Lue virallinen kuvaus

Loxdale English Centre on erinomainen paikka opiskelijoille. Jos etsit laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​englantilaisia ​​oppitunteja, älä katso enää.

Koska se perustettiin vuonna 1968, Loxdale English Centre on harjoittanut laadukkaita englannin kursseja tuhansille opiskelijoille. Suurin osa kieltenopettajista on monivuotisia kokemuksia englannin kieltenopetuksesta vieraana kielenä. Laadun lisäksi takauksena on, että British Council hyväksyy koulumme englannin kielen opettajana ja on Englannin englantilaisen jäsen.

Tervetuloa kansainvälisille aikuisopiskelijoille Loxdalen ympäri vuoden ja meillä on erityisohjelmat tammikuun ja helmikuun aikana sekä kesällä nuorille oppijoille. Aikuisten ja nuorten oppilaiden suljetut kurssit hyväksytään milloin tahansa kesäkauden aikana.

Ohjelmamme

Loxdale English Centre on erinomainen paikka opiskelijoille. Jos etsit laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​englantilaisia ​​oppitunteja, älä katso enää.

Loxdale ei ole kuin useimmat muut kielikoulut. Kun opiskelet kanssamme, sinulla on mahdollisuus mahdollisimman laajaan valikoimaan kursseja, joista jokainen perustuu aktiiviseen opiskelijoiden osallistumiseen ja jonka tarkoituksena on vahvistaa oppimiskokemustasi ja englannin kielen ja kulttuurin arvostusta.

Vilkkaat ja vuorovaikutteiset ohjelmamme on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kykyään kommunikoida englantia samankaltaisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja nauttivat samalla Brightonin, Britannian vilkkaimmista ja kulttuurisesti eri kaupungeissa.

Ammattitaitoisia, itsenäisiä englantilaisia ​​oppitunteja, jotka on suoritettu lämpimässä ja ystävällisessä ilmapiirissä, ovat erittäin suosittuja
General English Course on täydellinen vastaus tarpeisiisi.

Opiskele englantia muiden aiheiden kanssa saadaksesi suurimman osan ajastasi Englannissa. Englanti Plus-kurssi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää englanti-englanti erilaisiin aiheisiin, jotka sopivat useimpiin makuihin.

Kurssit sisältävät taidetta, puutarhanhoitoa, muotia, draamaa, historiaa, seulapainatusta, valokuvausta, ympäristötutkimuksia, mediaa, brittikulttuuria ja luovaa englantia.

Vaikka aina yllä korkeimmat akateemiset standardit, Loxdale kursseja kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja edustavat erinomaista vastinetta rahalle.

Ei ole vain korkeita akateemisia normeja, jotka erottavat meidät toisistaan. Saapuessasi sinulle myönnetään henkilökohtainen ohjaaja, joka on siellä tukemaan ja ohjaamaan sinua opintojen aikana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan innovoivaa oppimisympäristöä, joka perustuu yhteistyöhön ja aktiiviseen osallistumiseen, joka antaa kaikenikäisille ja sosiaalisille taidoille mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Kehotamme aktiivisesti tekemään kriittistä tutkimusta ja samalla edistämään suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta kaikille ihmisille, kulttuureille ja ideoille. Opiskelija saa monia mahdollisuuksia vaikuttaa kurssin eri osiin - sosiaalisesta toiminnasta kurssille.

Loxdale todella tarjoaa sinulle "enemmän kuin vain englanti"! Joten miksi ei tule ja liittyä meihin unohtumattomaan kokemukseen?

laitteisto

Koulumme sijaitsee kauniissa, perinteisessä englantilaisessa viktoriaanisessa kartanossa, ja sitä ympäröivät suuret puutarhat ja puut. Meillä on erinomaiset paikan päällä olevat palvelut, mukaan lukien 16 luokkahuonetta, kirjasto, itseopiskeluhuone, jossa on aikataulun mukaiset opettajaohjattuja istuntoja, ilmainen langaton internetyhteys, tietokonehuone, ruokasali, joka tarjoaa kuumaa ruokaa, välipaloja ja juomia, urheiluhalli, pöytä tenniskenttä, suuri puutarha ja 3 pianoa opiskelijoille. On myös opiskelijakoulu, joka on avoinna joka päivä ja useimmat illat, joissa opiskelijat voivat rentoutua, seurustella, pelata urheilua, katsella elokuvia, pelata Wii: ssa tai Play Station 3: ssa, opiskella ja valmistaa.

Sijainti

Loxdale sijaitsee Portsladessa, joka on Brightonin asuinalue

Ruotsin kansanopisto

Loxdale English Centre on myös ruotsalainen kansanopisto. Kansanopistot ovat aikuisopetuksen hyväntekeväisyysjärjestö ensisijaisesti Skandinaviassa. Tämä merkitsee sitä, että Ruotsin aikuisopiskelijat voivat saada kurssimaksunsa valtion avustuksella rahoittamalla kurssi ilmaiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Loxdale English Centre

Englanti "Plus" -kurssi yhdistää erittäin suosittu englannin kielen kurssi jännittävillä kulttuuri- ja koulutusaloilla kuten taiteessa, puutarhanhoito, muoti, d ... [+]

Englanti "Plus" -kurssi yhdistää erittäin suosittu englannin kielen kurssi jännittävillä kulttuuri- ja koulutusaloilla kuten taiteessa, puutarhanhoito, muoti, draama, seulapainatus, valokuvaus, ympäristötutkimus, media, brittikulttuuri ja luova englanti.

Maanantaina iltapäivisin sinulla on viikoittainen keskustelu ja sitten keskiviikkona ja torstaina iltapäivisin, opit englannin plus-aiheen, jonka olet valinnut.

Kun osallistut sinuun, tämä ainutlaatuinen ohjelma antaa sinulle entistä laajemman käsityksen englannin kielestä syvemmällä, kulttuurisella tasolla. Voit halutessasi opiskella niin monta asiaa kuin haluat, ja saat ystävällisen tuen ja rohkaisun ammattitaitoisilta opettajilta jokaisella askeleella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 30 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loxdale English Centre

Jos haluat maksimoida aikaa opiskellessasi Loxdale'ssa, niin Intensiivisen Englanti-kurssi olisi täydellinen sinulle. ... [+]

Jos haluat maksimoida aikaa opiskellessasi Loxdale'ssa, niin Intensiivisen Englanti-kurssi olisi täydellinen sinulle.

Opiskelijat seuraavat intensiivistä ohjelmatutkimustilaisuutta yleisen Englanti-kurssimme aamulla. Maanantaina iltapäivisin sinulla on viikoittainen keskustelu ja sitten keskiviikkona ja torstaina iltapäivällä sinulla on enemmän englantilaisia ​​oppitunteja. Se on yhteensä 25 oppituntia (45 minuuttia per tunti) viikossa.

Aamulehdissä on enintään 14 oppilasta ja kustakin kurssista enintään 16 opiskelijaa iltapäivällä.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 30 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loxdale English Centre

Erittäin suosittu kansainvälinen Summer Young Learner -kurssi on täydellinen 8-12-vuotiaille nuorille. ... [+]

Erittäin suosittu kansainvälinen Summer Young Learner -kurssi on täydellinen 8-12-vuotiaille nuorille.

Se on suunniteltu toimimaan vuorovaikutteisena ja nautinnollisena - varmistamaan, että luotat englantia. Erinomaisella paikalla opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa liittymään kursseihimme.

Tarjoamme laadukkaita englannin kielen kursseja jokaiselle englannin kielen oppimistasolle - aloittelijasta englannista Advanced English. Luokan koot varmistavat, että saat yksilöllistä huomiota ja asiantuntevaa opetusta, kun opiskelet englantia kanssamme.

Kurssinne aikana keskitytään parantamaan englantia kaikilla tärkeillä osaamisalueilla, jotka ovat puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja tietysti kielioppi. Ihmeelliset opettajamme varmistavat, että työskentelet kovaa luokassa, oppi paljon Loxdalen aikaa ja hauskaa!... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
2 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loxdale English Centre

Meidän erittäin suosittu kansainvälinen Summer Young Learner -kurssi on täydellinen 13-17-vuotiaille teini-ikäisille. Se on suunniteltu toimimaan vuorovaikutteisena ja na ... [+]

Meidän erittäin suosittu kansainvälinen Summer Young Learner -kurssi on täydellinen 13-17-vuotiaille teini-ikäisille. Se on suunniteltu toimimaan vuorovaikutteisena ja nautinnollisena - varmistamaan, että luotat englantia. Erinomainen sijainti minuutin päässä rannalta, opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa liittyä kursseillemme.

Englannin oppitunnit

Tarjoamme laadukkaita englannin kielen kursseja jokaiselle englannin kielen oppimistasolle - aloittelijasta englannista Advanced English. Luokan koot varmistavat, että saat yksilöllistä huomiota ja asiantuntevaa opetusta, kun opiskelet englantia kanssamme.

Kurssinne aikana keskitytään parantamaan englantia kaikilla tärkeillä osaamisalueilla, jotka ovat puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja tietenkin kielioppi. Ihmeelliset opettajamme varmistavat, että työskentelet kovaa luokassa, oppi paljon Loxdalen aikaa ja hauskaa!... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
2 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loxdale English Centre

Suosittu kansainvälinen Winter Young Learner -kurssi on täydellinen 13-17-vuotiaille nuorille. 12-vuotiaat voivat liittyä kurssiimme, jos heidän vanhempansa sallivat heid ... [+]

Suosittu kansainvälinen Winter Young Learner -kurssi on täydellinen 13-17-vuotiaille nuorille. 12-vuotiaat voivat liittyä kurssimme, jos heidän vanhempansa sallivat heidät kävelemään kouluun itse. Se on suunniteltu toimimaan vuorovaikutteisena ja nautinnollisena - varmistamaan, että luotat englantia.

Tarjoamme turvallisen, hyvin jäsennellyn ja elävän ympäristön, jossa on paljon naurua ja hauskaa ja joka voi taata, että teini-ikäisille todella on hieno aika!

Englannin oppitunnit

Tarjoamme laadukkaita englannin kielen kursseja jokaiselle englannin kielen oppimistasolle - aloittelijasta edistyneeseen. Luokan koot varmistavat, että saat yksilöllistä huomiota ja asiantuntevaa opetusta, kun opiskelet englantia kanssamme.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 6 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loxdale English Centre

Opi englantia samanmielisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa tällä erittäin suosittulla kurssilla! Tämä vilkas ja kekseliäinen ohjelma auttaa sinua kommunikoimaan itsevar ... [+]

Opi englantia samanmielisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa tällä erittäin suosittulla kurssilla! Tämä vilkas ja kekseliäinen ohjelma auttaa sinua kommunikoimaan itsevarmasti ja sujuvasti jokapäiväisessä englannissa.

Oppituntumme aikana keskitymme puhumiseen, kuunteluun, lukemiseen ja kirjoittamiseen liittyviin taitoihin ja anna mahdollisimman paljon aikaa oppia ja harjoitella uutta sanastoa, kielioppia, englantia ja ilmaisua.

Englanti kautta

Loxdalen ainutlaatuinen opetusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata oppimiskokemustasi. Osana kurssia opit englantia eri aiheen kautta kahdelle oppitunnille viikossa. Tätä kutsutaan "englannin kautta", ja voit valita aiheita kuten tentti valmistelu, historia, elokuva, taide arvostusta, liike-elämän englanti, luova kirjoittaminen, musiikin arvostusta ja kirjallisesti lasten kirja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 30 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Loxdale