Loxdale English Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Loxdale English Centre on erinomainen paikka opiskelijoille. Jos etsit laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​englantilaisia ​​oppitunteja, älä katso enää.

Koska se perustettiin vuonna 1968, Loxdale English Centre on harjoittanut laadukkaita englannin kursseja tuhansille opiskelijoille. Suurin osa kieltenopettajista on monivuotisia kokemuksia englannin kieltenopetuksesta vieraana kielenä. Laadun lisäksi takauksena on, että British Council hyväksyy koulumme englannin kielen opettajana ja on Englannin englantilaisen jäsen.

Tervetuloa kansainvälisille aikuisopiskelijoille Loxdalen ympäri vuoden ja meillä on erityisohjelmat tammikuun ja helmikuun aikana sekä kesällä nuorille oppijoille. Aikuisten ja nuorten oppilaiden suljetut kurssit hyväksytään milloin tahansa kesäkauden aikana.

Ohjelmamme

Loxdale English Centre on erinomainen paikka opiskelijoille. Jos etsit laadukkaita, kohtuuhintaisia ​​englantilaisia ​​oppitunteja, älä katso enää.

Loxdale ei ole kuin useimmat muut kielikoulut. Kun opiskelet kanssamme, sinulla on mahdollisuus mahdollisimman laajaan valikoimaan kursseja, joista jokainen perustuu aktiiviseen opiskelijoiden osallistumiseen ja jonka tarkoituksena on vahvistaa oppimiskokemustasi ja englannin kielen ja kulttuurin arvostusta.

Vilkkaat ja vuorovaikutteiset ohjelmamme on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kykyään kommunikoida englantia samankaltaisten ihmisten kanssa ympäri maailmaa ja nauttivat samalla Brightonin, Britannian vilkkaimmista ja kulttuurisesti eri kaupungeissa.

Ammattitaitoisia, itsenäisiä englantilaisia ​​oppitunteja, jotka on suoritettu lämpimässä ja ystävällisessä ilmapiirissä, ovat erittäin suosittuja
General English Course on täydellinen vastaus tarpeisiisi.

Opiskele englantia muiden aiheiden kanssa saadaksesi suurimman osan ajastasi Englannissa. Englanti Plus-kurssi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää englanti-englanti erilaisiin aiheisiin, jotka sopivat useimpiin makuihin.

Kurssit sisältävät taidetta, puutarhanhoitoa, muotia, draamaa, historiaa, seulapainatusta, valokuvausta, ympäristötutkimuksia, mediaa, brittikulttuuria ja luovaa englantia.

Vaikka aina yllä korkeimmat akateemiset standardit, Loxdale kursseja kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja edustavat erinomaista vastinetta rahalle.

Ei ole vain korkeita akateemisia normeja, jotka erottavat meidät toisistaan. Saapuessasi sinulle myönnetään henkilökohtainen ohjaaja, joka on siellä tukemaan ja ohjaamaan sinua opintojen aikana. Olemme sitoutuneet tarjoamaan innovoivaa oppimisympäristöä, joka perustuu yhteistyöhön ja aktiiviseen osallistumiseen, joka antaa kaikenikäisille ja sosiaalisille taidoille mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Kehotamme aktiivisesti tekemään kriittistä tutkimusta ja samalla edistämään suvaitsevaisuutta ja kunnioitusta kaikille ihmisille, kulttuureille ja ideoille. Opiskelija saa monia mahdollisuuksia vaikuttaa kurssin eri osiin - sosiaalisesta toiminnasta kurssille.

Loxdale todella tarjoaa sinulle "enemmän kuin vain englanti"! Joten miksi ei tule ja liittyä meihin unohtumattomaan kokemukseen?

laitteisto

Koulumme sijaitsee kauniissa, perinteisessä englantilaisessa viktoriaanisessa kartanossa, ja sitä ympäröivät suuret puutarhat ja puut. Meillä on erinomaiset paikan päällä olevat palvelut, mukaan lukien 16 luokkahuonetta, kirjasto, itseopiskeluhuone, jossa on aikataulun mukaiset opettajaohjattuja istuntoja, ilmainen langaton internetyhteys, tietokonehuone, ruokasali, joka tarjoaa kuumaa ruokaa, välipaloja ja juomia, urheiluhalli, pöytä tenniskenttä, suuri puutarha ja 3 pianoa opiskelijoille. On myös opiskelijakoulu, joka on avoinna joka päivä ja useimmat illat, joissa opiskelijat voivat rentoutua, seurustella, pelata urheilua, katsella elokuvia, pelata Wii: ssa tai Play Station 3: ssa, opiskella ja valmistaa.

Sijainti

Loxdale sijaitsee Portsladessa, joka on Brightonin asuinalue

Ruotsin kansanopisto

Loxdale English Centre on myös ruotsalainen kansanopisto. Kansanopistot ovat aikuisopetuksen hyväntekeväisyysjärjestö ensisijaisesti Skandinaviassa. Tämä merkitsee sitä, että Ruotsin aikuisopiskelijat voivat saada kurssimaksunsa valtion avustuksella rahoittamalla kurssi ilmaiseksi.

Sijainnit

Brighton

Osoite
Locks Hill, Portslade
BN41 2LA Brighton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta