opiskelijoille, jotka tarvitsevat bändin 6-7.5. Kurssi kestää viisi iltapäivää joka viikko ja se voidaan yhdistää yleisen englannin kurssiin.

IELTS-parannuksia

Tämä kurssi on tarkoitettu esitietojen välille ja keskiasteen opiskelijoille, jotka tarvitsevat 4-5,5-vuotiaita tenttiin. Kurssi kestää viisi iltapäivää joka viikko ja se voidaan lisätä mihin tahansa yleiseurooppalaisiin ohjelmiimme. IELTS-parannusaineet eivät kulje kesällä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta York
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Melton College

Kurssi tarjoaa tasapainon kieliopin, puheen, lukemisen, kirjoittamisen ja kuuntelun. Joka lauantai on koko päivän retki. Kurssin aikana ajetaan iltapäivä / ilta -tapahtum ... [+]

Nuoremmat opiskelijat rakastavat Yorkia; Turvallinen ja hauska paikka oppia englantia.

Kurssi tarjoaa tasapainon kieliopin, puheen, lukemisen, kirjoittamisen ja kuuntelun. Joka lauantai on koko päivän retki.

Kurssin aikana ajetaan iltapäivä / ilta -tapahtumia, kuten elokuvateattereita, kymmenen pin keilailu, tietokilpailut ja jäähyväiset, jotka kaikki sisältyvät lukukausimaksuihin.

Junior-kurssimme opiskelijat ovat automaattisesti ilmoittautuneet "Homestay Extra"; Tämä sisältää täyden palvelun, paikallisen bussilinjan ja lentokenttäkuljetukset. Ole erityisen varovainen, kun valitset perheesi perheitä ja yrität aina auttaa erityisissä pyynnöissä.

Oppitunnit ulos ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta York
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi