Lue virallinen kuvaus

Tarinamme

Makers Academy perusti Evgeny Shadchnev ja Rob Johnson, kun he tapasivat Forward labs. Evgeny oli klassisesti koulutettu ohjelmistokehittäjä ja kun hän yrittää rakentaa pois joukkueensa hän löysi päteviä kehittäjät markkinoilla. Samaan aikaan, Rob oli opettanut itse ohjelmoida läpi kirjan tavoite C ja se vei hänet 9 kk 30 tuntia viikossa päästä läpi. Välisen keskustelun heidät ymmärtämään, että vaikka tietojenkäsittelytieteen ohjelmat olivat hyviä poraus opiskelijoille teoriaa, he olivat koulutus ihmisiä tulemaan tietojenkäsittelytieteen professori sijasta ohjelmoijat, ja jotain oli tehtävä.

Noin 4 kuukautta, että keskustelun he aloittivat ensimmäinen kohortti - helmikuussa 2013 - luomalla Makers Academy - vaihtoehto yliopistossa ja ammatillisen väylän työtä web-kehittäjä, jonka avulla ihmiset voivat vaihtaa uraa ja oppia koodin 3 hyper-intensiivistä kuukautta. Makers Academy on nyt jatkunut yli 2 vuotta ja on valmistunut yli 400 opiskelijaa.

Mitä me teemme

Uskomme, että oppiminen koodissa on paljon enemmän kuin vain materiaaleja tarjoamme ja opetussuunnitelman olemme luoneet. Käytämme tällä hetkellä sekoitus työpajoja, harjoitukset, projektit, luokkahuone break-out istuntoja ja lopun viikon haasteita auttaa oppilaita ymmärtämään ohjelmointia. Mukaansatempaava ympäristö, jolla asiantuntija valmentajat käsillä koko päivän ja pariksi muiden opiskelijoiden ovat avain opetuksen yhteydessä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea meidän Lontoo sijainti (Makers Academy) tai 100% verkossa tarjontaa (Makers Academy Remote).

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Makers Academy

12 viikossa, mennä olemasta aloittelijasta nuorempi web-kehittäjä kanssa intensiivinen, koodaus bootcamp Lontoossa ... [+]

IHMISHENGEN MAKERS

Koska opiskelija Makers Academy on hyvin emotionaalinen matka. Syöminen, nukkuminen ja hengitys koodi tulee valtava osa elämää, mutta huolehtiminen hyvinvointia on myös kriittinen tulossa suuri kehittäjä. Paikan päällä meillä on Dana, Chief Joy Officer - sertifioitu jooga opettaja, joka kulkee päivittäin jooga ja meditaatio luokat ja on täällä hoidat hyvinvointia.

On myös tärkeää rentoutua ja side sosiaalisesti kanssa kohortti. Olemme ympäröivät Lontoon quirkiest kahviloissa, yummiest katu ruokaa ja vilkkain pubeja. Olemme myös vastaanottavan säännöllisesti tapahtumia kuten Petcha Kutcha salama keskusteluja, pelejä yötä, karaokeiltoja sekä järjestämällä ryhmätoimintaa, kuten kiipeily, mikroautoilua ja menossa teatteriin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
16 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

A Makers Academy Graduate One Year On

A Makers Academy Graduate One Year On

Makers Academy Gives You the Skills to Start Your Own Company!

Makers Academy