Lue virallinen kuvaus

Tärkeimmät tiedot

MCSE avasi vuonna 2005 Manchester City Centerissä ja siitä lähtien olemme innokkaasti toivoneet opiskelijoita eri puolilta maailmaa lämpimään ja ystävälliseen kouluunmme. Olemme hyväksyneet British Council - joka on vakuutuksesi vakiolaatuisesta englantilaisesta koulusta. Olemme myös aktiivisia jäseniä Englanninkielellä.

MCSE on johtava laadukkaiden englannin kurssien tarjoaja, joka tarjoaa paljon hauskoja ja sosiaalisia ohjelmia, jotta voit saavuttaa eniten Manchesterin. MCSE on myös SALASANA TESTAUSKESKUS - testinottajat saavat arvokasta todistusta todistaakseen englannin kielen.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Manchesterin sydämessä, aivan erinomaisten Piccadillyn puutarhojen edessä. Keski-koulu Manchesterissa.

Tehtävämme

Tavoitteenamme on muotoilla ja inspiroida opiskelijoiden unelmia tarjoamalla parasta mahdollista kieltenopetusta kannustavaan ja tukevaan ympäristöön ja tarjoamaan myös mahdollisuuksia kasvatukselliseen, henkilökohtaiseen ja kulttuuriseen kehitykseen.

Kurssit

Tarjoamme laajan valikoiman englantilaisia ​​kursseja - General Englannista tenttioppimiseen ammattikoulutukseen.

 • Yleinen englanti
 • IELTS
 • Yritysenglanti
 • Cambridgen tentti valmistelu
 • Yksi yhteen
 • yritys-
 • Räätälöidyt kurssit

laitteisto

 • Mukavat ja modernit luokkahuoneet interaktiivisilla taulukoilla ja internetyhteydellä
 • Kirjasto
 • Tietokonehuone
 • Kolme rentouttavaa kahvilasta, jotka voivat seurustella tauon aikana.
 • Huoneen rukous ja mietiskely.

Akateemiset resurssit

 • Kielioppi etsii tietyn vaikean aihealueen
 • Sanakirjat kaikilla tasoilla
 • Lukijat parantavat lukutaitoasi

Sosiaaliset aktiviteetit

Sosiaalitoiminta kulkee viikoittain ja joka viikonloppu. Tarjoamme myös yhden päivän ja viikonloppumatkan paikkoihin kuten Liverpool, Leeds, Peak District, Chester ja Edinburgh (viikonloppumatko yhdessä yössä hostellissa mukana). Joka viikko kokeilemme erilaisia ​​aktiviteetteja ja kerran kuukaudessa järjestämme illallisen opiskelijoille ja opettajalle sosiaalisen ja englannin harjoittamiseen. Aktiviteetit ovat ilmaisia ​​ja sisältyvät koulupakettiin, mutta osa niistä saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia.

majoitus

MCSE: ssä meillä on ilo tarjota korkeatasoisia isäntäperheitä ja asuntoja kaikille opiskelijoillemme. Laadukkaan tila rentoutumiseen ja opiskeluun on osa sitoutumistamme varmistamalla, että jokaisella opiskelijalla on ikimuistoinen aika kanssamme. Ravintolisiä ja erikoispyyntöjä voidaan helposti ottaa huomioon, mukaan lukien halal- ja kasvissyöjäiset ateriat.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Manchester Central School of English

Opiskele tänään Manchester Central School of English kurssia Manchester Central School of English ! ... [+]

Yleiskatsaus:

Manchester Central School of English on iloinen siitä, että hän on tehnyt yhteistyötä useiden yliopistojen kanssa, jotka ovat kaikki sopineet hyväksyvänsä todistuksemme todisteena englanninkielisestä tasosta. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, joka on hakenut kumppanuusyliopistoa, ei tarvitse ottaa esiseminaarista kurssia tai kielitestiä, jotta hän täyttäisi kielen vaatimuksen.

Mitä tämä tarkoittaa:

Kun liityt Manchester Central School of English , kerro meille, jos olet kiinnostunut hakemaan jotakin koulun yhteistyökumppaneista tai jos olet jo hakenut ja sinulla on tarjous. Voimme sitten auttaa sinua kartoittamaan englanninkielistä edistystäsi, jotta saavutat kurssin hyväksymiseen tarvittavan tason. Kun olet saavuttanut vaaditun tason, annamme sinulle todistuksen, jossa on raportti, joka näyttää tietyn kielitason, ja edellä mainitut yliopistot hyväksyvät sen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
7 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Manchester Central School of English

Business English -kurssin MCSE on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käytännön taitoja ja viestintätasoa tarvitaan menestyä englanninkielisessä kansainvälisessä liiket ... [+]

Yleiskatsaus

Business English -kurssin MCSE on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille käytännön taitoja ja viestintätasoa tarvitaan menestyä englanninkielisessä kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.

Opintojakson tavoitteet

MCSE: n Business English -kurssi valmistaa opiskelijoita kansainväliseen työskentelyyn eri liiketoiminta-alueilla:

opettaa oppilaita käyttämään englantia liiketoimintaympäristöissäerilaisten liiketoimintaan liittyvien aiheiden tutkiminen, kuten kokousten järjestäminen, työnkuvaukset, henkilöstön motivaatio, rekrytointi, kirjeen kirjoittaminen, sähköinen liiketoiminta, liiketoiminnan etiikkakehittää keskeisiä kielitaitoja ja kulttuuritieteellisiä viestintätaitoja liiketoiminnan suuntautuneiden tehtävien kauttakannustaa luovaan ajatteluun ja analyysiin tekemällä todellisia työtapoja... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
Manchester Central School of English

Kansainvälinen englantilaisen kielen testausjärjestelmä (IELTS) on maailman todistettu englantilainen testi. Yli 1,4 miljoonaa ehdokasta kestää vuosittain testiä aloittaa ... [+]

Mikä se on?

Kansainvälinen englantilaisen kielen testausjärjestelmä (IELTS) on maailman todistettu englantilainen testi. Yli 1,4 miljoonaa ehdokasta kestää vuosittain testiä aloittaakseen matkansa kansainväliseen koulutukseen ja työllisyyteen.

Säätiön taso: Kurssin haltijan on oltava keskitason tasolla (CEF B1 - pistemäärällä 33-39 pistettä).

Suurempi taso: Opiskelijat, jotka haluavat harjoittaa tätä kurssia, ovat korkeamman asteen tasoilla (CEF B2 - pistemäärä 40-45 pistettä).

Kenelle se on?

MCSE: n IELTS-kurssi valmistelee opiskelijoita, jotka haluavat opiskella yliopistossa seuraaville kursseille:

Pre-istuntojenperustaKandidaatintutkintoMaisteritutkintoPhD... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi

MCSE is the place to be!

MCSE Confusing Words

Football

Osoite
2nd Floor, Royal Buildings
M2 3AN Manchester, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Puhelin
+ 44 (0) 161 236 75 75