Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Loughborough College!

Perustettu vuonna 1909, olemme ylpeitä pitkäaikainen maine tarjoaa erinomaisen tason laadukkaan opetuksen ja koulutuksen ympäri Leicestershire.

Innostava menestys ja rikastuttava elämää ...

Upealla erilaisia ​​kursseja, ensiluokkaisia ​​palveluita ja tuore lähestymistapa nykyaikaisen opetuksen ja koulutuksen, miksi mennä muualle?

Niistä 11000 opiskelijat tällä hetkellä kirjoilla Loughborough College, useimmat samaa mieltä, että opiskelu meille merkitsee paljon enemmän kuin vain saamassa pätevyys.

Tarjoamme erilaisia ​​oppimisympäristö, jossa sinun on käsitelty aikuisena ja meidän rento ja kutsuva kampus tarkoittaa, että voit sovi suoraan sisään College elämäntapa.

Meillä on paljon erilaisia ​​kursseja, mistä Tasot ammatilliseen ohjelmia, oppisopimuskoulutus, ja astetta, ja sinun on mahdollisuus saada käytännön, teollisuus liittyviä taitoja, kun tutkimus.

Ollakseen silta tulevaisuuteen ...

Joilla on yhteyksiä johtavien yliopistojen ja kokeneille ammattilaisille, kurssimme on kehitetty painottaen työllistettävyyden ja pyrkivät tarjoamaan sinulle asiaa akateemisen ja käytännön taitoja tarvitaan menestyä työpaikalla. Monet ohjelmat ammatillisesti perustuvat ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden hakea mitä olet oppinut luokassa työpaikkojen roolit alan sisällä.

Kollegio on ystävällinen ja tukeva ja me voit kehittää ja saada tarvittava riippumattomuus ja vastuu odotettua korkeamman tason tutkimusta. Neuvoja ja tukea on tarjolla kaikille opiskelijoille ennen tutkimusta ja jatkuu pitkään valmistumisen jälkeen.

Elämää muuttava kokemus ...

Haluamme kokemus meille arvokkaana ja jännittävä ja sen ulkopuolella luokkahuoneen ja olemme aina löytää uusia tapoja pitää asiat tuoreita ja mielenkiintoisia.

On niin paljon mahdollisuuksia päästä mukaan ja automaattisena jäsenenä Loughborough ylioppilaskunnan (LSU), voit osallistua kuormien vapaaehtoistyön ja sosiaalisia järjestelmiä. NY sijaitsee yli 100 yhteiskunnissa ja on äänestänyt no.1 opiskelijoiden kokemusta useita vuosia peräkkäin.

Kampuksella, meillä on täysin varustettu kuntosali, tanssistudioissa, toiminnallinen hiukset ja kauneushoitolat, kaksi kahvilaa ja kaksi ravintolaa, kirjastosta, Radmoor päiväkodin, ja paljon muuta. Ja koska jaamme kampuksella yliopiston kanssa, sinulla on täysi pääsy kaikkiin tiloista, jota molemmat toimielimet.

Campus investointi

Olemme investoineet yli £ 30 miljoonaa osaksi College kampuksen kahden viime vuoden aikana tarjota uusinta opetuksen ja oppimisen Loughborough College. Hub on nykyaikainen monimutkainen, avattiin vuonna 2014, erinomaiset ruokailumahdollisuudet ja erilaisia ​​opiskelijan tukipalveluita kaikki saman katon alla ytimessä kollegion kampuksella. On myös kotiin meidän varta Taideakatemia, avattujen HRH Earl of Wessex, suunniteltu tarjoamaan huipputason tilat niille, jotka haluavat työskennellä luovien alojen.

50 vuotta se oli rakennettu, olemme myös investoineet yli £ 14 miljoonaa kunnostaminen yksi Loughborough College tunnetuimmista rakenteita. State-of-the-art rakennuksessa on Loughborough Lukio ja meidän Service Industries säännöstä ja syyskuusta 2016 sinne tulee meidän Graduate Centre: avoin oppiminen omistettu tila perustutkintoa tutkimus.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Loughborough College

Meidän International A tasot ovat erinomainen vaihtoehto niille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat seurata perinteistä polku alkuun UK yliopistoissa. GCE Tas ... [+]

Yksi maailman tunnustettu pätevyys

Loughborough College on vahvat perinteet akateemista menestystä. Tämä on saavutettu yhdistämällä erinomainen opetus, erinomaiset yhteydet yliopistoihin, erinomaiset tilat, ja vankka sielunhoito järjestelmä; joiden avulla jokainen oppilas saavuttaa hänen todellista potentiaalia.

Meidän International A tasot ovat erinomainen vaihtoehto niille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat seurata perinteistä polku alkuun UK yliopistoissa. GCE Tasot ovat yksi maailman tunnustettu pätevyys ja sen seurauksena, ovat arvostettuja yliopistot ympäri maailmaa.

Meidän International A tasoilla antaa sinulle:

Maadoi- lisätutkimuksia ja / tai uran asiantuntija alueella Totta, laadukkaita, brittiläinen oppimiskokemus Kohdennetussa oppiminen matkan oma, henkilökohtainen Learning Coach Pääsy state-of-the-art tilat kätevästi markkinoilla kaupungin Loughborough Ilmaiseksi Englanti kielituki, rinnalla aikatauluun aiheita Jäsenyys Loughborough ylioppilaskunnan - yksi suurimmista ja parhaiten opiskelijoiden liittojen Britanniassa, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet liittyä yhteiskunnissa, pelata urheilu, ja tavata Loughborough yliopiston opiskelijat ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kesäkurssit

Loughborough College

Opiskelet yhdessä opiskelijoiden omalla tasolla ystävällinen ja rohkaiseva ympäristö. Opiskelijat osallistuvat luokat monikielisiä ryhmiä. ... [+]

Meidän Summer School on loistava tapa parantaa Englanti kielitaito.

Opiskelet yhdessä opiskelijoiden omalla tasolla ystävällinen ja rohkaiseva ympäristö. Opiskelijat osallistuvat luokat monikielisiä ryhmiä.

Tämän kesän ohjelma on ihanteellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat parantaa jokapäiväistä Englanti ja ottaa tutkimuksen loma.

Paikalliset retket ja viikonloppu retkiä Cambridge, Oxford ja Lontoo Kolme ateriaa päivässä meidän oma ravintola Kampuksella majoitus meidän asuntolat Kuntosalijäsenyys Rakkaus Loughborough alennus kortin ravintoloita ja ostoksia kaupungin Pesulapalvelu Lisäpalkkio toimet ovat saatavilla pientä lisämaksua ja ne ovat luistelu, keilailu ja elokuva yö kurssin sisältö Opettajat tekevät oppituntia viestintä-, vuorovaikutteiset ja jännittävä, varmistaen hauska ja antoisa kokemus kaikille British neuvostolle- ja Ofsted-tarkastettu tarjoaja Caring, tukevat opettajat ja hyvinvoinnin henkilöstö 24-tunnin päivystys puhelinpalvelu College todistus esitetään lopussa kurssin Ominaisuudet / Edut ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough
Elokuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 4 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Loughborough College

Paranna IELTS ja valmistautua yliopiston. Nämä luokat on suunniteltu parantamaan tietämystä akateemisen Englanti, samalla parantaa yleistä kielitaitoa ja kehität tentti t ... [+]

Meidän Englanti Language Programme on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Tarjoamme luokat sekä yleisen Englanti ja IELTS Englanti, joko 15 tai 21 tuntia viikossa, joka voidaan yhdistää ja räätälöidä vastaamaan henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

kurssin sisältö

Paranna IELTS ja valmistautua yliopiston. Nämä luokat on suunniteltu parantamaan tietämystä akateemisen Englanti, samalla parantaa yleistä kielitaitoa ja kehität tentti tekniikoita.

Päivä (ä): Ilmoittautuminen joka maanantai

Mode Läsnäolo : 21 tuntia (IELTS Englanti)

Ominaisuudet / Edut

Pätevät ja kokeneet opettajat varmistaa, että opit kannustavassa ja stimuloiva ympäristö, käyttäen erilaisia ​​opetuksen lähestymistapoja, kuten esityksiä ja ryhmätöitä, parantaa oppimiskokemuksia ja auttaa kehittämään viestintätaitoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough
Elokuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Loughborough College

Meidän Englanti Language Programme on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Tarjoamme luokat sekä yleisen Englanti ja IELTS Englanti, joko 15 tai 21 tu ... [+]

Meidän Englanti Language Programme on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Tarjoamme luokat sekä yleisen Englanti ja IELTS Englanti, joko 15 tai 21 tuntia viikossa, joka voidaan yhdistää ja räätälöidä vastaamaan henkilökohtaisia ​​tavoitteita.

kurssin sisältö

Yleistä Englanti:

Parantaa Englanti ammatti- tai jokapäiväiseen käyttöön. Nämä luokat on suunniteltu kehittää viestintätaitoja keskeisillä proficiencies lukemisen, kirjoittamisen, puhuminen ja kuunteleminen, mutta myös edistää tietosi Englanti kielioppi, sanasto, ja ääntäminen.

Päivä (ä): Ilmoittautuminen joka maanantai

Mode Yleisöä: 15 tuntia (General Englanti)... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough
Elokuu 2019
Englanti
Part-time
2 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

Loughborough College

Loughborough College on ollut käynnissä International Foundation ohjelma yli 12 vuotta. Viimeisten 6 vuotta, tämä ohjelma on ollut dual-kumppanuuden Loughborough yliopist ... [+]

Loughborough College on ollut käynnissä International Foundation ohjelma yli 12 vuotta. Viimeisten 6 vuotta, tämä ohjelma on ollut dual-kumppanuuden Loughborough yliopistossa. Palaamme ottaa omistukseen ohjelma uudelleen vuonna 2017, samalla kun säilytetään tiiviit yhteydet yliopiston.

Loughborough College International Foundation ohjelma on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka ovat hyvä loppu koulun laadut mutta tarvitsevat ylimääräistä opiskeluvuoden ennen alkua korkeakouluopintojaan Isossa-Britanniassa.

Erityistä huomiota kiinnitetään edellyttää erityistä opetusta valmistaa opiskelijoita heidän valitsemansa koulutusohjelman, sekä kehittää tutkimuksen taitoja, joita tarvitaan menestyksen itsenäisen oppimisympäristössä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Loughborough
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi