Loughborough College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Loughborough College!

Perustettu vuonna 1909, olemme ylpeitä pitkäaikainen maine tarjoaa erinomaisen tason laadukkaan opetuksen ja koulutuksen ympäri Leicestershire.

Innostava menestys ja rikastuttava elämää ...

Upealla erilaisia ​​kursseja, ensiluokkaisia ​​palveluita ja tuore lähestymistapa nykyaikaisen opetuksen ja koulutuksen, miksi mennä muualle?

Niistä 11000 opiskelijat tällä hetkellä kirjoilla Loughborough College, useimmat samaa mieltä, että opiskelu meille merkitsee paljon enemmän kuin vain saamassa pätevyys.

Tarjoamme erilaisia ​​oppimisympäristö, jossa sinun on käsitelty aikuisena ja meidän rento ja kutsuva kampus tarkoittaa, että voit sovi suoraan sisään College elämäntapa.

Meillä on paljon erilaisia ​​kursseja, mistä Tasot ammatilliseen ohjelmia, oppisopimuskoulutus, ja astetta, ja sinun on mahdollisuus saada käytännön, teollisuus liittyviä taitoja, kun tutkimus.

Ollakseen silta tulevaisuuteen ...

Joilla on yhteyksiä johtavien yliopistojen ja kokeneille ammattilaisille, kurssimme on kehitetty painottaen työllistettävyyden ja pyrkivät tarjoamaan sinulle asiaa akateemisen ja käytännön taitoja tarvitaan menestyä työpaikalla. Monet ohjelmat ammatillisesti perustuvat ja tarjoavat sinulle mahdollisuuden hakea mitä olet oppinut luokassa työpaikkojen roolit alan sisällä.

Kollegio on ystävällinen ja tukeva ja me voit kehittää ja saada tarvittava riippumattomuus ja vastuu odotettua korkeamman tason tutkimusta. Neuvoja ja tukea on tarjolla kaikille opiskelijoille ennen tutkimusta ja jatkuu pitkään valmistumisen jälkeen.

Elämää muuttava kokemus ...

Haluamme kokemus meille arvokkaana ja jännittävä ja sen ulkopuolella luokkahuoneen ja olemme aina löytää uusia tapoja pitää asiat tuoreita ja mielenkiintoisia.

On niin paljon mahdollisuuksia päästä mukaan ja automaattisena jäsenenä Loughborough ylioppilaskunnan (LSU), voit osallistua kuormien vapaaehtoistyön ja sosiaalisia järjestelmiä. NY sijaitsee yli 100 yhteiskunnissa ja on äänestänyt no.1 opiskelijoiden kokemusta useita vuosia peräkkäin.

Kampuksella, meillä on täysin varustettu kuntosali, tanssistudioissa, toiminnallinen hiukset ja kauneushoitolat, kaksi kahvilaa ja kaksi ravintolaa, kirjastosta, Radmoor päiväkodin, ja paljon muuta. Ja koska jaamme kampuksella yliopiston kanssa, sinulla on täysi pääsy kaikkiin tiloista, jota molemmat toimielimet.

Campus investointi

Olemme investoineet yli £ 30 miljoonaa osaksi College kampuksen kahden viime vuoden aikana tarjota uusinta opetuksen ja oppimisen Loughborough College. Hub on nykyaikainen monimutkainen, avattiin vuonna 2014, erinomaiset ruokailumahdollisuudet ja erilaisia ​​opiskelijan tukipalveluita kaikki saman katon alla ytimessä kollegion kampuksella. On myös kotiin meidän varta Taideakatemia, avattujen HRH Earl of Wessex, suunniteltu tarjoamaan huipputason tilat niille, jotka haluavat työskennellä luovien alojen.

50 vuotta se oli rakennettu, olemme myös investoineet yli £ 14 miljoonaa kunnostaminen yksi Loughborough College tunnetuimmista rakenteita. State-of-the-art rakennuksessa on Loughborough Lukio ja meidän Service Industries säännöstä ja syyskuusta 2016 sinne tulee meidän Graduate Centre: avoin oppiminen omistettu tila perustutkintoa tutkimus.

Sijainnit

Loughborough

Osoite
Radmoor Rd
LE11 3BT Loughborough, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta