Makers Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tarinamme

Makers Academy perusti Evgeny Shadchnev ja Rob Johnson, kun he tapasivat Forward labs. Evgeny oli klassisesti koulutettu ohjelmistokehittäjä ja kun hän yrittää rakentaa pois joukkueensa hän löysi päteviä kehittäjät markkinoilla. Samaan aikaan, Rob oli opettanut itse ohjelmoida läpi kirjan tavoite C ja se vei hänet 9 kk 30 tuntia viikossa päästä läpi. Välisen keskustelun heidät ymmärtämään, että vaikka tietojenkäsittelytieteen ohjelmat olivat hyviä poraus opiskelijoille teoriaa, he olivat koulutus ihmisiä tulemaan tietojenkäsittelytieteen professori sijasta ohjelmoijat, ja jotain oli tehtävä.

Noin 4 kuukautta, että keskustelun he aloittivat ensimmäinen kohortti - helmikuussa 2013 - luomalla Makers Academy - vaihtoehto yliopistossa ja ammatillisen väylän työtä web-kehittäjä, jonka avulla ihmiset voivat vaihtaa uraa ja oppia koodin 3 hyper-intensiivistä kuukautta. Makers Academy on nyt jatkunut yli 2 vuotta ja on valmistunut yli 400 opiskelijaa.

Mitä me teemme

Uskomme, että oppiminen koodissa on paljon enemmän kuin vain materiaaleja tarjoamme ja opetussuunnitelman olemme luoneet. Käytämme tällä hetkellä sekoitus työpajoja, harjoitukset, projektit, luokkahuone break-out istuntoja ja lopun viikon haasteita auttaa oppilaita ymmärtämään ohjelmointia. Mukaansatempaava ympäristö, jolla asiantuntija valmentajat käsillä koko päivän ja pariksi muiden opiskelijoiden ovat avain opetuksen yhteydessä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea meidän Lontoo sijainti (Makers Academy) tai 100% verkossa tarjontaa (Makers Academy Remote).

Sijainnit

Lontoo

Osoite
50-52 Commercial St
E1 6LT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta