Lue virallinen kuvaus

, läheisyyteen arvostetun yliopistojen kampuksilla.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Perustan luova vuosi

MPW

Lontoon yliopiston kansainvälisen säätiön ohjelmaan hyväksyttynä laitoksena MPW London ja Cambridge tarjoavat ihanteellisen reitin kansainvälisille opiskelijoille, joilla ... [+]

Lontoon yliopiston kansainvälisen säätiön ohjelmaan hyväksyttynä laitoksena MPW London ja Cambridge tarjoavat ihanteellisen reitin kansainvälisille opiskelijoille, joilla on tarvittavat taidot ja tietämys perusopinnotuksen vaatimattomuudesta.

Tämä yhden vuoden ohjelma on rakenteeltaan vahvasti painottunut akateemisten taitojen kehittämiseen ja rohkaisee aktiiviseen oppimiseen tekemällä asiaankuuluvia ja ajankohtaisia ​​kysymyksiä.

Luokkahuoneen opetusta tukee Lontoon yliopiston laatimat kattavat oppimateriaalit ja resurssit, mukaan lukien pääsy virtuaaliseen oppimisympäristöön.

Tämä kurssi koostuu neljästä moduulista: yksi pakollinen ja kolme vapaaehtoista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
MPW

NCUK ovat työskennelleet kansainvälisten opiskelijoiden vuodesta 1987 ja on tähän mennessä auttaneet 23500 opiskelijat edetä tutkintoihin. NCUK perusti 11 UK yliopistojen ... [+]

NCUK ovat työskennelleet kansainvälisten opiskelijoiden vuodesta 1987 ja on tähän mennessä auttaneet 23500 opiskelijat edetä tutkintoihin. NCUK perusti 11 UK yliopistojen auttaa kansainvälisiä opiskelijoita saavuttamaan paikka UK koulutusohjelman. Ne toimittavat polku ohjelmia, joiden avulla voit saada taitoja ja pätevyyttä sinun täytyy onnistua yliopistossa.

Kaikki NCUK ohjelmat luodaan yhdessä niiden perustajajäsen yliopistojen, ja ne kaikki on suunniteltu antamaan opiskelijoille valmiudet saada UK tutkimukset pois lentävän lähdön.

Kun opiskelijat ovat läpäisseet NCUK ohjelman, ne taataan saapumista jollekin 11 NCUK yliopistojen. Kukaan muu ei voi tarjota tätä takuuta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Birmingham
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

MPW

Tarjoamme laajan valikoiman Tason aiheita kolmella eri opiskeluajat: yksi vuosi 18 kuukaudesta kahteen vuoteen. Yhden vuoden ja kahden vuoden kurssi alkaa syyskuussa ja 1 ... [+]

MPW on toivottanut kansainvälisiä opiskelijoita yli 15 vuotta. Noin 150 tilat uusille kansainvälisille opiskelijoille vuosittain käytettävissä koko konsernissa, MPW on elinvoimainen kansainvälinen yhteisö, joka hyötyy vuorovaikutuksessa pääasiassa Britannian ylioppilaskunnassa. Tämä tarjoaa ihanteellisen oppimisympäristön kansainvälisille opiskelijoille vahvistaa kielen ja kulttuurin valmiudet menestyä erittäin kilpailluilla maailman korkeakoulutuksen.

Klo MPW tarjoamme laajimman valikoiman Tason vaihtoehtoja, löydät korkeakoulua Britanniassa. Aiheet tarjotaan kolmella eri tietenkään kestot ilman rajoituksia aineyhdistelmä tai opintojen pituus.

Tässä ovat Tason vaihtoehdot tarjotaan MPW:... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London Birmingham
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

MPW London

MPW Birmingham

MPW Cambridge